Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
:(
Screenshot_20180311-030432.jpg

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Peki sen iyiymişsin kiloyla başlamak daha zor herhalde daha kendimi kaldıramıyorum yani çok kilolu değilim ama kollarım güçsüz.Bi bakayım ben.
Ben 10 ile başladım. Sende 5 ile başlayabilirsin. Ama yapabilirsin gayet kolay. Yemek yedikten yarım saat sonra yapmayı dene.

Reaksiyon puanı
5,171
Kişisel bakımını önemsemeyen erkeklerden nefret ediyorum. Bizim bile kokudan midemiz bulanıyorsa kız arkadaşlarımız ne yapmalı bilemiyorum....

M

Murat Burç

SDN Okuru
8 Plus kullanan arkadaşların zevkini Allah kimseye vermesin.
Ben öyle çirkin telefon görmedim.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
8 Plus kullanan arkadaşların zevkini Allah kimseye vermesin.
Ben öyle çirkin telefon görmedim.
Yoo bence gayet gayet güzel.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ya şu taksicileri anlamıyorum.Hem dolandırıp kötü hizmet sunuyorlar hem arabayı kötü sürüp anne kardeşinizin yanında terbiyesizce konuşuyorlar.Uzak olmayan yere gitmeyip müşteri seçiyorlar eski konforsuz pis döküntü arızalı araçlarla gezip teker küçültüyorlar turistleri soyup ülkemizi kötülüyorlar fazla para alıyorlar.Kavga çıkartıp haksız yere insanları eşinin çocuğunun yanında bıçak sopa vb.ile küçük düşürüp güçsüz gösteriyorlar üniversite lise öğrencilerine sarkıntılık ve taciz gibi bir sürü pisliğe bulaşıyorlar. Sonrada "UBER" e laf ediyorlar yok vergisini vermiyormuş yok hırsızmış. Yıllarca her meslek grubunun başına gelen rekabet olayı kendi başlarına gelince mi hırsızlık oluyor .Kabullenin adamlar sizin gibi cahil değil teknolojiyi kullanabilirorlar ve hizmet kalitesi sizi yerin dibine gömüyor.Adamlıktan nasibini almamışlar müşteri gibi uber çağırıp şöförü dövüyorlarmış.Bilin ki onların çoğuda sizin gibi eski taksici adamlar sadece akıllı girişken ve kötü durumlara sessiz kalamayan tipler olduğu, akıllı olduğu için pislik taksi sahiplerine katlanamadığı için uber e geçmişler.Sizin yaptığınız ne ? hayvanlık bile diyemiyorum çünkü hayvanlar sadece kendilerine saldıranlara kötü davranır.Kendinizi geliştirip onurunuzla rekabet edeceğinize daha akıl bile yakıştıramayacağınız kaçta kaçı sırf turistlerle iyi geçinip ülkemizi tanıtabilmek için ingilizce öğrenen adamlara topluca güç gösterisi yapıyorsunuz.Daha yrni olmuş.Uber i kurşunlamışlar hey allahım ya.Hani diyor ya aklı yok fikri var p...... diye aynen öyle vergisiz çalışıyormuş.Adamlar diyor vergilerimizi ödüyoruz diye.Ama suç tam onlarda değilki kendilerine işkence eden taksi sahiplerinde Taksi sahipleri ise daha kötü çünkü onların böyle olmalarına sebebiyet veriyorlar.Adama gidip bana günde şu kadar para getir yoksa borçlusun gibi şeylerle tehdit ediyorlar.Adamlarda günde parayı yetiştirmek için acele stres vb. Oluyor.Neyse şuna bir göz atın isterseniz. 4dk lık zaten.

https://youtu.be/N60NYlXUn_Y

https://youtu.be/N60NYlXUn_Y

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bugün hastaneye gittim resmen bunalttılar.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Ya zaten hasta olmasanda hasta oluyosun oraya gidince nasıl bir sistem varsa yakınım için gittim sömestr ın ilk günü tatil zaten iki hafta ilk haftası hasta geçti.insan seli sıra yok düzen yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çentikli telefon üreten Android üreticisine Android telefon urettirmemek lazım.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Yaz geldi bahar geldi oy açtı yeşil yapraklar.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Bazen çok pişkin insanlar oluyor etrafınızda ne laftan anlarlar ne de temizlikten!! Ve bu kötü ortama 3 yıl daha tahammül edeceğim ya ona yanıyorum.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Yurt işleri sıkıntıydı ya bende kaldım 1 sene sonra yurttan kafa bir arkadaş vardı çıktık eve öyle bitirdik okulu. Yoksa özel olsun devlet olsun yok insanlarla uğraşmak zor. Gecenin 4 ü adam ses sistemini açmış sean paul dinliyor. Yemekler güzel çıkmaz 7/24 ses gürültü. Isı desen 0 kışın puf montla yattığımı bilirim. Bide utanmadan her ay 500 lira alırlardı. Bence sizde uyumlu birini bulun eve çıkın devlet olsun özel olsun hiç farketmez hepsi aynı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kütahya
Dünyanın %75 Bor rezervine sahip Türkiye'nin %90-95 Bor rezervine sahip şehir
Osmanlı'da Anadolu Beylerbeyi
Türkiye'nin en tarihi 2. Şehri
Türkiye'nin İstanbul'dan sonra en önemli şehri
Ankara'nın başkentligi
İzmir'in denizi olmasa Kütahya'nın yanında bir tak olamazlar
Ammavelakin önem verilmediği için şehri tak götürüyor.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Cidden çok rahatsız olup katlanamayacak hale geldiyseniz, kendinize daha uygun bir yer bakın derim.

Ayrılmaktan başka çare kalmıyor sanırım.

Yurt işleri sıkıntıydı ya bende kaldım 1 sene sonra yurttan kafa bir arkadaş vardı çıktık eve öyle bitirdik okulu. Yoksa özel olsun devlet olsun yok insanlarla uğraşmak zor. Gecenin 4 ü adam ses sistemini açmış sean paul dinliyor. Yemekler güzel çıkmaz 7/24 ses gürültü. Isı desen 0 kışın puf montla yattığımı bilirim. Bide utanmadan her ay 500 lira alırlardı. Bence sizde uyumlu birini bulun eve çıkın devlet olsun özel olsun hiç farketmez hepsi aynı.

Maalesef böyle olumsuzluklar yaşanıyor.. zaten neden hiçbir şey düz gitmez ki...

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Ayrılmaktan başka çare kalmıyor sanırım.

Maalesef böyle olumsuzluklar yaşanıyor.. zaten neden hiçbir şey düz gitmez ki...
25-30 birbirinden çok farklı kültürlere, karakterlere sahip ülkenin dört bir tarafından gelmiş insanlarla aynı ortama girince farklı durumlar çıkıyor. Anlaşmazlık oluyor bizde de oluyordu. Sabırlı olun bu günler gelir geçer sonra bakar vay be dersiniz. Ama mümkünse eve çıkın derim. Eve çıkacağınız kişiyide iyi tanıyın insanlar samimi olduğunuzda değişebilirler.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ben öyle yerlere başka sebebler yüzünden çok katlandım bir şey falan olacağı yok. En iyisi uzaklaşmak.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
25-30 birbirinden çok farklı kültürlere, karakterlere sahip ülkenin dört bir tarafından gelmiş insanlarla aynı ortama girince farklı durumlar çıkıyor. Anlaşmazlık oluyor bizde de oluyordu. Sabırlı olun bu günler gelir geçer sonra bakar vay be dersiniz. Ama mümkünse eve çıkın derim. Eve çıkacağınız kişiyide iyi tanıyın insanlar samimi olduğunuzda değişebilirler.

Ben öyle yerlere başka sebebler yüzünden çok katlandım bir şey falan olacağı yok. En iyisi uzaklaşmak.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim sağolun. Mümkün olduğunca uymaya özen göstereceğim. Bakalım zaman bize ne gösterecek ..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dingil, OnePlus 5T'ye sar değeri yüksek diyor ama iPhone öneriyor müsaait bir yerine iPhone sokmak lazım.

Kafasına trafo geçireceğim o olacak.

S9 ve Plus satmıyormuş satmasın beter olsunlar.

Zamanında Reeder vardı şimdi honorcu reklamcılar basacak forumu Allah'tan dayanakları var etiketçi firma değiller.

A8 2018 ailesini almayın aldırmayın alana engel olun, dövün, evine kitleyin internetini kesin, kredi kartlarını iptal edin ama aldırmayın. İki gün sonra ağlamaya başlar buna mı para verdim diye.

Son düzenleyen moderatör:

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Dingil, OnePlus 5T'ye sar değeri yüksek diyor ama iPhone öneriyor müsaait bir yerine iPhone sokmak lazım.

Kafasına trafo geçireceğim o olacak.

S9 ve Plus satmıyormuş satmasın beter olsunlar.

Zamanında Reeder vardı şimdi honorcu reklamcılar basacak forumu Allah'tan dayanakları var etiketçi firma değiller.
Hahahaha iPhone un daha beter bile sar değerleri neyin kafasını yaşıyor önerirken acaba?

Aynen geçen sene çok vardı o reeder cilerden şimdi kayboldular bir de Çinliler vardı reklamcı çok enteresan bir forum :D

Offf valla geçmiş olsun hastaneler ile uğraşmak çok zor rahmetli anneannem 1 gün önce ölmeden götürmüştük de kalabalık var sıra bekleyen çok fazla içerisi çok sıcak ve çok havasız Allah kimseyi hastanelerin eline düşürmesin. Bu sene 2 defa hasta oldum turp gibi bünyem var maşallah ama çok üşüyorum artık eskiden böyle değildim.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Hahahaha iPhone un daha beter bile sar değerleri neyin kafasını yaşıyor önerirken acaba?
0.21 S7'den 1.61 5T'ye geçtim ölecek olsa ilk ölecek benim adam hala sar değerinden bahsediyor.

Bu sırada starbuckstan aldığı kahveyi yudumlayıp iPhone'u ile instagrama starbucks Selfiesi diye fotoğraf atıp kendini entelektüel ve varlıklı göstermeye çalışıyordu.

Ama berkecan şunu unuttu ki iPhone sar değeri 1.40 bunu ona birileri hatırlatınca kan beynine sıçradı ve ölü taklidi yapmaya başladı hastaneye gidince radyasyon yedim diyemedi şekerim düştü dedi ve starbucksa acı ve şekersiz kahveler yaptığı için dava açtı çünkü iPhone'u asla suçlayamaz.
(Geçen starbucks illetinde 10 TL bayıldım bir kahveye yahu bunun alameti farikası nedir ben bu kadar çirkin kahve içmedim. Millet ne diye içiyor ben bunun tadını anlayamayacak kadar entelektüel değil miyim la? Kahve dünyasının 75 kuruşluk damla sakızlı kahvesi çok daha iyi en azından güzel kokuyor yahu )

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
0.21 S7'den 1.61 5T'ye geçtim ölecek olsa ilk ölecek benim adam hala sar değerinden bahsediyor.

Bu sırada starbuckstan aldığı kahveyi yudumlayıp iPhone'u ile instagrama starbucks Selfiesi diye fotoğraf atıp kendini entelektüel ve varlıklı göstermeye çalışıyor.

Ama berkecan şunu unuttu ki iPhone sar değeri 1.40 bunu ona birileri hatırlatınca kan beynine sıçradı ve ölü taklidi yapmaya başladı hastaneye gidince radyasyon yedim diyemedi şekerim düştü dedi ve starbucksa acı ve şekersiz kahveler yaptığı için dava açtı çünkü iPhone'u asla suçlayamaz.
(Geçen starbucks illetinde 10 TL bayıldım bir kahveye yahu bunun alameti farikası nedir ben bu kadar çirkin kahve içmedim. Millet ne diye içiyor ben bunun tadını anlayamayacak kadar entelektüel değil miyim la? Kahve dünyasının 75 kuruşluk damla sakızlı kahvesi çok daha iyi en azından güzel kokuyor yahu )

Tamamen marka algısı başka da bir şey değil. Bu sar değerlerine bu kadar takılıyorsa madem bizim hayatımız elektronik aletler değil mi? Dizi izlediğimiz tv kullandığımız mikrodalga başucumuzda duran tabletler telefonlar laptoplar bunların hepsini gün içinde çok aktif kullanıyoruz bu güne kadar bunlardan hiç bir şey olmadıysa sar değerinden de hiç bir şey olmaz.

Starbucks tamamen abartılmış şişirilmiş balon bence gösteriş meraklısı olanların gittiği yer ne yani sana altından kahve mi getiriyorlar o da kahve bu da kahve tek fark marka imajı ama bunu anlamayanlar yüzünden apple starbucks gibi firmalar maalesef kar yapmaya para Kazanmaya devam edecek i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...