- Reaksiyon puanı
- 15,467
Haftasonu çok hızlı geçiyor ya. 

Kıskançlık.Ve o oyunlardan video çekip canlı yayın yapanlarında kazançlarıyla zengin olmasına deli oluyorum.
Kıskançlık.
Sen de yap sende kazan yapamıyorsan saygı duy. Kolay değil demek ki yapamıyorsun. Çalmıyorlar çırpmıyorlar. Bilgisayarın mi yetersiz? Sanmam Note 8 alma hedefinde olan birinin bilgisayarının düzgün bir donanımı vardır. Yoksa bile Minecraft oyna onu at. Milletin kazancı kıskanarak bir yere varilmaz.
Kaliteli içeriğe ilgi gösterilir. YouTube eskiden de belli bir seviyenin altındaki insanlara para vermiyordu.YouTube artık belirli abone altında olan kanallara maddi karşılık vermiyor. Şimdi artık yüzbinlerce YouTuber mevcut popüler olma şansı çok az. İyi bir giriş yapmak için az çok olsa bile fenomen olmak lazım. Günümüzün insanları giriş seviyesi kanallara çok ilgi göstermiyor.
Kolay yol değil zaten olay oKıskançlık değil. Oyun oynayarak kolay yoldan para kazanmak bana anormal geliyor o kadar.
İşine gelmiyor da ondan. Bunun anormal hiç bir tarafı yok. Talep var bu kadar basit.Kıskançlık değil. Oyun oynayarak kolay yoldan para kazanmak bana anormal geliyor o kadar.
136 TL dediler modemsiz ikinci hat kısmına taktım.Murat bu paketi ne kadar yaptın toplamda?
Yurrtayım diyorum KYK internetinden kurtuldum diyorum başka nasıl anlatabilirim ?Evinde internetin yokmu ne bu kadar iddialı paketler kullanıyorsun?
Hayır modem alacaksın o zaman . Ayrı bir data hattı veriyorlar.Bunu 2 hat girişi olmayan telefonlarda kullanma şansı var mı? Yani ana hattima yapabilir miyim?
160 civarıModemle kaça patlarİnternetten de bakıyorum ama net bilgi bulamadım şu Vınn veya modemle alakalı.
indirimli olanı var. Memleketteki evinin adresini sorgulayarak kontrol et portlar dolu ise bu paket 80 TL civarına indirimli geliyor.Saolasın biraz bakıyım ben bu işe KYK ile olmuyor.
Kimmiş o?Gerçekten çekilmiyorsun arkadaşım.
Kesinlikle katılıyorum paran olmayınca gerek iş hayatı olsun gerek normal hayatta senin kaderin insanların ağzındaki iki lafa bakıyor maalesefpara var huzur var...
imhotep bilir onu...Evde de Superonline+TV plus kullanıyoruz da bu port olayını anlamadım.