Merhabalar , android kullanıcısıyım iphone telefona geçmek istiyorum. 2500 tl bütcem var , iphone 6s sıfır alabilirim ama yorumlara baktığım zaman almışken iphone 7 al , iphone 6s 2018 yılında alınmaz gibi yorumlar okudum şimdi , ben iphone 6s sıfır mı alıyım yoksa biraz daha üstüne koyup iphone 7 - iphone 7 plus mı almalıyım ben plus istiyorum o yüzden 2. el ihone 7 plus alsam bir sorun olurmu yada alırken nelere dikkat etmeliyim bana bilgi verirmisiniz.
not ; android tavsiye etmeyin buğüne kadar android kullanıcısıydım ama artık farklı bişeyler istiyorum o yüzden iphone denicem günlük yaşantıda çok oyun oynayan birisi değilim ama mobile pubg çıkacağı için onu baya oynarım gibi ( pc de aktif olarak oynuyorum ) bü yüzden plus tercih etmek istedim daha rahat oynarım diye evet şimdi bana yardımcı olurmusunuz ?
not ; android tavsiye etmeyin buğüne kadar android kullanıcısıydım ama artık farklı bişeyler istiyorum o yüzden iphone denicem günlük yaşantıda çok oyun oynayan birisi değilim ama mobile pubg çıkacağı için onu baya oynarım gibi ( pc de aktif olarak oynuyorum ) bü yüzden plus tercih etmek istedim daha rahat oynarım diye evet şimdi bana yardımcı olurmusunuz ?