farukdogan
Öğrenci
Selam arkadaşlar, honor 7x ve 9 lite teknosa mağazalarına gelmiş. Ben bunu almak istesem pişman olurmuyum? Ayrıca teknosa ile daha önce alışveriş yapanlar varsa anlatabilirmi tecrübelerini? Nasıl işliyorlar?
Kullanım amacınız ne olucak?Selam arkadaşlar, honor 7x ve 9 lite teknosa mağazalarına gelmiş. Ben bunu almak istesem pişman olurmuyum? Ayrıca teknosa ile daha önce alışveriş yapanlar varsa anlatabilirmi tecrübelerini? Nasıl işliyorlar?
sıradan günlük kullanım hocam, internetten videoları falan izledim de güzel gibi geldi fiyatı falanKullanım amacınız ne olucak?
Alabilirsin. İhtiyaçlarını karşılayacaktır.sıradan günlük kullanım hocam, internetten videoları falan izledim de güzel gibi geldi fiyatı falan
Saolun cevap verdiğin için.Alabilirsin. İhtiyaçlarını karşılayacaktır.
Rica ederim.Saolun cevap verdiğin için.
İnternet fiyatıyla (teknosa sitesine göre) mağaza fiyatı aynı görünüyor. Ne yönden kar ederim ?İnternetten al bence. Bayağı kar edersin.
İthalatçı versiyonlarına da bak demek istedi.İnternet fiyatıyla (teknosa sitesine göre) mağaza fiyatı aynı görünüyor. Ne yönden kar ederim ?
HeheheheYürüme payı var. Mağazaya girme, telefonu taşıma, eve dönmeBunlardan kar edersin. Ama interntetten sipariş ederken yalnızca cüzdanını bulmakta vakit kaybedersin, o var.
işte bilmiyorum o konuda sizlerin değerli tecrübelerine ihtiyacım var.Teknosada garantiye soksan gene aynı paraya tamir ettirmeyecek misin?
Garanti konusunda fazla sıkıntı yaşamazsın kasko hakkınıda kullanırsan belirli bir ücret karşılığında o zaman rahat edebilirsin.işte bilmiyorum o konuda sizlerin değerli tecrübelerine ihtiyacım var.
Ben biraz daha düşüneyim en iyisi. Teşekkür ederimGaranti konusunda fazla sıkıntı yaşamazsın kasko hakkınıda kullanırsan belirli bir ücret karşılığında o zaman rahat edebilirsin.
Belki Honor 7x oynamak için uygun , çünkü ekran biraz büyük gözüküyor veya Honor 7x pil kapatesi honor 9 liteden daha büyükKullanım amacınız ne olucak?
Kirin 659'un performansını gayet net bir şekilde biliyorum ne kadar bir sürede iflas edebildiğiniBelki Honor 7x oynamak için uygun , çünkü ekran biraz büyük gözüküyor veya Honor 7x pil kapatesi honor 9 liteden daha büyük
Fiyatlar ilgili bilgiler bundan öğrenebilirsiniz .
genel de çok indirli fiyatı yaptırmayabilir de ama Honor telefon genel kaliteli telefon olduğu için alsanız mutlaka seversinizteknosadan honor telefon spariş versem indir yapabilir mi bana![]()