Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hangi Rusla konuşursam galiba konuşmayı unuttu diye düşünüp sonra hızla konuşmaya devam ediyorlar. Ne acayip bir dil bu rusça :D

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Oyun bitti derken birçok şey daha yaptım. :D Ama oyunun hikayesi çok güzel.
1522582863912.png

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şu dünyada oyun yapmak kadar karlı bir iş yok. 1-2 sene uğraşıyorsunuz ve oyunumuz yıllarca satıp size para kazandırıyor hammadde ihtiyacı yok.
Kolay demiyorum. Ama ekmeğini fena yiyorsunuz. Ülkemizde kesinlikle yazilim ve oyun geliştiricilerine ciddi destek verilmeli. (kaldı ki Ekonomi bakanı bu konuda projeleri olduğunu açıklamış. )

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ve o oyunlardan video çekip canlı yayın yapanlarında kazançlarıyla zengin olmasına deli oluyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ve o oyunlardan video çekip canlı yayın yapanlarında kazançlarıyla zengin olmasına deli oluyorum.
Kıskançlık.
Sen de yap sende kazan yapamıyorsan saygı duy. Kolay değil demek ki yapamıyorsun. Çalmıyorlar çırpmıyorlar. Bilgisayarın mi yetersiz? Sanmam Note 8 alma hedefinde olan birinin bilgisayarının düzgün bir donanımı vardır. Yoksa bile Minecraft oyna onu at. Milletin kazancı kıskanarak bir yere varilmaz.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Kıskançlık.
Sen de yap sende kazan yapamıyorsan saygı duy. Kolay değil demek ki yapamıyorsun. Çalmıyorlar çırpmıyorlar. Bilgisayarın mi yetersiz? Sanmam Note 8 alma hedefinde olan birinin bilgisayarının düzgün bir donanımı vardır. Yoksa bile Minecraft oyna onu at. Milletin kazancı kıskanarak bir yere varilmaz.

YouTube artık belirli abone altında olan kanallara maddi karşılık vermiyor. Şimdi artık yüzbinlerce YouTuber mevcut popüler olma şansı çok az. İyi bir giriş yapmak için az çok olsa bile fenomen olmak lazım. Günümüzün insanları giriş seviyesi kanallara çok ilgi göstermiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
YouTube artık belirli abone altında olan kanallara maddi karşılık vermiyor. Şimdi artık yüzbinlerce YouTuber mevcut popüler olma şansı çok az. İyi bir giriş yapmak için az çok olsa bile fenomen olmak lazım. Günümüzün insanları giriş seviyesi kanallara çok ilgi göstermiyor.
Kaliteli içeriğe ilgi gösterilir. YouTube eskiden de belli bir seviyenin altındaki insanlara para vermiyordu.
Kıskançlık başka bir şey değil.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kıskançlık değil. Oyun oynayarak kolay yoldan para kazanmak bana anormal geliyor o kadar.
Kolay yol değil zaten olay o :P Twitch de yayıncılar oralara gelene kadar ne zorluklar çekiyor. Oyun olayını ben Youtube olarak düşünmüyorum bence asıl mekan Twitch ama dediğim gibi 0 dan başlayıp nerelere gelenler mevcut ve kolay iş değil cidden. Ben şahsen yapamam istediğim kadar iyi oynayayım. Baba parası ile sistem toplayıp yapanlarda vardır onlar ayrı zaten.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kıskançlık değil. Oyun oynayarak kolay yoldan para kazanmak bana anormal geliyor o kadar.
İşine gelmiyor da ondan. Bunun anormal hiç bir tarafı yok. Talep var bu kadar basit.
Etik yollar çerçevesinde eğlence sektöründe yer alıyorlar.( Sınırları aşanlar bir kenara ) Bunun anormal karşılanacak bir tarafı yok.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Turkcellden paket alacağım sonra konu döndü dolaştı konuşuyoruz OnePlusi Huawei ureitour fedi.
Geniş bant internette 2-8 arası hızın normale dönmesi durumu yok dedi. :( :(

furkantr55

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Türkiye de en büyük 2 sorun
1- Adalet sistemi
2-Eğitim sistemi

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Türkiye'ye doğru düzgün eğitim sistemi şart.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hele şükür kansere gark edebilme potansiyeli olan KYK internetinden kurtuldum.
Screenshot_20180402-193749__01.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
yıl 2018 oldu hala Metal müziği Metallica'yı satanist sanan şahıslar var hatta misyoner sanan var imhopet de onlardan.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Bu da benim dandirik internet ev telefonu ile ayda 80₺ ödüyoruz

Ekli dosyalar

• FC196953-0F0D-483D-9B65-C9510940C6C5.png
    FC196953-0F0D-483D-9B65-C9510940C6C5.png
    460.8 KB · Görüntüleme: 278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...