kkoray
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
vay arkadaş 12 yıl olmuş bu foruma üye olalı kimler gitti kimler
Hoşgeldin.vay arkadaş 12 yıl olmuş bu foruma üye olalı kimler gitti kimler
AynenNe demiş Aynştayn amca;
Bir önyargıyı yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur.
Ne de haklıymış...
Hahahaha. Türkiye'nin forveti olacak inşallah.Koy Galatasaray'ın forvetine, Gomis'den daha fazla gol atmazsa Süpermodluğu bırakırım![]()
Hahahaha. Türkiye'nin forveti olacak inşallah.
Başta süper modlar olmak üzere, yöneticileri pazardan kiloyla mı alıyorsunuz? bu ne saçmalık. ota ..ka uyarı ve ceza?
60 Puan az bileForumdan ban yiyince ◄╝
Siyaset açıldı ve cengaverler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Siyasetten anlamam yani süslü laftan anlamam..![]()
Zeki insanlar. Hangi zeki bu
Youtube'da bir yorumZeki insanlar. Hangi zeki bu![]()
YouTube'dakilerine taş çatlasa hiçbirşey anlatamazsın o yüzden boşver.Youtube'da bir yorum![]()
Ya bak Facebookda biriyle tartıştım bir de sana laf anlatamam. Ben 835i Note 8'de 5Tde Mix 2de HTC U11 Plus'da görüyorum bu işlemciye ve cihazlara essek yüküyle para veriyorum ben enayi mıyım orta segment bir işlemcide 4K 60 FPS niye var. Daha da almayacağım Qualcoom uzun bir süreGeriye Huawei'nin, Apple'ın ve Samsung'un cihazları kalıyor. Gerçekten 4K 60 FPS'te ne iş yapıyorsun YouTube, oyun kanalın mı var?
Allah korusun.Kirin'e gelme burada da işler kötü![]()
Exynosa döneceğim. Belki Apple A serisi fiyatlar şimdiki gibi uçmazsaKirin'e gelme burada da işler kötü![]()
İp 6 da tank ada döüşebiliyo saten?Zeki insanlar. Hangi zeki bu![]()
Hahahaha ne denir bilmiyorum gözü kapalı insana görmesi için çaba sağlamak gibi bir şey. Fikir ayrılığından daha da çok bırak tartışmayı konuşmayı bile bilmiyorlar. Çevremde Akp li Chp li Mhp li Hdp li yani her farklı görüşe sahip tanıdıklarım var. İnan’ın bu güne kadar birbirimizin fikirlerine saygı duymayıp küçümsesek saç başa girerdik.Cahil, düşünemeyen insanlarla tartışmayın beyler. Kendinize yazık etmiş olursunuz. Şöyle bi söz var. ‘Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir ‘![]()
Evet Allah’dan ekran çerçeveleri fazla da ekrana biraz dayanıklılık sağlıyor yoksa fossss.İp 6 da tank ada döüşebiliyo saten?