Yavru kedimin derdi ne olabilir ?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
burun akıntısı falan yok.sadece biraz durgun .hem kış değil ki üşütsün.bu havalarda üşüyen kedi kışın ne yapacak
videosunu çekip veterıne gösterecem de her zaman öksürmüyor.bakalım veterıner diyecek

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
burun akıntısı falan yok.sadece biraz durgun .hem kış değil ki üşütsün.bu havalarda üşüyen kedi kışın ne yapacak
videosunu çekip veterıne gösterecem de her zaman öksürmüyor.bakalım veterıner diyecek
kullandığın bişeye alerjisi de olabilir çoğu kedinin burnu akıyor öksürüyor son belediye veterineri ziyaretinde bizim ergen kedi 3 iğne oldu elimi ısırmadı ... veterinere göstermen gerek kediyi.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
kullandığın bişeye alerjisi de olabilir çoğu kedinin burnu akıyor öksürüyor son belediye veterineri ziyaretinde bizim ergen kedi 3 iğne oldu elimi ısırmadı ... veterinere göstermen gerek kediyi.
bence hırıltısından dolayı oluyor.bazen hafifçe ağzını aralıyor.nefes falan almaya çalışıyorhele biraz dokununca sanırım vücuduna baskı olduğundan daha fazla artıyor.çünkü her dokunmamdan sonra sürekli öksürüyor.sanki ağzından birşey çıkarmaya çlaışıyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
veterinere gitmeli antibiyotik filan vururlar ellerini ağzından uzak tut.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
belediyenin veterineri yok mu? o yapar gerekeni ücretsiz hemde.
burası ilçe.beledıyenıvarmı bilmıyorum.şehırde büyükşehir beledıyesının hayvan barınağı var.orada belkı veterıner vardır.
bugün veterınerle konuştum.iğne verdi.4 gün boyunca yapcaksın dedi.ben 2 gün burdayım .2 gün boyunca yaparım.bnelkı pazartesıde
bu akşam bır tanesını yaptım.veterıner şırıngaya çekip verdi.diğer şırıngaya 0.5 mg boşaltıp yaptım.aynı şırıngadan tekrar yapsam sıkıntı olmaz umarım.gerçi unutp korumalığı attım.peceteyye falan sardım.umarım sorun olmaz

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
kedilerinde grip olduğunu ilk defa öğrendim.bu havalarda olmasının sebebi yavru olması mı.geçenlerde ıslanmıştı.bu yüzden olabilir mi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
olabilir normalde çöl şartlarına göre kürkü var suyu sevmemeleri de ondan.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Birinci igneyi rahatlikla yaptim.ikinci igne ve ucuncu ignede kedi durmadi.cok cani yandi.ilac hep disari akti.bayaga strese girdim.kablarina 1 kilodan biraz fazla yem biraktim.10-15 gun yokum.bakalim ne yapacaklar.alistirmakla hata ettim