Anjiyo başarısızlığı

Mr.mister

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gençler ben 2 ay önce falan anjiyo olmuştum bu her gençte çıkabilen bir ritim bozukluğuymuş neyse kasıktan oldum falan ameliyat tarzındaydı biraz narkozda aldım 1 gün yattım olduktan 2 ay sonra tekrar başladı 20 saniye falan sürdü kalbimin böyle atışlarını hissetmeye başladım artık eskisi gibi sanki daha sert atıyo gibi hissediyorum %90 geçer demişti ama onluk şans tuttu işte ne yapmak lazım tekrar anjiyomu olmak gerek

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Kardeşim hemen ameliyat olman lazım.

Team viewer üzerinden ameliyatı ben yaparım. Anjiyoya gerek yok. 2 stent takarım güncelleme almayan kalp damarlarına birde güncellerim ömür boyu mutlu mesut yaşarsın.

İroni bir tarafada kardeşim amacın ne ? Böyle ciddi bir şeyi tecrübeli hekimlere gözükmek yerine neden bir teknoloji forumundan insanlardan akıl almaya çalışıyorsun. Git hastaneye, gerekli hekim kontrolleri yapılsın.

-Emirhan Türk-

Profesör
Reaksiyon puanı
376
Gençler ben 2 ay önce falan anjiyo olmuştum bu her gençte çıkabilen bir ritim bozukluğuymuş neyse kasıktan oldum falan ameliyat tarzındaydı biraz narkozda aldım 1 gün yattım olduktan 2 ay sonra tekrar başladı 20 saniye falan sürdü kalbimin böyle atışlarını hissetmeye başladım artık eskisi gibi sanki daha sert atıyo gibi hissediyorum %90 geçer demişti ama onluk şans tuttu işte ne yapmak lazım tekrar anjiyomu olmak gerek
Aman hocam en kısa zamanda git.Bu tür şeyler erken halledilince iyi.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Benim bildiğim anjiyo bir tedavi değil kalbin kapak ve damar durumunu görmek için yapılan bir opr. Anjiyo sonunda konulan teşhis ne ki? Anjiyo olmak senin istediğine bağlı olan bir şeyde değil en kısa sürede doktoruna tekrar görün.

Mr.mister

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yav aslında 1 ay önce kontrole gitmiştim eko ve ekg de kalbim gayet sağlıklıydı ameliyatımda 2 saat sürmüştü sanırım 2 noktayı halletmişler fakat bir noktayı kaçırmışlar büyük ihtimalle sıkıntı olmaz diyordu terimsel konuşmuştu da tam hatırlamıyorum doktora giderdim fakat memlekette olduğum için gidemiyorum 17 yaş çocuk kardiyolojiye girdiği için her yere de gidemiyorum size sormak istemiştim saolun buarada yeterince gerildim ?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yav aslında 1 ay önce kontrole gitmiştim eko ve ekg de kalbim gayet sağlıklıydı ameliyatımda 2 saat sürmüştü sanırım 2 noktayı halletmişler fakat bir noktayı kaçırmışlar büyük ihtimalle sıkıntı olmaz diyordu terimsel konuşmuştu da tam hatırlamıyorum doktora giderdim fakat memlekette olduğum için gidemiyorum 17 yaş çocuk kardiyolojiye girdiği için her yere de gidemiyorum size sormak istemiştim saolun buarada yeterince gerildim ?

Son düzenleme: