Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Selamlar gençler, neler yapıyorsunuz?
Söyle rahatla konusuna bakıyorum da başlığı ergen aforizmaları diye değiştirmeli dedim aslında. Yok intihar edecekmiş yok fakirmiş yok atarlı giderli sözlermiş :D Ben de ergen oldum ama bu kadar uçmadım be. Gerçi hala ergenlik var üstümde tam atamadım :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Ne yazık ki bu devirde bulunan gençler biraz değişik. Bu tamamen sosyal medyanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Sosyal Medya üzerinde izliyorlar nasıl yaşadıklarını ve istekleri o şekilde şekilleniyor. Yanlış düşünüyorlar ancak bunu onlara anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha çok zor.
Söyle rahatla konusuna bakıyorum da başlığı ergen aforizmaları diye değiştirmeli dedim aslında. Yok intihar edecekmiş yok fakirmiş yok atarlı giderli sözlermiş :D Ben de ergen oldum ama bu kadar uçmadım be. Gerçi hala ergenlik var üstümde tam atamadım :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ne yazık ki bu devirde bulunan gençler biraz değişik. Bu tamamen sosyal medyanın etkisi olduğunu düşünüyorum. Sosyal Medya üzerinde izliyorlar nasıl yaşadıklarını ve istekleri o şekilde şekilleniyor. Yanlış düşünüyorlar ancak bunu onlara anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha çok zor.
Mehmet pişkin denen herifi güzelleyen bir sosyal medyadan bahsediyoruz, gerçekten şaşırmamalı aslında. Adam psikolojik bunalıma girip intihar ediyor millette büyük adammış deyip alkışlıyor. Beni sigaraya özendirende sosyal medyaydı. Ergenlik garip bir kafa evet ama böyle intihardı isyandı bu kadar da uçmak iyi değil. Her geçen yıl daha da artıyor bu.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Sende bir aralar bayağı atarlıydın, olgunlaşınca neyin ne olduğunu zaten anladın. :)
Mehmet pişkin denen herifi güzelleyen bir sosyal medyadan bahsediyoruz, gerçekten şaşırmamalı aslında. Adam psikolojik bunalıma girip intihar ediyor millette büyük adammış deyip alkışlıyor. Beni sigaraya özendirende sosyal medyaydı. Ergenlik garip bir kafa evet ama böyle intihardı isyandı bu kadar da uçmak iyi değil. Her geçen yıl daha da artıyor bu.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sende bir aralar bayağı atarlıydın, olgunlaşınca neyin ne olduğunu zaten anladın. :)
Forumun durum sayfasına küfür yazmışlığım oldu evet [emoji23] Ama yaşadığım en ağır ergenlik travması o dönemdi benim. Daha ötesi hiç olmadı. Klasik aşk acısı falan fistan normal bir ergenlikti. [emoji23]

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Adam bana Kirin 970in yapay zeka birimini göstererek A11den üstün Kirin 970 diyor.
Millet bir komik. Huaweinin teknoloji trollerine döktüğü para işe yarıyor hakkını yememek lazım.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ağzının ortasına vurasim var yeminle.

Son düzenleyen moderatör:

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Ortada hiçbir sebep yokken intihar eden insan salaktır. Mehmet Pişkin de bunlardan biri bana göre.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Merhaba
geçerken uğrayayım dedim. Nasıl gidiyor:)

Son düzenleme:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Söyleyip rahatlayamanlardanmısınız....

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Her ne kadar kendi hikayemizin kahramanı olsakta hayat her zaman bize kendimiz olma şansını tanımaz hikaye bizimdir ama kontrol kaderin elindedir..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Zamanında FETÖ'ye küfür etme derecesine bile gelen ben birine beddua ettim diye fetöcü zihniyetli damgası yedim pes vallahi. Bizim millet birine vatan haini, kâfir vb demeyi çok basit bir şey sanıyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Forumun durum sayfasına küfür yazmışlığım oldu evet [emoji23] Ama yaşadığım en ağır ergenlik tramwasi o dönemdi benim. Daha ötesi hiç olmadı. Klasik aşk acısı falan fistan normal bir ergenlikti. [emoji23]
Bu sabah farkettim travma yerine tramwa yazmışım :D Üzüldüm şu an.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bir konu açarken neden düşünmüyorsunuz arkadaş, ondan sonra yetiştiremiyorsunuz konu silinsin diye. Silinmesini istediğiniz konuyu neden açıyorsunuz onu da sormak lazım..

Biraz daha özen, biraz daha özveri..

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Bazen laf anlatmak bile çok zor :oops:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Google+ kapanmış?
Ekran Görüntüsü 2018-10-26 16-38-42.png
Ekran Görüntüsü 2018-10-26 16-40-44.png

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yanlış düşünebilirsin, yanlış anlayabilirsin, yanlış yapabilirsin ama yanlış hissedemezsin.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Sadece günün renkleri gelsin.. güneşin içinizi ısıttığı bir fincan çayla buluşurken anıların canlandığı şu manzarada rüzgar kitap sayfalarını değiştirir usulca "sen aklıma gelince herşey gülümserdi. ağaçlar şarkı söyler, rüzgar tatlı eserdi"...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
QWEQWWEQWEQEQWE.
Yazasım geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...