İphone 11 mi xs mi açıklamayı da okur musunuz

GanimKARAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Uzun süreli telefon kullanacam arkadaşlar ortalama rahat 4 5 yıl falan aklımda ios a geçmek var normalde android kullanıyorum. İphone 11 e çok takıldım neredeyse bütün incelemelerini izledim yorumlarını da okudum ekranının o kadar kötü olmadığını sadece diğer amiral gemilerinden 720p olarak geride kaldığına kanaat getirdim uzun süreli kullanacam dedim yani düşünsenize 2024 de 720 p li ni ekran kullanacam bu durum beni tatmin etmedi açıkçası diğer yandan aklımda xs var görüntüsü,altın rengi olsun bana daha hoş geliyor ve ekranı oled bu onu seçmem için bir sebep. Şimdi sizden de fikirlerinizi bekliyorum siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? Ben güncelleme meselesine çok takılmıyorum a12 bionic te bence çok güçlü bir işlemci hani daha iyi işlemci daha iyi güncelleme falan onlara takılmıyorum açıkçası onlara göre yazabilir misiniz tercihinizi şimdiden teşekkür ederim.

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,124
Ben olsam 11 derim fakat sizin gönlünüz Xs'ten yana. Bu saatten sonra ne dersek diyelim sizi vazgeçiremeyiz. Hayırlı olsun, iki telefon da üzmez.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Ben olsam 11'i tercih ederim çünkü benim işim ekranlar ile değil uzun ömürlülük ile ama 6. yıla sarkmam ve bir gıdım daha iyi kamera+batarya+performans önemli değil (her şey üst cihaz almak değil unutmayın, ben 7 yerine 6s+ tercih etmiştim ve seçimimden de hiçbir zaman pişman olmadım, gönlüm s7 edge'de kaldı orası ayrı) diyorsanız XS daha mantıklı olacaktır .

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Bence Xs. Ben Xr kullanıyorum ama içimde bir Xs e geçme isteği var mesela. Aynı işlemci olmasına rağmen ileride üste para verip Xs e geçebilirim.

GanimKARAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Ben olsam 11'i tercih ederim çünkü benim işim ekranlar ile değil uzun ömürlülük ile ama 6. yıla sarkmam ve bir gıdım daha iyi kamera+batarya+performans önemli değil (her şey üst cihaz almak değil unutmayın, ben 7 yerine 6s+ tercih etmiştim ve seçimimden de hiçbir zaman pişman olmadım, gönlüm s7 edge'de kaldı orası ayrı) diyorsanız XS daha mantıklı olacaktır .
Dostum xs in kamerası ve performansı 11 ile yok denecek kadar az farkı var batarya kısmına gelirsek ortalama 40 45 dakika dakika daha fazla ekran süresi var xs den
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence Xs. Ben Xr kullanıyorum ama içimde bir Xs e geçme isteği var mesela. Aynı işlemci olmasına rağmen ileride üste para verip Xs e geçebilirim.
Xs bana da daha yakın gibi geliyor dostum ☺

thenotch11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok fazla fotoğraf çekmiyorsanız ve ekran çözünürlüğünün iyi olmasını istiyorsanız xs iyi bir seçenek olabilir. A12 ve A13 arasında aşırı bir fark yok xs in kenarları paslanmaz çelik ayrıca ve ekran kasa oranı 11 e göre çok daha iyi. Güncelleme sürelerini çok kafana takmayacaksan Xs al bence.(İphone 11 LCD ekran kullandığı için Xs'e göre daha fazla pil ömrü sağlar fakat çok çok bir fark yok pil olarak aralarında)

GanimKARAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Çok fazla fotoğraf çekmiyorsanız ve ekran çözünürlüğünün iyi olmasını istiyorsanız xs iyi bir seçenek olabilir. A12 ve A13 arasında aşırı bir fark yok xs in kenarları paslanmaz çelik ayrıca ve ekran kasa oranı 11 e göre çok daha iyi. Güncelleme sürelerini çok kafana takmayacaksan Xs al bence.(İphone 11 LCD ekran kullandığı için Xs'e göre daha fazla pil ömrü sağlar fakat çok çok bir fark yok pil olarak aralarında)
Düşüncen için teşekkürler dostum ☺

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458
Çerçevesi yüzünden ben Xs almanızı tavsiye ederim :)

niklausmikaelson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
XS alınmaz. 1 senelik cihaz 11 daha güncel cihaz ve kamera olarak gece modu ve 12 mp ön kamera var XS'den kamera olarak her türlü farkedicek.
İşlemci olarakta 1 sene daha fazla destek alıcaktır. Bence bir ekran ve çerçeve için XS almak pek mantıklı değil , 11'in ekran ppi'na rağmen yine de güzel performans veriyor Liquid retina teknolojisi sayesinde muadil markaların ekranlarla kıyaslarsan farkı anlıcaksın , batarya olarakta xs'ten iyi. Seçim tercih yine de senin tasarım olarak çok beğendiysen ve ekran senin içinde çok önemliyse XS al.