İleri Tarihe Rapor Almak

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
İleri tarihe rapor alınır mı? Hiç alan var mı? Mesela ben perşembe gününden itibaren gitmeyecem ama raporu çarşamba günü alacam. Yani çarşamba günü dahil olmayacak. Alan var mı böyle?

Ahmetcan26

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İleri tarihe rapor alınır mı? Hiç alan var mı? Mesela ben perşembe gününden itibaren gitmeyecem ama raporu çarşamba günü alacam. Yani çarşamba günü dahil olmayacak. Alan var mı böyle?
izin kağıdı yaz bence.ileri tarihe rapor vermeyebilir doktorlar.nereden biliyor dersen benim babam doktor o bile rapor vermiyor gereksiz yere.ileri tarihte gitmeyeceksen izin kağıdı yaz ver bence.raporla uğraşılmaz.

---- Mesajlar birleştirildi ----

ben gereksiz yere doktora gittiğimde doktor kızıyordu.diğer doktorlar da aynı.rapor dükkanı mı burası diyorlar.hem birsürü hasta var.öyle yaparsan adamı oyalamış oluyorsun.alsan da uğraşırsın yani.

Son düzenleme:

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
izin kağıdı yaz bence.ileri tarihe rapor vermeyebilir doktorlar.nereden biliyor dersen benim babam doktor o bile rapor vermiyor gereksiz yere.ileri tarihte gitmeyeceksen izin kağıdı yaz ver bence.raporla uğraşılmaz.

ben gereksiz yere doktora gittiğimde doktor kızıyordu.diğer doktorlar da aynı.rapor dükkanı mı burası diyorlar.hem birsürü hasta var.öyle yaparsan adamı oyalamış oluyorsun.alsan da uğraşırsın yani.
Babana sorar mısın ileri tarihe rapor verilebiliyor mu diye?

Ahmetcan26

Asistan
Reaksiyon puanı
88
ileri tarihe verilebiliyomuş ama yinede doktora bağlı!!ama 1 gün sonraya.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
ileri tarihe verilebiliyomuş ama yinede doktora bağlı!!ama 1 gün sonraya.
Yani çarşamba günü perşembe gününden itibaren 7 günlük rapor alabilir miyim?

Çarşamba günü dahil olmadan.

Son düzenleme: