Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Piyasanın anası ağlıyor. Bireysel müşteri dışında ticari müşterilerin hiç birinin elinde para yok. Bütün iş mal karşılığı, takas usulü yapılıyor. Lidya öncesi döneme doğru gidiyoruz, hayırlısı.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Gündüzün hayrını herkes görür de gecenin şerrine sayılı insanlar kafa tutar! :)

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234
Piyasanın anası ağlıyor. Bireysel müşteri dışında ticari müşterilerin hiç birinin elinde para yok. Bütün iş mal karşılığı, takas usulü yapılıyor. Lidya öncesi döneme doğru gidiyoruz, hayırlısı.
Parayla alınca da takas yapıyoruz. ;)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hayatta her şey sırayla. Önce gözyaşlarını silersin sonra onlara neden olanları.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ağababalarımız vergilerle geçinsin. Gününü gün etsin. Biz tatile gitmeyelim, araba almayalım, telefon almayalım, telefon almayalım , dolarımızı bozduralım oh ne ala diyordu biz güzel adam. :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Biz hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık, onlar hep müsait bir yerde indiler.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ekran Görüntüsü 2018-05-30 00-04-16.png

ne izliyorsunuz mort...

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Bir ses duydummmmmm geçmiş zamandaaaa, bir ses duydum küçük bir kızdaaan.
Bir bilet istiyorummmmmm sadece gidiş olsunnn. Çocukluğun saflığınaaaa dönüp orada yaşamam gerek ohoooooo...

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Far Cry ne güzel oyunmuş ya. :D
Oyun güzelde devamlılık yok. Bir süre sonra aynı şeye sarıyor sürekli monotonlaşıyor. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Witcher serisi öyle mi :D Adamlar tadında bırakmasını bildi. Bunlar bir kere kazandık diye sürekli aynı şeyleri piyasaya sürüyor. AC, BF, COD, FC bu seriler artık baydı gibi :P

M

Murat Burç

SDN Okuru
Oyun güzelde devamlılık yok. Bir süre sonra aynı şeye sarıyor sürekli monotonlaşıyor. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Witcher serisi öyle mi :D Adamlar tadında bırakmasını bildi. Bunlar bir kere kazandık diye sürekli aynı şeyleri piyasaya sürüyor. AC, BF, COD, FC bu seriler artık baydı gibi :P
Ben AC4 Black Flag'ı 6 defa falan bitirdim. :D AC serisi iyidir iyi. Originsde baya toplamışlar. Syndicate felaketti. (Bitirmedim)
Codda cidden bahadır bayiyordu. Ww2 iyi ama çok kısa. Witcher serisi konusunda ise Witcher 1 rezillik. Witcher 2 eh işte Witcher 3 tam bir patlama. Witcher serisi öyle seri olarak AC ile kıyaslanabilicek bir seri değil. Ama W3 yakar yıkar ortalığı

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Ben AC4 Black Flag'ı 6 defa falan bitirdim. :D AC serisi iyidir iyi. Originsde baya toplamışlar. Syndicate felaketti. (Bitirmedim)
Codda cidden bahadır bayiyordu. Ww2 iyi ama çok kısa. Witcher serisi konusunda ise Witcher 1 rezillik. Witcher 2 eh işte Witcher 3 tam bir patlama. Witcher serisi öyle seri olarak AC ile kıyaslanabilicek bir seri değil. Ama W3 yakar yıkar ortalığı
W1 yapım yılı itibarı ile çok iyi olamayacak bir oyun günümüze göre zaten. Onun haricinde hikaye+müzik+karakter bütünlüğü en iyi Witcher serisinde yakalandı bana göre. Bu zamana kadar oynadığım en iyi hikaye serisi diyebilirim. Grafik vb. işleri diğer firmalarda yapıyor zaten.

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234
Far Cry ne güzel oyunmuş ya. :D
COD tekrarlasa bile oynanır tüm seriyi 20 kez oynarım.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Oyun güzelde devamlılık yok. Bir süre sonra aynı şeye sarıyor sürekli monotonlaşıyor. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Witcher serisi öyle mi :D Adamlar tadında bırakmasını bildi. Bunlar bir kere kazandık diye sürekli aynı şeyleri piyasaya sürüyor. AC, BF, COD, FC bu seriler artık baydı gibi :p
COD bence de baydı. Son oyunları nasıl bilmem ama COD 1, 4, 6 ve 7'yi oynayan birisi olarak en sevdiğim COD 4 olmuştu.
Bu arada Tomb Raider da güzel oyunmuş. Ormandaki kurtlar biraz sıkıntı oluyor gibi. Oyuna alışmam gerek. :D

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
YouTube Trendler'de artık Sörvayvır'ı görmekten sıkıldım.. :mad:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Çin işi Japon işi, tak fişi bitir işi.. :)

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Hani filmlerdeki yalnız çocuk oyun oynayan arkadaşlara uzaktan bakar ya işte öyle bakıyorum çevremdekilere ne içlerine giriyor ne uzak durabiliyorum bir ömür sürmez inşallah....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...