ibrahim452
Öğrenci
Arkadaşlar geçen yıl bimeksten televizyon alıp iade etmiştim bana iade olarak çek verdiler alışveriş yapmam için ama Bimekste hiç ürün yok ve mağazaları kapatıyor ben napmam gerekiyor paramı nasıl kurtarabilirim yardımcı olun...
İflas verirse alamaz mıyım ?175'i ara danış. Şirket iflasını vermeden önce paranı kurtarmaya bak
Çok çok çok uğraştırır. İflas ederse sen ve diğer borçlularına uzun süre borcunu ödeyemez.Üstelik sana borçlu bile sayılmaz neden kullanmadın ki hemen farklı mağazalarında kullanmaya çalışbul biyer.İflas verirse alamaz mıyım ?
Anlıyorum da mağazaları kapanıyor cidden alacak bir şey kalmamış ve yeni ürün gelmiyorSuyun olmadığı yerden nasıl su içebilirsin? Alabilmen için belki dava açarsın yıllarca Bimeks'ten talep edersin o, şu, bu... Hemen harca işte onu![]()
İzmir Bornova mağazasına gittim bugün kapatıyormuş h bir şey yok içerde napıcam bilmiyorumÇok çok çok uğraştırır. İflas ederse sen ve diğer borçlularına uzun süre borcunu ödeyemez.Üstelik sana borçlu bile sayılmaz neden kullanmadın ki hemen farklı mağazalarında kullanmaya çalışbul biyer.
Zaman oradaki ürünlerden alabildiğin kadarını al bulabildiğini al en azından an az zararla elinden çıkartmaya bakarsın kapalı kutu hiç açılmamış diye telefon falan dene ne bileyim ama boşa gitmesin işte gerekirse şehir dışındaki mağazasına git tabi eğer televizyon bedeli fazlaysaAnlıyorum da mağazaları kapanıyor cidden alacak bir şey kalmamış ve yeni ürün gelmiyor
İzmir Bornova mağazasına gittim bugün kapatıyormuş hiç bir şey yok içerde napıcam bilmiyorumÇok çok çok uğraştırır. İflas ederse sen ve diğer borçlularına uzun süre borcunu ödeyemez.Üstelik sana borçlu bile sayılmaz neden kullanmadın ki hemen farklı mağazalarında kullanmaya çalışbul biyer.
Evet mağaza olarak iyi ve büyük yerler açıyorlardı ama diğer yerlerden pahalıydı sonra kira ödeyememeye başladılar.Her yere büyük mağazalar açtıkları ve pahalı sattıkları için battılar.bimeks mağazalarının kapatmasının nedeni iflas mı ?
teknosa ve vatandan iyi mağazalardı
Bir şey soracam nasıl hiç bir şey yok sana uygun bir şey mi yok az sayıda ürün var yoksa tamamiyle mi hiçbir şey yok.İzmir Bornova mağazasına gittim bugün kapatıyormuş hiç bir şey yok içerde napıcam bilmiyorum
Evet mağaza olarak iyi ve büyük yerler açıyorlardı ama diğer yerlerden pahalıydı sonra kira ödeyememeye başladılar.Her yere büyük mağazalar açtıkları ve pahalı sattıkları için battılar.
.
Bilmiyorum ben hep diğer firmalardan 100 200 civarı fazla olduğunu hatırlıyorum.Üstelik asıl sorunlarıda bu değildi her şehre avm kadar kocaman mağazlar açmaya çalışıyorlardı.En sonunda binalara güç yetiremediler eleman kira ürün vb.pahalı olur mu ya.söylediğim mağazlardan içersinde en uygun olan bimeksti.en pahalısı teknosa
aslından üründen ürüne değişiyor.mesela ben en son aradığım 2+1creative hoparlörü en uygun oradan almıştıma.ama kablolarda temassızlık var diye garantinin son günlerinde mağzaya gittim baktım kapatmıştı.yine daha önce en uygun hdd oradan almıştımBilmiyorum ben hep diğer firmalardan 100 200 civarı fazla olduğunu hatırlıyorum.Üstelik asıl sorunlarıda bu değildi her şehre avm kadar kocaman mağazlar açmaya çalışıyorlardı.En sonunda binalara güç yetiremediler eleman kira ürün vb.