OkuL Hayatı

Seqercocuq2135

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Simdi Lise 3.Siniftayim Bazi Sorunlar Yuzunden Okulu Birakmak Zorundayim...
Simdi okuLu bu Yarim donemde Birakirsam Acik Ogretime NasiL Kayit YapabiLirim Ve Kayit Yaparsam Lise 4 Denmi yoksa kacinci Siniftan BasLiyacagim?
LUTFEN BOS SEYLER YAZMAYINIZ

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Simdi okuLu bu Yarim donemde Birakirsam Acik Ogretime NasiL Kayit YapabiLirim Ve Kayit Yaparsam Lise 4 Denmi yoksa kacinci Siniftan BasLiyacagim?
Merhaba;
Sanırım yaşadığınız yerdeki Halk Eğitim Merkezlerinden açık liseye kayıt olabiliyorsunuz.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Mesleki açık öğretime yazılacaksan aynı bölümden devam edersen bir üst sınıftan başlarsın. Bölüm değiştirirsen lise 2 den başlarsın. Normal açık liseye yazılacaksan bir üst sınıftan başlarsın. Bu hangi tür liseden ve bölümüne göre değişir.

Seqercocuq2135

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesleki açık öğretime yazılacaksan aynı bölümden devam edersen bir üst sınıftan başlarsın. Bölüm değiştirirsen lise 2 den başlarsın. Normal açık liseye yazılacaksan bir üst sınıftan başlarsın. Bu hangi tür liseden ve bölümüne göre değişir.
Imam Hatip teyim suan birakip aciktan okuyacagim lise 3 teyim 1. Donemde bitti nerden baslarim