doctor
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
su için!
Wolf-sdn dedi ki:Güzel Olan Herşey Zararlıdır![]()
Napıyomuşuz Bim'e gidiyomuşuz 1.30 ykrş.'a 2,5 Litrelik bir Lé Porta (portakallı) alıyoruz. İçin soğuk oraletin asitlisi coca colayı unutturmazsa aha buraya yazıyom herkez okusun diye =) ciddim deneyin hem daha ucuz Cipse para kalır ehuha
evet evet coca colada bocek fare fil geyik asit DNA'yı bozan madde eeeee yeter bence. hiçbir inandırıcılıgı kalmadı. coca colanın icinde alkol olsa alkolsuz iceceklerde degil alkollu icecekler kategorisinde yer alırdı!
ben bir müslüman olarak gelirinin %50'den fazlasını İSRAİL'e bağışlayan bir firmanın içeceğini evime sokmam...
ben bir müslüman olarak gelirinin %50'den fazlasını İSRAİL'e bağışlayan bir firmanın içeceğini evime sokmam...
MegaWolt dedi ki:Çüş desem yeridir yani! Ne alkolü yaa! Sanırım bunu yazanlar ambalajın üzerindeki " Alkolsüz içecekler tebliğine uygundur" ibaresini görmemiş.
toxidas dedi ki:Alkol bitkilerin kimyasal yollarla oluşturduğu bir bileşendir herşeyde alkol vardır Evde sıkıp içtiğiniz portakal suyu, dışarıdan satın aldığınız tüm meyve sularında vardır.
MegaWolt dedi ki:toxidas arkadaşın dediği gibi içtiğiniz portakal suyunda bile belli miktar alkol var. O yüzden sırf karalamak için şeyler söylemeyin.
MegaWolt dedi ki:yav ne alakası var dana eti-eşek etiyle felan
MegaWolt dedi ki:5g/lt demişin işte o kadardan birşey olmaz
MegaWolt dedi ki:hem kullandığımız kolonyalarda alkol ona kalırsa
MegaWolt dedi ki:belki yediğin ama içinde ne olduğunu bilmediğin şeyler var
Çoğu haram olan şeyin, azı da haramdır.
Bu hadisi salla diyosan doğrudur megawolt.
Kur'an da geçen haram denilen alkol HARM kelimesiyle vahiy edilmiştir. yani arapçada içilebilir alkol gibi birşey karşılığı. Senin bahsettiğin kolanyada etil alkol bulunur. bu da içilemez zaten istesen de. sarhoş eder mi eder kolanya ama yanında kör de eder. o yüzden kimse gidip kolanya içmez. (tabi ben ispirto içeni de kolanya içeni de gördüm orası ayrı)
İçen içer içmeyen içmez. Burda amaç tebliğdir. uyup uymamakta herhangi biz zorunluluk koymamış Elmacık. İsyan etmek istediğiniz kişi de o olmasın. Kuralları kim koymuşsa ona isyan edebilirsiniz.
İyi Günler..
eray045 dedi ki:içinde alkol olan okadar çok gıda varki..
İşte bir kimya dahisi daha.Kusura bakma biz onu fark etmemişiz.
Moderatör arkadaşlar, gönülleri arzu ederse konuyu silebilirler; eskiden açtığım bu konuyu şimdi olsa asla açmazdım. Çünkü artık boşa kürek çektiğimi eskiden sadece bilirken, şimdi ayan-beyan görüyorum. Bana ne ki, zaten içene içmeyene karışmıyordum, bilene bilmeyene de karışmam olur biter..
Bu konuda senin üstüne yoktur mega spor bölümünden biliyorumSanki herşeyi bilen sensin sadece....B