- Reaksiyon puanı
- 16,128
avatarda yasak olmalı özellikle yaşayanların liderler...
siyaset yasak.
siyaset yasak.
Son düzenleme:
Türkiye’nin tek lideri Mustafa Kemal Atatürk’tür. Diğerleri lider değil siyasetçidir. Onun için yaşayan lider bulunmamaktadır. Yaşayan siyasetçilerin fotoğrafının konulması bence de yasaklanmalıdır.avatarda yasak olmalı özellikle yaşayanların liderler...
Hop hop hop. Devlet reyizin endamlı çay içişini koymazsam olmaz.Türkiye’nin tek lideri Mustafa Kemal Atatürk’tür. Diğerleri lider değil siyasetçidir. Onun için yaşayan lider bulunmamaktadır. Yaşayan siyasetçilerin fotoğrafının konulması bence de yasaklanmalıdır.
“Konu Dışı” bölümünün moderatörü kimse hiç ilgilenmiyor orayla. 90 tane rapor edilecek konu var orada. Kim oranın moderatörü Sayın @Creative ?
Devlet reyiz serbest diye biliyorum . Çay içtiği için.Bi 4 ay daha mı gelsin istiyosun anlamadık ki![]()
link koy...Yeteri kadar rapor ettiğimi düşünüyorum. Kalanlar da yarına inşallah![]()
Ben şom ağzımı açmayayım. Şimdi yasaklanır falan olan sana olur![]()
Bu yüzden
Ekli dosyayı görüntüle 46810
Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olan yani mecliste onur ve şerefi üzerine yemin edip herkesin cumhurbaşkanı olacağım diyen birinin siyasi ve ayrıştırıcı figür oluşturmasını anlayamıyorum.![]()
@SONG JOONG KI ve süpermoderatör kadrosu bakabiliyor. Konudışına.Yeteri kadar rapor ettiğimi düşünüyorum. Kalanlar da yarına inşallah![]()
Dilini sadece konuşmak için kullansaydı küfür yemezdi. Çok inceuygun olmaz siyasi o tek gerçek lider Mustafa Kemal Atatürk siyasi simge değil Devlet uncle öyle ve bazı ülkücüler onu gördükçe sövüyor...
Bizim çinli kid mod olunca forumu salmış galiba... Bu rahatlık nerden geliyor acaba?ahahahah.
Tabii. Bir kuralları tekrar gözden geçir. Uzun zamandır unutmuş olmalısın .
@SONG JOONG KI ve süpermoderatör kadrosu bakabiliyor. Konudışına.![]()
Sus deme şöyle açtırma ağzımıBizim çinli kid mod olunca forumu salmış galiba... Bu rahatlık nerden geliyor acaba?![]()
Dilini sadece konuşmak için kullansaydı küfür yemezdi. Çok ince
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bizim çinli kid mod olunca forumu salmış galiba... Bu rahatlık nerden geliyor acaba?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Son aktivite Çarşamba günü. Düşündürücü...
Üyelere öne çıkar butonu sunulmalı ve konular ona göre öne çıkarılmalı. Herkes konusunun öne çıkmasını ister.
Uzun çaplı bir şey. Söylersem siyasetten Ban yiyebilirim. İyi bir şey.Bana neden olmuyor
Hoşgeldin.Merabalar herkese
Şuanda %4 şarjım var...Bu insanları üzmeyin. %5 şarjı kaldığında bile Shift Delete'e uğramayı ihmal etmiyorlar. Şarjım %69'un altına düştüğü zaman telefona kapacak gözü ile bakıyorum ben dayanamıyorum.
Takacağımda takınca uzanmak zor oluyor.tak şarja tablet şarjda bitmesini istemiyorum...
Takacağımda takınca uzanmak zor oluyor.
Hocam birde yanlış anlamazsanız nokta tuşunuzun resmini çekip atar mısınız? Merak ettimde üzerinde obruklar var mı...![]()
Buradanda bir yardım kampanyası linki paylaşmış olduk.Bu da bana![]()