ETS 2 Düşük FPS Sorunu

Ahmet Celal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir sıkıntım var sistemim
AMD Athlon II X3 460
8GB Ram
Gt 730 (4gb)
Windows 10
Nvidia ayarları yaptım güncel kullanıyorum sürücülerimi ve ekran kartı ayarlarım da yaptım işlemci ekran kartının işlemcisini kullanmamı tavsiye ettiler after burnerdan ayarlarımı yapınca oyun akıyor 13fps kasma yok kapatınca kasıyor yine 13 fps kabin içi garip olan 1 gb ekran kartı olan arkadaşım 60 fps alabiliyor sıkıntı nedir şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin

Son düzenleyen moderatör:

Spesiyalite

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir sıkıntım var sistemim
AMD Athlon II X3 460
8GB Ram
Gt 730 (4gb)
Windows 10
Nvidia ayarları yaptım güncel kullanıyorum sürücülerimi ve ekran kartı ayarlarım da yaptım işlemci ekran kartının işlemcisini kullanmamı tavsiye ettiler after burnerdan ayarlarımı yapınca oyun akıyor 13fps kasma yok kapatınca kasıyor yine 13 fps kabin içi garip olan 1 gb ekran kartı olan arkadaşım 60 fps alabiliyor sıkıntı nedir şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
Performansta belirleyici olan ekran kartı belleği değil. Bahsettiğiniz oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde ismi geçen kart GTX 760. Sizde bulunan GT730'dan en az 7-8 kat daha güçlü bir ekran kartı. GT 730 4 değil 24 GB da olsa değişen bir şey olmaz. En düşük ayarlarda oynamayı deneyin. Gerekirse çözünürlüğü de düşürün.

Ahmet Celal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşük fps oynamayı tercih ederim ama 9 fps ten sonra kasıyor 10 sonra baya 60 fps gibi akıyor o garibime gitti yinede teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ets 2 bence sisitemin gayet güzel formatlamayı dene
Denedim :D ama olmamıştı