• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aleyküm selam, özlettin kendini uzun zamandır yoktun.
Artık pek vaktim fırsatım olmuyor maalesef okul telaşesinden...

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ve aleyküm selâm. :)
...........................................................................

Mütevazı insanlar, bütün güzellikleri kendilerine çekerler. Hiçbir şekilde aşağı seviyeye inmezler.
O ne demek hocam kime dediniz ?

Son düzenleme:
Hayatta bazı şeyler gittiğiniz yönün tam zıttına bilinçli bir sıçrayış yapmakla kazanılır. Franz Kafka

Satın aldığım evin sürekli bir yerinde sorun çıkıyor. Tam herşey oldu sorun yok diyorsun hopp başka bir sorun çıkıyor. Loopa girmiş gibi hissediyorum kendimi.

Bazen zamanı bükmek isteriz. Ama sadece izliyoruz. Herkes olmak istediği yerde bekliyor zamanını..

Sabır ve zaman, ani öfke ve şiddetin yapabileceğinden çok daha fazla, iş başarır.

Aradığını bulmaktan çok, bulduğunun kıymetini bilmek daha önemlidir.

kmurat neden banlı değil?

Kurallar herkes için mevcut. İlk başta herkes hata yapabilir. Lakin hatasını anlamayıp devam ederse o zaman gereği yapılır.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Bugün keyifsiz bir gün geçirdim ama sonra... aniden karşınıza sizin yüzünüze tebessümle dokunan mucizeler çıkıyor...

Son düzenleme:
Bir omuz çantası alalım dedik envai çeşit var fakat kafamdaki model yok

klasik gitar'ın köprüsü çıkar mı? benim ki çıktı çıkacak...

"Ne tuhaf!
İnsanoğlunun yaşamda en geç keşfettiği şey, şimdiki zamandı."
(*Murathan Mungan)

değişim yaptılar İzmir'de gıcıklık yapan satıcı yokmuş...
2018-10-20 22.53.39.jpg
2018-10-20 22.54.06.jpg
2018-10-20 22.54.29.jpg

buna 0,9 tel takıp pickup eklemek mümkün değil gibi pickup eklersem bass gitarımsı olabilir sanki...

Fakir olmak iğrenç bir şey. Gerçekten öyle. 18 yaşındayım ve fakir bir aileden, parçalanmış bir aileden gelmek sizi dünyaya istenmeyen ve değersiz biriymişsiniz gibi hissettiriyor. Televizyondaki filmlerde dizilerde aile hayatlarını görüyorum ve ne kadar berbat bir hayatım olduğunu hatırlatıyor bana. Sınavda derece yapmam imkansız, ve sistem bana alternatif olarak ölünceye kadar tüm hayatımı asgari ücretle yaşamayı sunuyor. Sanki tüm dünya bana git ve kendini öldür diyormuş gibi hissediyorum, çünkü hiç kimse şimdiye kadar bana iyi davranmadı.

Neyin derdine düşmüşüz keşke endişe duyduğumuz şeyler bize cenneti açsa.

Selamlar gençler, neler yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...