bilgisayarımdan şüpheleniyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ek123.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ek123.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Uzun zamandır internetim gidip geliyor bazen komple kendini resetliyordu. Ben de dün ttneti aradım ve bana 48 saat içinde geri dönüş yapacaklarını söylediler. Bugün internette gezerken bu zombi bilgisayar muhabbeti aklıma geldi, araştırdım cmd de bir komut yazarak bunu anlayabiliyormuşuz galiba netstat yazınca syn_sent gibi bir yazı karşıma çıkarsa şüphelenmem gerekiyormuş. Denedim ve bu syn_sent den bir sürü çıktı (her yazdığımda çıkmıyor bazen çıkıyor) şimdi bunu çıkmasının tek nedeni bu olamaz diye düşündüm başka bir anlama gelirmi ? Çünkü 1 2 gün önce Microsoft Security Essentials ile 3 saatlik derin bir tarama yaptım ve hiçbir şey bulamadı, aynı şekilde avg ile de yarım saatlik bir derin tarama yaptım o da birşey bulamadı yani şimdi benim kafam karışık acaba birşey var da bu programlarmı bulamıyor ?

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
avira ile tam tarat ms standart error seni kimden koruyabilir ki?

ek123.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
avira ile tam tarat ms standart error seni kimden koruyabilir ki?
avirayla taradım 3 tane buldu

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ya şimdi benim bilgisayarım zombi olmuş galiba ben bugün format attırıcam. İleriye dönük bir sıkıntı çıkmaz dimi yarın biri gelip de kardeşim sen böyle böyle yapmışsın uzat ellerini koçum falan demesin.

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
merak etme bişey olmaz, öle şeylerde devlet kimin ne yaptığını ne yapmadığını çok kolay çözer.

Jack1095

Doçent
Reaksiyon puanı
193
Ne olduğunu anlamadım ama bilmediğin programlar indirme.Format atman lazım.

veyselyigitk21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Profesyonel tarama uygulamaları var. Kafan rahat edecekse birini satın al ve tarama yap. Format atmak sorununu çözer diye düşünüyorum.

ek123.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970
Çünkü 1 2 gün önce Microsoft Security Essentials ile 3 saatlik derin bir tarama yaptım ve hiçbir şey bulamadı, aynı şekilde avg ile de yarım saatlik bir derin tarama yaptım o da birşey bulamadı yani şimdi benim kafam karışık acaba birşey var da bu programlarmı bulamıyor ?
avirayla taradım 3 tane buldu

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ya şimdi benim bilgisayarım zombi olmuş galiba ben bugün format attırıcam. İleriye dönük bir sıkıntı çıkmaz dimi yarın biri gelip de kardeşim sen böyle böyle yapmışsın uzat ellerini koçum falan demesin.
Güvenlik programlarının ayarlamasını yapmadığınız sürece birçok dosyayı vs. taramaz, atlar. Microsoft Security Essentials da iyi korumaz. Bu yüzden güvenlik programı seçimini ve ayarlamalarını iyi yapın.