- Reaksiyon puanı
- 15,467
İyikide düşmüş. Alma sakın..iphone 6 alasım geldi çıkıyordum krdi kartı duvarla yatağın arasına düştü çıkmaz da ordan ...
İyikide düşmüş. Alma sakın..iphone 6 alasım geldi çıkıyordum krdi kartı duvarla yatağın arasına düştü çıkmaz da ordan ...
O telefondan kurtulamayacaksın...iphone 6 alasım geldi çıkıyordum krdi kartı duvarla yatağın arasına düştü çıkmaz da ordan ...
kalsın kamera olur yeni alırsam...O telefondan kurtulamayacaksın...
Ortalık fena karışacakBir Haziran'a daha merhaba!
19 gün sonra 25, vay be.
Ortalık fena karışacak
Çok özür dilerim seçim tarihini söylüyorsun sandım bir an.Benim 25 yaşına girmem neden ortalığı karıştırıyor ki![]()
cod 2 oynamadın ve diğer oyunları mı oynadın? şuan da nasıl bir sinir patlaması geçiriyorum inanman lazımCOD bence de baydı. Son oyunları nasıl bilmem ama COD 1, 4, 6 ve 7'yi oynayan birisi olarak en sevdiğim COD 4 olmuştu.
Bu arada Tomb Raider da güzel oyunmuş. Ormandaki kurtlar biraz sıkıntı oluyor gibi. Oyuna alışmam gerek.![]()
Çok özür dilerim seçim tarihini söylüyorsun sandım bir an.
Benim 25 yaşına girmem neden ortalığı karıştırıyor ki![]()
Şimdiden Doğum günün kutlu olsun, ne hediye alsam bilemedim o yüzden sıcak olduğu için mini el pervane iyi gider
Hesabı açılmamak üzre kitlenecek dimi?Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili açılacak konular ve yapılacak yorumlar hakkında...
Tüm forum üyelerimiz bu konuyu okuyup buna göre kurala uymasını rica ederim. 5816 sayılı Atatürk'ü Koruma kanunu gereğince hapis cezaları vardır, forumda da ban cezası vardır.
Dikkatinize,
iyi forumlar.
Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili açılacak konular ve yapılacak yorumlar hakkında...
Tüm forum üyelerimiz bu konuyu okuyup buna göre kurala uymasını rica ederim. 5816 sayılı Atatürk'ü Koruma kanunu gereğince hapis cezaları vardır, forumda da ban cezası vardır.
Dikkatinize,
iyi forumlar.
Kalkınması satmak olanlar kalkınmadan anlamazlar.Bir Rusa, Milyonları katleden Lenin'i sorsan asla kötülemez. Ama ne hikmettir ki Türkiye Cumhuriyeti'nde o zamanda o savaşları kazanılmayacak savaşları kazanıp, ülkeyi işgallerden kurtarıp yeni bir Ülke kuran Mustafa Kemal Atatürk'e küfür edenler var. Ne denir ki?
15 yıldır iktarda olan kişiler ülkede bir sorun olduğunda suçu muhalefete atıyorYav bu nasıl bir ironi hala anlayabilmiş değilim, arkadaşlar var mı anlayan?
![]()
15 yıldır aynı partinin iktidarda olmasına neden olan kişiler söz konusu olunca anlaşılması imkansız oluyor tabi.15 yıldır iktarda olan kişiler ülkede bir sorun olduğunda suçu muhalefete atıyorYav bu nasıl bir ironi hala anlayabilmiş değilim, arkadaşlar var mı anlayan?
![]()
15 yıldır aynı partinin iktidarda olmasına neden olan kişiler söz konusu olunca anlaşılması imkansız oluyor tabi.![]()