M
Murat Burç
SDN Okuru

Ben 10 ile başladım. Sende 5 ile başlayabilirsin. Ama yapabilirsin gayet kolay. Yemek yedikten yarım saat sonra yapmayı dene.Peki sen iyiymişsin kiloyla başlamak daha zor herhalde daha kendimi kaldıramıyorum yani çok kilolu değilim ama kollarım güçsüz.Bi bakayım ben.
Peki saolBen 10 ile başladım. Sende 5 ile başlayabilirsin. Ama yapabilirsin gayet kolay. Yemek yedikten yarım saat sonra yapmayı dene.
Onların insanlığından şüpheliyim.Kişisel bakımını önemsemeyen erkeklerden nefret ediyorum. Bizim bile kokudan midemiz bulanıyorsa kız arkadaşlarımız ne yapmalı bilemiyorum....
Yoo bence gayet gayet güzel.8 Plus kullanan arkadaşların zevkini Allah kimseye vermesin.
Ben öyle çirkin telefon görmedim.
Ya zaten hasta olmasanda hasta oluyosun oraya gidince nasıl bir sistem varsa yakınım için gittim sömestr ın ilk günü tatil zaten iki hafta ilk haftası hasta geçti.insan seli sıra yok düzen yokBugün hastaneye gittim resmen bunalttılar.
Okul ortamlarımı?Bazen çok pişkin insanlar oluyor etrafınızda ne laftan anlarlar ne de temizlikten!! Ve bu kötü ortama 3 yıl daha tahammül edeceğim ya ona yanıyorum.
Okul ortamlarımı?
Lanet olsun o yurtlaraHayır okulla alakası yokta yurt ortamı... İnsanlar pislik içinde yaşamaya devam ediyor anlamıyorum.
Lanet olsun o yurtlara
Cidden çok rahatsız olup katlanamayacak hale geldiyseniz, kendinize daha uygun bir yer bakın derim.Ne anlatsanız boş bunlara... Bu gidişle yurttan ayrılacağım...
Cidden çok rahatsız olup katlanamayacak hale geldiyseniz, kendinize daha uygun bir yer bakın derim.
Yurt işleri sıkıntıydı ya bende kaldım 1 sene sonra yurttan kafa bir arkadaş vardı çıktık eve öyle bitirdik okulu. Yoksa özel olsun devlet olsun yok insanlarla uğraşmak zor. Gecenin 4 ü adam ses sistemini açmış sean paul dinliyor. Yemekler güzel çıkmaz 7/24 ses gürültü. Isı desen 0 kışın puf montla yattığımı bilirim. Bide utanmadan her ay 500 lira alırlardı. Bence sizde uyumlu birini bulun eve çıkın devlet olsun özel olsun hiç farketmez hepsi aynı.
25-30 birbirinden çok farklı kültürlere, karakterlere sahip ülkenin dört bir tarafından gelmiş insanlarla aynı ortama girince farklı durumlar çıkıyor. Anlaşmazlık oluyor bizde de oluyordu. Sabırlı olun bu günler gelir geçer sonra bakar vay be dersiniz. Ama mümkünse eve çıkın derim. Eve çıkacağınız kişiyide iyi tanıyın insanlar samimi olduğunuzda değişebilirler.Ayrılmaktan başka çare kalmıyor sanırım.
Maalesef böyle olumsuzluklar yaşanıyor.. zaten neden hiçbir şey düz gitmez ki...
25-30 birbirinden çok farklı kültürlere, karakterlere sahip ülkenin dört bir tarafından gelmiş insanlarla aynı ortama girince farklı durumlar çıkıyor. Anlaşmazlık oluyor bizde de oluyordu. Sabırlı olun bu günler gelir geçer sonra bakar vay be dersiniz. Ama mümkünse eve çıkın derim. Eve çıkacağınız kişiyide iyi tanıyın insanlar samimi olduğunuzda değişebilirler.
Ben öyle yerlere başka sebebler yüzünden çok katlandım bir şey falan olacağı yok. En iyisi uzaklaşmak.
Hahahaha iPhone un daha beter bile sar değerleri neyin kafasını yaşıyor önerirken acaba?Dingil, OnePlus 5T'ye sar değeri yüksek diyor ama iPhone öneriyor müsaait bir yerine iPhone sokmak lazım.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Kafasına trafo geçireceğim o olacak.
S9 ve Plus satmıyormuş satmasın beter olsunlar.
Zamanında Reeder vardı şimdi honorcu reklamcılar basacak forumu Allah'tan dayanakları var etiketçi firma değiller.
Offf valla geçmiş olsun hastaneler ile uğraşmak çok zor rahmetli anneannem 1 gün önce ölmeden götürmüştük de kalabalık var sıra bekleyen çok fazla içerisi çok sıcak ve çok havasız Allah kimseyi hastanelerin eline düşürmesin. Bu sene 2 defa hasta oldum turp gibi bünyem var maşallah ama çok üşüyorum artık eskiden böyle değildim.Bugün hastaneye gittim resmen bunalttılar.
0.21 S7'den 1.61 5T'ye geçtim ölecek olsa ilk ölecek benim adam hala sar değerinden bahsediyor.Hahahaha iPhone un daha beter bile sar değerleri neyin kafasını yaşıyor önerirken acaba?
0.21 S7'den 1.61 5T'ye geçtim ölecek olsa ilk ölecek benim adam hala sar değerinden bahsediyor.
Bu sırada starbuckstan aldığı kahveyi yudumlayıp iPhone'u ile instagrama starbucks Selfiesi diye fotoğraf atıp kendini entelektüel ve varlıklı göstermeye çalışıyor.
Ama berkecan şunu unuttu ki iPhone sar değeri 1.40 bunu ona birileri hatırlatınca kan beynine sıçradı ve ölü taklidi yapmaya başladı hastaneye gidince radyasyon yedim diyemedi şekerim düştü dedi ve starbucksa acı ve şekersiz kahveler yaptığı için dava açtı çünkü iPhone'u asla suçlayamaz.
(Geçen starbucks illetinde 10 TL bayıldım bir kahveye yahu bunun alameti farikası nedir ben bu kadar çirkin kahve içmedim. Millet ne diye içiyor ben bunun tadını anlayamayacak kadar entelektüel değil miyim la? Kahve dünyasının 75 kuruşluk damla sakızlı kahvesi çok daha iyi en azından güzel kokuyor yahu )
Uzatma yahu Mate 10 Pro=Starbucks de yeterStarbucks tamamen abartılmış şişirilmiş balon