Aynı ağ üzerinden pubg oynama??

sami3834

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba
Dün pubg indirdim ve ev arkadaşlarımla 4 lü takım kurup oynamak istiyoruz bunun için ne yapmam lazım? Öncelikle steamden arkadas olmamiz mi gerek ? Custom match te new game gibi bi buton göremedim yani ben mi oyun kurmam gerek detaylı bir bilgiye ihtiyacım var

Tesekkurler

swtthp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Steam üzerinden arkadaş olmalısınız

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
LAN üzerinden oynamanız için bildiğim kadarıyla üretici firmanın özel uygulamasına sahip olmanız gerekir. Ancak bu uygulama herkese dağıtılmıyor.

swtthp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Sağ altta ki kısımdan bir kişi geri kalan 3 kişiye grup daveti göndericek. Biraz kurcalasanız rahatça bulursunuz aslında.

sami3834

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tpp ve fpp var hangisi ve grup davet gönder gibi bir seçenek çıkmıyor direk bulduğu 3 kişiyle beni eslestiriyor

swtthp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Siz sol alt tarafa bakıyorsınız tff ve fpp çok ayrı şeyler hangisinde daha iyi oynuyorsanız onu seçin. SAĞ alt tarafta bir panel var onu açın ve oradan arkdaşlarınızı bulup davet atın, onlarda sağ orta kısımlardan gelecek bildirimde accept ikonuna tıklayıp kabul etsinler. Herkes kabul edince herkes ready tuşuna basın

sami3834

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Siz sol alt tarafa bakıyorsınız tff ve fpp çok ayrı şeyler hangisinde daha iyi oynuyorsanız onu seçin. SAĞ alt tarafta bir panel var onu açın ve oradan arkdaşlarınızı bulup davet atın, onlarda sağ orta kısımlardan gelecek bildirimde accept ikonuna tıklayıp kabul etsinler. Herkes kabul edince herkes ready tuşuna basın
Anladım saol tff ve fpp fark nedir? birde aynı ağ üzerinden oynamamız mümkünmü aynı yöntemle?

swtthp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Fpp fps modunda oynamanıza yarar tpp ise 3. Kişi görüşü ile oynamanıza yarar. Aynı ağ olayını bilmiyorum.