- Konuyu başlatan
beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
malesef zayıf olan kedi bana alıştı.elimle sevmem bayağa hoşuna gitti.şimdi eskisi gibi pek kaçmıyor.şuan yavru oldukları için biraz fazla ilgi gösteriyorum.büyüdüklerinde kovalayacağım gitsinlerAnne yavruları artık sütten kesilsinler diye dövüyodur kendin uzaklaştırmak için ve evet yemek veren bir kapı varsa çok fazla başka yere gidip yemek aramaz kediler avlanma falan eskidenmii) teyzemlerin kedisi yemek veren kişileirn kapısında bekliyor biliyor vereceklerini
diğer kedilerin durumunu bilemiyorum yemeğe ortak olmaya gelmişler mama almak istiyorsanız marketten almayın muhtemelen alacağınız mama whiskas veya goody olacak kesinlikle uzak durun tuz oranı çok yüksek birçok kişide okudum kan işeyerek böbreklerini iflas ettiriyor hayvanlara süt bile daha masum internetten uygun fiyatlı iyi kedi mamaları yazıp bulabilrsinz bonacibo falan alabilrsinz 5 kglık falan azar azar verirsinz ama mamayı başta yemeyebilrler sonra da alışınca diğer şeylere yüz çeviriyorlar o yüzden çok tuzlu kötü mamalardan almayın yazık hayvanlara birde bol bol su içmeliler mama verirseniz bence mama alın ama sürekli mama vermeyin günlere bölün haftada 3 gün mama veriyorsanız 3 gün yoğurtlu tavuk sulu sakatatlı ekmek falan verin çünkü mamaya alışırlarsa zorda kalınca gidip kuru ekmek yemezler bence bu iyi bir şey değil sokakta yaşıyolar ve siz her zaman veremeyebilrsnz kendi karınlarını doyurmayı bilmeliler mesela teyzemler kışın apartmana gidiyolar ama besledikleri kedi o mahallede kalıyor yaşlı bir kedi zaten artık çözmüş olayı başının çaresine bakıyor kışın orda kalanlar biraz versede gene ne bulursa yiyor yani dengeyi kurmak lazım sırf size bağımlı olurlarsa bu onlar için iyi olmaz