gdsasdwe2134
Asistan
Üzerine alınma nerede bir cuma, bayram vs. mesajı görsem bu aklıma geliyor:KaIpIer imanIa gönüIIer huzurIa doIsun. SaadetIer hepimizin oIsun. Ne kuruIan bağIar bozuIsun ne de dostIar unutuIsun. Cumanız mübarek oIsun.
Üzerine alınma nerede bir cuma, bayram vs. mesajı görsem bu aklıma geliyor:KaIpIer imanIa gönüIIer huzurIa doIsun. SaadetIer hepimizin oIsun. Ne kuruIan bağIar bozuIsun ne de dostIar unutuIsun. Cumanız mübarek oIsun.
İnsaniyetimden aklıma geldikçe diyorum. Rahatsız oluyorum diyorsanız sıkça paylaşmam.Üzerine alınma nerede bir cuma, bayram vs. mesajı görsem bu aklıma geliyor:
Estağfirullah o anlamda demedim. Gerçekten içinizden gelerek paylaşıyorsanız güzel elbette.İnsaniyetimden aklıma geldikçe diyorum. Rahatsız oluyorum diyorsanız sıkça paylaşmam.![]()
Olaya at gözlüklerini çıkarıp bakarsan gayet de olmadığını görebilirsin. Orta gelirli bir ailenin çocuğu ailesinin yardımıyla çok güzel yerlere gelebilir. Eğer kişi çok fakirse şu devirde en fazla olabileceği şey memur olmaktır. Her şey imkan ve şans dahilinde gelişir.Duyanda zannedecek ki zengin olma diye bir şey yok, Zengin olarak hayata gelme diye durum var.
Zengin olabilmenin hakkını verecek kadar çalışıldı mı?
Sürekli olarak foruma yazacak imkanın varsa bir şeyleri başarabilecek imkanında var demektir bulunduğun durumu bahane etmek yerine çalışmayı filan denesen. Madem biz at gözlüğü ile bakıyoruz olayı anlamadığımızı düşünüyorsun açıkla o zaman ha yiyecek yemek filan bulamayacak durumda mısın ?Olaya at gözlüklerini çıkarıp bakarsan gayet de olmadığını görebilirsin. Orta gelirli bir ailenin çocuğu ailesinin yardımıyla çok güzel yerlere gelebilir. Eğer kişi çok fakirse şu devirde en fazla olabileceği şey memur olmaktır. Her şey imkan ve şans dahilinde gelişir.
Evet yemek bile bulamayacak kadar fakirim.Sürekli olarak foruma yazacak imkanın varsa bir şeyleri başarabilecek imkanında var demektir bulunduğun durumu bahane etmek yerine çalışmayı filan denesen. Madem biz at gözlüğü ile bakıyoruz olayı anlamadığımızı düşünüyorsun açıkla o zaman ha yiyecek yemek filan bulamayacak durumda mısın ?
Vallaha telefona çamur atana çamur atarım nesi varmış benim cicik telefonumun?Şu sıralar V30 Plus'a ilgim var ama elimdeki cihaz işimi görüyor diye alasım gelmiyor. Note FE hakkında "sensörleri, edge ekranın dokunmatiği durduk yere bozuldu" tarzında şeyler okudum. Yedek parça sıkıntısı da malum. Note FE bence güzel telefon ama uzun ömürlü değil anlaşılan.
önce öğrenmem lazım hangi dil den başlıyoruzCanım sıkıldı beraber kod yazmak isteyen var mı?
Şu saatte C++ C sıkar. Python yada Ruby olabilir.önce öğrenmem lazım hangi dil den başlıyoruz
Hayırlı Olsun.10.000 mesajı yazıyorum aha yazdım.