Aöl Ders nasıl çalışılır(verimli)?

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Merhaba millet.. Ders çalışma taktikleriniz var mıdır veya açık öğretime nasıl çalışılır? hangisi daha verimlidir yorumlarınızı bekliyorum...Bazıları sadece çıkmıış sorulara bak yazıyor ama anlamadım gitti..Şimdiden teşekkürler :) kaldı 1 ay lık zaman sonuçta çalışalım dimi :D

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Merhaba millet.. Ders çalışma taktikleriniz var mıdır veya açık öğretime nasıl çalışılır? hangisi daha verimlidir yorumlarınızı bekliyorum...Bazıları sadece çıkmıış sorulara bak yazıyor ama anlamadım gitti..Şimdiden teşekkürler :) kaldı 1 ay lık zaman sonuçta çalışalım dimi :D
Açık öğretim kitaplarındaki konuyu bir kez oku. Sonundaki bölüm sorularını cevapları ile birlikte çöz. Geçmiş senelerde çıkan soruları temin et ve onları ezberle sınavı kesin geçersin yoldaş.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Açık öğretim kitaplarındaki konuyu bir kez oku. Sonundaki bölüm sorularını cevapları ile birlikte çöz. Geçmiş senelerde çıkan soruları temin et ve onları ezberle sınavı kesin geçersin yoldaş.
Bir ton kitap var be abi napalım yapcaz artık

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
açık öğretim sadece ama sadece ezber, başka bişey öğrettiği yok... o yüzden ezberin iyi olmalı, ezberin iyi olması demek tekrarı çok yapman demektir.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
hem açıköğretim okuyan hem de örgün öğretim okuyan biri olarak fikrim bu...

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bir ton kitap var be abi napalım yapcaz artık
Haklısın çok kitap var ama dediğim yöntemi denersen başarılı olursun, kitaplardaki konuları iki kere okuman gerekiyor. Bölüm sonundaki soruları da mutlaka çöz yani ezberle. Geçmiş dönemlerde çıkan soruları temin et ve soru cevap olarak bol bol oku hafızana kazı. Emin ol çok sayıda soru ile sınavda karşılaşacaksın ve de geçeceksin.