Donanım kimliği ile sürücü kurma

S1F1RB1R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Öncelikle selamun aleyküm. Daha önce donanım kimliğini Google'de aratarak hiç sürücü kurmamıştım. IOBit Driver Booster kullanıyordum. Donanım kimliği ile sürücü kurmak zor bir şey mi? O kadar sürücünün donanım kimliğini girip yüklemek çok fazla uğraştırıcı bir şey mi? Yeni PC alınca veya bilgisayar sıfırlandıktan sonra tekrardan sürücü kurmak ne kadar sürer?

Cevaplarınız için teşekkürler :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Donanım kimliği ile sürücü bulmak ve kurmak sanıldığı kadar güvenilir bir işlem değil çünkü birçok sahte sürücü sayfası açılıyor. Çok elzem durumlarda rusların tek tek yükleme yapılabilen sitesi vardı ordan ben bi kaç defa yüklemiştim ama adını şimdi hatırlamıyorum.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
En güzeli ya DriversCloud sitesini kullanmak yada donanım üreticisi sitesinden indirmek. Driver Booster vs kullanmayın.

S1F1RB1R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
En güzeli ya DriversCloud sitesini kullanmak yada donanım üreticisi sitesinden indirmek. Driver Booster vs kullanmayın.
Hocam peki bir sorum olacaktı Windows yüklerken internet bağlı durumda olunca Windows Update'nin kurduğu sürücüler güvenilir midir?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Hocam peki bir sorum olacaktı Windows yüklerken internet bağlı durumda olunca Windows Update'nin kurduğu sürücüler güvenilir midir?

Güvenilir ama eski sürümde kurabiliyor özellikle ekran kartını eski kuruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde hepsini kurmaz senin indirip kurman gerekiyor.

S1F1RB1R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9

Hocam onu biliyorum ekran kartını da kendi sitesinden kurabilirim diğer kurulmayan sürücüleri de kurarım onları sıkıntı değil. Sadece o kurulmayan sürücüler ve ekran kartı sürücüsü dışında diğer kurduğu sürücüler güvenilir mi?

Bu arada ben kullandığım ilk bilgisayarı aldığımda bilgisayarcının driverleri SlimDrivers'ten kurduğunu gördüm ondan Driver Booster'e güvenmiştim.