Master Yoda
Profesör
Rezalet bir gün. [emoji43]Ne güzel bir gün.![]()
Rezalet bir gün. [emoji43]Ne güzel bir gün.![]()
Parayla alınca da takas yapıyoruz.Piyasanın anası ağlıyor. Bireysel müşteri dışında ticari müşterilerin hiç birinin elinde para yok. Bütün iş mal karşılığı, takas usulü yapılıyor. Lidya öncesi döneme doğru gidiyoruz, hayırlısı.
Dostum seni güzel sözler konusuna alalım.Biz hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık, onlar hep müsait bir yerde indiler.
Dostum seni güzel sözler konusuna alalım.![]()
Bende şaşırdım.Ekli dosyayı görüntüle 41299
ne izliyorsunuz mort...
Oyun güzelde devamlılık yok. Bir süre sonra aynı şeye sarıyor sürekli monotonlaşıyor. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Witcher serisi öyle miFar Cry ne güzel oyunmuş ya.![]()
Ben AC4 Black Flag'ı 6 defa falan bitirdim.Oyun güzelde devamlılık yok. Bir süre sonra aynı şeye sarıyor sürekli monotonlaşıyor. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Witcher serisi öyle miAdamlar tadında bırakmasını bildi. Bunlar bir kere kazandık diye sürekli aynı şeyleri piyasaya sürüyor. AC, BF, COD, FC bu seriler artık baydı gibi
![]()
W1 yapım yılı itibarı ile çok iyi olamayacak bir oyun günümüze göre zaten. Onun haricinde hikaye+müzik+karakter bütünlüğü en iyi Witcher serisinde yakalandı bana göre. Bu zamana kadar oynadığım en iyi hikaye serisi diyebilirim. Grafik vb. işleri diğer firmalarda yapıyor zaten.Ben AC4 Black Flag'ı 6 defa falan bitirdim.AC serisi iyidir iyi. Originsde baya toplamışlar. Syndicate felaketti. (Bitirmedim)
Codda cidden bahadır bayiyordu. Ww2 iyi ama çok kısa. Witcher serisi konusunda ise Witcher 1 rezillik. Witcher 2 eh işte Witcher 3 tam bir patlama. Witcher serisi öyle seri olarak AC ile kıyaslanabilicek bir seri değil. Ama W3 yakar yıkar ortalığı
COD tekrarlasa bile oynanır tüm seriyi 20 kez oynarım.Oyun güzelde devamlılık yok. Bir süre sonra aynı şeye sarıyor sürekli monotonlaşıyor. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Witcher serisi öyle miFar Cry ne güzel oyunmuş ya.![]()
Adamlar tadında bırakmasını bildi. Bunlar bir kere kazandık diye sürekli aynı şeyleri piyasaya sürüyor. AC, BF, COD, FC bu seriler artık baydı gibi
![]()
COD bence de baydı. Son oyunları nasıl bilmem ama COD 1, 4, 6 ve 7'yi oynayan birisi olarak en sevdiğim COD 4 olmuştu.Oyun güzelde devamlılık yok. Bir süre sonra aynı şeye sarıyor sürekli monotonlaşıyor. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Witcher serisi öyle miAdamlar tadında bırakmasını bildi. Bunlar bir kere kazandık diye sürekli aynı şeyleri piyasaya sürüyor. AC, BF, COD, FC bu seriler artık baydı gibi
![]()
Tarayıcınıza Video Blocker isimli eklentiyi kurmanızı öneririm. Görmek istemediğiniz kanala sağ tıklayıp engelleyebiliyorsunuz.YouTube Trendler'de artık Sörvayvır'ı görmekten sıkıldım..![]()
Çin işi Japon işi, tak fişi bitir işi..![]()