izin kağıdı yaz bence.ileri tarihe rapor vermeyebilir doktorlar.nereden biliyor dersen benim babam doktor o bile rapor vermiyor gereksiz yere.ileri tarihte gitmeyeceksen izin kağıdı yaz ver bence.raporla uğraşılmaz.İleri tarihe rapor alınır mı? Hiç alan var mı? Mesela ben perşembe gününden itibaren gitmeyecem ama raporu çarşamba günü alacam. Yani çarşamba günü dahil olmayacak. Alan var mı böyle?
Babana sorar mısın ileri tarihe rapor verilebiliyor mu diye?izin kağıdı yaz bence.ileri tarihe rapor vermeyebilir doktorlar.nereden biliyor dersen benim babam doktor o bile rapor vermiyor gereksiz yere.ileri tarihte gitmeyeceksen izin kağıdı yaz ver bence.raporla uğraşılmaz.
---- Mesajlar birleştirildi ----
ben gereksiz yere doktora gittiğimde doktor kızıyordu.diğer doktorlar da aynı.rapor dükkanı mı burası diyorlar.hem birsürü hasta var.öyle yaparsan adamı oyalamış oluyorsun.alsan da uğraşırsın yani.
Yani çarşamba günü perşembe gününden itibaren 7 günlük rapor alabilir miyim?ileri tarihe verilebiliyomuş ama yinede doktora bağlı!!ama 1 gün sonraya.
olabilir dedim ya! sen yinede sorsan iyi edersin.Yani çarşamba günü perşembe gününden itibaren 7 günlük rapor alabilir miyim?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Çarşamba günü dahil olmadan.