Söyle rahatla konusuna bakıyorum da başlığı ergen aforizmaları diye değiştirmeli dedim aslında. Yok intihar edecekmiş yok fakirmiş yok atarlı giderli sözlermişSelamlar gençler, neler yapıyorsunuz?

Söyle rahatla konusuna bakıyorum da başlığı ergen aforizmaları diye değiştirmeli dedim aslında. Yok intihar edecekmiş yok fakirmiş yok atarlı giderli sözlermişSelamlar gençler, neler yapıyorsunuz?
Söyle rahatla konusuna bakıyorum da başlığı ergen aforizmaları diye değiştirmeli dedim aslında. Yok intihar edecekmiş yok fakirmiş yok atarlı giderli sözlermişBen de ergen oldum ama bu kadar uçmadım be. Gerçi hala ergenlik var üstümde tam atamadım
![]()
Mehmet pişkin denen herifi güzelleyen bir sosyal medyadan bahsediyoruz, gerçekten şaşırmamalı aslında. Adam psikolojik bunalıma girip intihar ediyor millette büyük adammış deyip alkışlıyor. Beni sigaraya özendirende sosyal medyaydı. Ergenlik garip bir kafa evet ama böyle intihardı isyandı bu kadar da uçmak iyi değil. Her geçen yıl daha da artıyor bu.Ne yazık ki bu devirde bulunan gençler biraz değişik. Bu tamamen sosyal medyanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Sosyal Medya üzerinde izliyorlar nasıl yaşadıklarını ve istekleri o şekilde şekilleniyor. Yanlış düşünüyorlar ancak bunu onlara anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha çok zor.
Mehmet pişkin denen herifi güzelleyen bir sosyal medyadan bahsediyoruz, gerçekten şaşırmamalı aslında. Adam psikolojik bunalıma girip intihar ediyor millette büyük adammış deyip alkışlıyor. Beni sigaraya özendirende sosyal medyaydı. Ergenlik garip bir kafa evet ama böyle intihardı isyandı bu kadar da uçmak iyi değil. Her geçen yıl daha da artıyor bu.
Forumun durum sayfasına küfür yazmışlığım oldu evet [emoji23] Ama yaşadığım en ağır ergenlik travması o dönemdi benim. Daha ötesi hiç olmadı. Klasik aşk acısı falan fistan normal bir ergenlikti. [emoji23]Sende bir aralar bayağı atarlıydın, olgunlaşınca neyin ne olduğunu zaten anladın.![]()
Ortada hiçbir sebep yokken intihar eden insan salaktır. Mehmet Pişkin de bunlardan biri bana göre.Mehmet pişkin denen herifi güzelleyen bir sosyal medyadan bahsediyoruz, gerçekten şaşırmamalı aslında. Adam psikolojik bunalıma girip intihar ediyor millette büyük adammış deyip alkışlıyor. Beni sigaraya özendirende sosyal medyaydı. Ergenlik garip bir kafa evet ama böyle intihardı isyandı bu kadar da uçmak iyi değil. Her geçen yıl daha da artıyor bu.
Aynen. Ne kadar söylesekte içimizde kalıyor.Söyleyip rahatlayamanlardanmısınız....
Bu sabah farkettim travma yerine tramwa yazmışımForumun durum sayfasına küfür yazmışlığım oldu evet [emoji23] Ama yaşadığım en ağır ergenlik tramwasi o dönemdi benim. Daha ötesi hiç olmadı. Klasik aşk acısı falan fistan normal bir ergenlikti. [emoji23]
Raporla düzeltelim.Bu sabah farkettim travma yerine tramwa yazmışımÜzüldüm şu an.
Bu sabah farkettim travma yerine tramwa yazmışımÜzüldüm şu an.
QWEQWWEQWEQEQWE.
Yazasım geldi.
Hayırlı olsun.Merhaba manjaro![]()
Hayırlı olsun.
Başta bende zorlanmıştım. Başlangıç seviyesi için en uygun linux dağıtımı.Sağ ol kardeşim.. Alışma aşamasındayım şuan.![]()