Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Bu kadar kör bu kadar düşüncesiz bu kadar bağnaz bu kadar mantıktan uzak sıradışı bir millet daha görmedim.Bir lise öğrencisine kendilerine laf söyletecek kadar utanmaz ve cahil olabileceklerini de ekleyelim.Diyecek çok şey varda yapabileceğim ancak bu kadar .Merak edenler için : [ Şeker fabrikaları mevzu (dünya geneli nişasta şekeri vs pancar şekeri muhabbeti)]

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Ankarada şöyle avazımın çıktığı kadar bağırabileceğim ama kimsenin duymayacağı doğal bir mekan dağ tepe taş varsa söyleyin belki dağlar taşlar dinler beni.
Ankaranın Gölbaşı ilçesinde ODTÜ'nün arazisi var. O taraflar bomboş istediğin gibi haykırabilirsin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çentiği ve sol üst köşedeki çift arka kamerayı müsait bir yerinize monte edin

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
İstediğiniz kadar yaz'ı isteyin, mevsim insanın içinde elden bir şey gelir mi ki...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Şifreniz güvenli mi? Buyrun.
Dön başa. :D

1520448851791.png

omer3434

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bir şey sorucam açık lise sınav tarihi değişmiş ya ben şimdi erken rezervasyon yapıp sınavdan 1 gün sonra bilet aldım farklı bir şehirde doktor randevum var adamla her yılın başı iş takvimi yayınlıyor biz uymazyak tutuk onlar değişiklik yapar kafasına göre yani demem oki ben şimdi bu gevşek leri dava etsen ihale dönüp dolaşıp bana girer mi bilgili arkadaşlarımdan akıl istiyorum

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
@eronis telefona bak bari baktın cevap ver deki bir kaç gün oldu akşam konuşalım dedi akşam bir bak ne oldu diye

M

Murat Burç

SDN Okuru
Az önce X'i denedim. Porte modunda acı çok dar bariz gren yapıyor. Ana kamerası iyi hız olarak 5T'den geride ciddiyim geride Note 8 ile kafa kafaya bir hızı var X'in
Diğer işlemler ve animasyonlar alttaki sanal çubuk ile kolay olsa da son uygulamalara ulaşmak ve onları kapatmak kullanımı ciddi derecede yavaşlatıyor zaten sürekli kaciriyordum ortada bir süre bekletmek geliyor

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Apple A11 işlemcisi olmasa o telefon çöp zaten.
zaten o cihazın tırnağını yapamazsınız elinizden birşey gelmez gidip binlerce mühendisin ürününe anca çöp diyebilirsiniz emeğe saygınız olsa diyecem ama o da yok sizde kusura bakmayın gidin bir apple ı boşver casper alkatel yada vestel bazında bir cihaz yapın kendiniz sonra gelin ona çöp buna çöp diyin yapamıyorsanız kusura bakmayın her cihaza çöp diyemezsiniz

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
zaten o cihazın tırnağını yapamazsınız elinizden birşey gelmez gidip binlerce mühendisin ürününe anca çöp diyebilirsiniz emeğe saygınız olsa diyecem ama o da yok sizde kusura bakmayın gidin bir apple ı boşver casper alkatel yada vestel bazında bir cihaz yapın kendiniz sonra gelin ona çöp buna çöp diyin yapamıyorsanız kusura bakmayın her cihaza çöp diyemezsiniz
Bunu bilerek yapıyorlar ortada iyice uğraş verilmiş bir emek yok Apple milyarlarca dolar para kazanıyor hiçbir firmada onların bütçesini elde edemeyecek kadar satış gerçekleştiremiyor o kadar kazanan şirketin nedense çoğu ürünü kusursuz olmuyor o kadar teknoloji var bilerek doğru düzgün ürün üretilmiyor. o vestel Türk markalarının ben bir kere olsun amiral gemilerinle kapışabilecek ürün ürettiklerini hiç görmedim Xiaomi gibi markalar çok mu zengin değil onlar ucuz ürün satmaktan çok kar elde ettiler aynı şeyi Vestelde yapabilirmiydi yapardı doğru düzgün ürün üretmeyenlere iltifat etmemizi mi istiyorsun?

---- Mesajlar birleştirildi ----

@Murat Burç Yanlışmıyım?

Son düzenleme:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bunu bilerek yapıyorlar ortada iyice uğraş verilmiş bir emek yok Apple milyarlarca dolar para kazanıyor hiçbir firmada onların bütçesini elde edemeyecek kadar satış gerçekleştiremiyor o kadar kazanan şirketin nedense çoğu ürünü kusursuz olmuyor o kadar teknoloji var bilerek doğru düzgün ürün üretilmiyor. o vestel Türk markalarının ben bir kere olsun amiral gemilerinle kapışabilecek ürün ürettiklerini hiç görmedim Xiaomi gibi markalar çok mu zengin değil onlar ucuz ürün satmaktan çok kar elde ettiler aynı şeyi Vestelde yapabilirmiydi yapardı doğru düzgün ürün üretmeyenlere iltifat etmemizi mi istiyorsun?
Pardon elektronik mühendisi misiniz makine mühendisimi ? ister öyle ister böyle adamlar uğraşmış dediğim gibi onların yaptığını yapamacaksan kafana göre çöp demek senin bilgisiz olduğunu gösterir.Konu Türk malı olup olmaması değil bak daha okumamışsın bile benim yazdığımı senin şahsın olarak çöp diyorsan yine üstüne basa basa diyorum senin daha iyisini yapman gerekli adamlar teknoloji olarak ister tamamını koyar ister yarısını o onların ticari politikasıdır bu kısmı öğrenin

M

Murat Burç

SDN Okuru
İstediğim cihaza istedigim kadar istediğim şekilde çöp derim daha iyisini denyapmam gerekmez bu kadar basit. İlla üretme şartı olsaydı çok az kişinin eleştirme hakkı olurdu tartışma kabul etmiyorum istediğim cihaza çöp derim kaldı ki denediğimde kadarı ile yorum yaptım çoğul konuşmayın şahsa söyleyin.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
İstediğim cihaza istedigim kadar istediğim şekilde çöp derim daha iyisini denyapmam gerekmez bu kadar basit. İlla üretme şartı olsaydı çok az kişinin eleştirme hakkı olurdu tartışma kabul etmiyorum istediğim cihaza çöp derim kaldı ki denediğimde kadarı ile yorum yaptım çoğul konuşmayın şahsa söyleyin.
kusura bakmayın apple veya samsung veya başka bir firmanın mühendislerinden daha iyi iseniz hatta Türkiyede ismi cizmi tahsili belli bilir kişi iseniz tamam ama daha bu mühendisler kadar ne iş üzerinde bilginiz var nede o işi yapacak yeteneğiniz yok ise havadan sallama ben çöp dedim diyemezsiniz bu cihazlar eleştiri kabul edilir ama kötüleme yapamazsınız ha siz daha eleştiri ile kötüleme arasındaki farkı bilmiyorsunuz ama neyse

M

Murat Burç

SDN Okuru
kusura bakmayın apple veya samsung veya başka bir firmanın mühendislerinden daha iyi iseniz hatta Türkiyede ismi cizmi tahsili belli bilir kişi iseniz tamam ama daha bu mühendisler kadar ne iş üzerinde bilginiz var nede o işi yapacak yeteneğiniz yok ise havadan sallama ben çöp dedim diyemezsiniz bu cihazlar eleştiri kabul edilir ama kötüleme yapamazsınız ha siz daha eleştiri ile kötüleme arasındaki farkı bilmiyorsunuz ama neyse
6100(artık 5800 TL) olan cihaz kötüyse kusura bakmayın ben çöpten başka yakıştırma bulamıyorum.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Ya kusura bakmazsan neden böylesin benim gibi olsanıza sevdiğim markaya herkes laf atıyor haklı olarak sesimi çıkartmıyorum ve bende eksiklerini söylüyorum iyi yaptığındada tebrik edip övüyorum.Yanlış bir şey varsa söylenir eleştirilir eleştirip eksiklerini söylemek için mühendis vb.olmaya gerek yok ben tüketici olarak o kadar para verdiğim bir telefonjn hatalı olmasını istemem apple ı her eleştirene saldırmak çok yanlış

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Ya kusura bakmazsan neden böylesin benim gibi olsanıza sevdiğim markaya herkes laf atıyor haklı olarak sesimi çıkartmıyorum ve bende eksiklerini söylüyorum iyi yaptığındada tebrik edip övüyorum.Yanlış bir şey varsa söylenir eleştirilir eleştirip eksiklerini söylemek için mühendis vb.olmaya gerek yok ben tüketici olarak o kadar para verdiğim bir telefonjn hatalı olmasını istemem apple ı her eleştirene saldırmak çok yanlış
sorun apple vaya başka bir firma değil arkadaşlar ellerinden hiçbirşey gelmez bir cep telefonu yapacak ne mühendislikleri var ne bilgileri hani derlerya bilgi sahibi olmadan fikir sahibi diye işte öyle ama gel görki şurda bilgileri yok ellerinden birşey gelmez sırf sevmiyorlar diye de o kadar mühendise hakaret eder gibi çöp derlerse sıkıntı olur ha eleştiri yaparlar ona kimse karışamaz ama eleştiri ile kötüleme arasındaki ince cizgiyi aşarlarsa sıkıntı olur sen çabalıyacaksın o kadar mühendisi çalıştıracan birşeyler üretecen iki tane kendini bilmez senin ürünlerine çöp diye laf edecek kusura Türkiyedeki bu işin ehli insanlar bile böyle çöp diyerek hakaret etmiyorlarki bak işin ehli diyorum bunlar gibi bile değil

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Günde ortalama 3 ve 3.5 litre su içmelisin. Fakat bunu 4 4.5 litreye çıkarman lazım.
Güne başladığın ilk an mümkünse 1 2 bardak soguk su iç ve en fazla 50 dakika tempolu bir şekilde yürü. Yürüken nefes alışverini düzenle.
Şekeri hayatından çıkar bir halta yaradığı yok. Canın abur cubur çekerse git 1 2 bardak su iç
Mümkünse günde 1 yada vucudun el verirse 2 kere caynax karın kası programı ile çalış.
Gün içinde kollarını çalıştırmak için şınav çek. Çekemiyorsan duvarda çek. Yeter ki kaslarını çalıştır
Her yemekten önce mutlaka su iç. Yemekte ise bol yogurt ye
Bunlar evde yapacağın şeyler. İmkanın varsa mutlaka spor salonuna gitmelisin
Hocam sizin dediklerinizin bir kısımını yapıyorum. :) Çok kilolu değilim ama yine de yediklerime ve içtiklerime dikkat ederim.

Sabahları bir-iki bardak su içerim. Gün içerisinde 3-4 Litre belki de daha fazla su içiyorumdur.
Abur cubur yemem. Şeker ve margarini hiç sevmem.
Gün içerisinde aklıma geldikçe şınav çekerim. Her defasında max. 10 şınav falan.
Yoğurdu çok severim. Neredeyse her gün yoğurt yerim.
Bir de dünden beri karın kaslarının çalışması için bir hareketi çalışıyorum. İşe yarıyor gibi. :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
sorun apple vaya başka bir firma değil arkadaşlar ellerinden hiçbirşey gelmez bir cep telefonu yapacak ne mühendislikleri var ne bilgileri hani derlerya bilgi sahibi olmadan fikir sahibi diye işte öyle ama gel görki şurda bilgileri yok ellerinden birşey gelmez sırf sevmiyorlar diye de o kadar mühendise hakaret eder gibi çöp derlerse sıkıntı olur ha eleştiri yaparlar ona kimse karışamaz ama eleştiri ile kötüleme arasındaki ince cizgiyi aşarlarsa sıkıntı olur sen çabalıyacaksın o kadar mühendisi çalıştıracan birşeyler üretecen iki tane kendini bilmez senin ürünlerine çöp diye laf edecek kusura Türkiyedeki bu işin ehli insanlar bile böyle çöp diyerek hakaret etmiyorlarki bak işin ehli diyorum bunlar gibi bile değil
Adam gibi emek vermeyen kullanıcıya sunulan hizmet kötü olan ürünlere iltifat bekleme. Hangi marka yaparsa bunu ister Samsung olsun ister Xiaomi olsun ne olursa olsun hak etmeyene öyle eleştiride bulunmam.
Daha iyisini yap derken? ayarla iş o zaman daha iyisini yapayım.
Bana bilgisiz diyorsunda işlerin gidişatından haberin yok galiba.
Bu eleştiriyi sadece ben yapmıyorum ki yüzbinlerce insan,kullanıcı yapıyor. Hakkı Alkan'nın Apple'dan soğumasına ne demeli? Daha geçen yıl en sevdiği markanın ürünlerini neredeyse hep görürdük vloglarda vs.
Ben burada kimseye bile bile yanlış bilgilendirme yapmam biri telefon sorduğunda detaylarıyla birlikte nelerin artısı ve eskisi olduğunu izah ederim. Bugüne kadar düşüncelerimin başka üyelere zararı olduğunu görmedim beni bilen bilir. İster anla ister anlama. Kimseyi rahatsız etmek gibi amacım yoktur.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...