Turknet'e Geçmek Mantıklı mı?

mserifselen

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Süperonline kullanıyorum süresi bitiyor ama turknetin tarifesi var 65 TL ye sınırsız internet akk yok 35 mbit hız diye ama ne kadar güvenilir yoksa süperonline de kalsam mı ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Altyapın VDSL deskteliyorsa kesinlikle geçiş yapmalısınız.

mserifselen

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Buradan VDSL desteğin olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası
Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. adresi girince bu çıktı

HiperNet'e girince bu çıktı.

HİPERNET, Hiper Hızlı İnternet!
HİPERNET, mahalle ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hiper hızlı internet hizmetidir. HİPERNET'in farklı kullanım alışkanlıklarına uygun paketler bulunmaktadır.
HİPERNET paketleri:
  • Mahalle ya da sokağınıza kadar gelen Fiber optik kablo ile 24 Mbps'ye kadar hızdan başlayarak altyapı uygunluğunuza göre 100 Mbps'ye kadar bağlantı hızı,
  • Kişiye özel bant genişliği sayesinde güvenli erişim sağlar.
  • Hızlı ve eş zamanlı veri, ses ve görüntü alışverişi,
Ayrıca paketinizin içerisinde ücretsiz Wifi dakikaları, Muud'dan şarkılar, fotoğraf ve video gibi depolayabileceğiniz NETDİSK'ten bulut alanı ve güvenlik servisleri sizleri bekliyor.

Bu çıktı.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bende Türknet kullanıyorum. Altyapın iyiyse geçebilirsin. Vaadettikleri gibi sürekli 35Mbit alıyorum ve AKN gibi bir olay yok. Ancak dediğim gibi altyapının iyi olması lazım. Yoksa uğraşırsın arıza kayıtlarıyla.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. adresi girince bu çıktı

HiperNet'e girince bu çıktı.

HİPERNET, Hiper Hızlı İnternet!
HİPERNET, mahalle ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hiper hızlı internet hizmetidir. HİPERNET'in farklı kullanım alışkanlıklarına uygun paketler bulunmaktadır.
HİPERNET paketleri:
  • Mahalle ya da sokağınıza kadar gelen Fiber optik kablo ile 24 Mbps'ye kadar hızdan başlayarak altyapı uygunluğunuza göre 100 Mbps'ye kadar bağlantı hızı,
  • Kişiye özel bant genişliği sayesinde güvenli erişim sağlar.
  • Hızlı ve eş zamanlı veri, ses ve görüntü alışverişi,
Ayrıca paketinizin içerisinde ücretsiz Wifi dakikaları, Muud'dan şarkılar, fotoğraf ve video gibi depolayabileceğiniz NETDİSK'ten bulut alanı ve güvenlik servisleri sizleri bekliyor.

Bu çıktı.
Evet. VDSL bağlantı desteğiniz var turknet'e de internet hızınızı da sorgulayın. :)

mserifselen

Asistan
Reaksiyon puanı
60
11 ping 12 indirme 0.6 yükleme hızı çıktı

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ekli dosyayı görüntüle 45930Form da bunu istiyorlar ama süperonline kullanıyorum o numarayı bulamıyorum bilen biri söyleyebilir mi ?

Son düzenleme: