Spigen hakkında düşünce ve önerilerinizi burada paylaşabilirsiniz!

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Biz sizden üst segment modellere verdiğiniz önemi giriş ve orta segment modellerede vermenizi istiyoruz.İyi çalışmalar.

museff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung s7 şeffaf kılıflar zamanla sararma yaptı kenar korumasıda beyazlamaya başladı ama kılıf olarak çok sağlam ve dayanıklı bir ürün tavsiye ederim

Fatihbkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba minik bir öneri olarak slimarmor modellerinde kickstandlari da armor modellerindeki gibi aynı renk yapmanız olabilir

ahmet.a.y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
bazı kılıflar ekran koruyucu camların yerinden cıkmasına sebep oluyor, biliyorsunuz ki kılıf kadar önemli olan diger unsurda ekran koruyucu kırılmaz camlardır. Bu camlar yerinden kalktıktan sonra bir daha oturmuyor ne yapmalıyız bu durumlarda veyahut bu kılıflar test edilmiyormu acaba cünkü bu durumdan ötürü kılıf almak istesemde cekimser davranmak zorunda kalıyorum...Teşekkür ederim

acaki40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Spigen Türkiye olarak bu başlık altında sorularınızı cevaplıyoruz.

Ayrıca bizim hakkımızda öneri ve geliştirmelerinizi de yine konumuz üzerinden yapabilir ve sizlere çok daha iyi hizmet sağlamamız noktasında bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Ek olarak yine bu başlık altında sizlere güzel sürprizlerimiz de olacak.

GÜNCELLEME

Herkese merhabalar,

Üç adet Spigen kılıf hediye edeceğimiz ikinci yarışmamız başladı: 3 adet Spigen kilif hediye ediyoruz - #2

Bu sefer sizlerden gelen geri bildirimlere istinaden, kazanan üç kişiye istediklerin Spigen kılıfını hediye edeceğiz! Tek şartımız, ürünlerin satışta olan ürünler olması. 9 Ocak Salı günü saat 11:00'de başlayan yarışmamız tam 1 hafta sürecek ve kazananlar ShiftDelete.Net Facebook hesabında yapılacak canlı yayınla belirlenecek.

Herkese bol şans!
Spigen kılıfların her açıdan çok kaliteli olduğu doğrudur katılıyorum fakat ürün yelpazesini geniş tutarsa daha iyi olacağı kanaatindeyim özellikle de ithal cihazlar için fazla bir seçenek bulunmamaktadır. Ne kadar küçük gibi görünse de buna benzer isteklerin dikkate alınıp değerlendirilmesi müşteri portföyünü geliştirme konusunda firmanız menfaatine olacaktır.

hlp.emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Spigen'in kalitesi dilden dile yayılmaya devam ediyor. Kampanyalarınızı takip ediyorum sürekli. Eğer yarışmanızı kazanırsam 8 Plus kılıflarınızdan birini isterim :) fotoğrafını da shiftdelete yayınlarında ve burada forumda paylaşırım :)

İSMAİL ÖZTAŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sahip olduğum her akıllı telefon modelinde olabildiğince spigen kılıf kullandım. İç katmanın yumuşak, dış katmanın sert kaplı olduğu kılıflar en beğendiğim modeller. destek çubuğu film seyrini keyifli kılıyor.
Kılıf ve ekran koruyucularınız sağlam ancak her modele uygun kılıf bulamıyoruz. Mesela son telefonuma sizin sitenizde de dâhil orjinal kılıf bulamayınca benzetme olanını aldım...

Ysfzts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba .

Ürün bulunurluk çerçevesini genişletmeyi de göz önüne alınız . Çoğu insan son model cihaz kullansa dahi online siparişi bilmiyor. Kurumsal firmalarla çalışmanız gerekiyor

behzat.kk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, Note 8 kullanıcısıyım, Nano Liquid ve Kılıfınızı kullanıyorum ancak daha önceki telefonum ZTE Axon 7'de olduğu gibi kılıflar belli bir müddet sonra esniyor ve telefon içinde neredeyse oynuyor. Nano Liquid ekran koruyucusu gerçekten başarılı. Kolay gelsin

Holisticmax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
2 senelik cihazların stoklarını biraz daha bulundursanız güzel olabilir. Note 5 için kılıfı yenilemek istiyorum.

balcioznur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spigen in araç telefon tutucusunu aldık ve çok memnun kaldık.NOTE 4 için de kılıfınız var mı?

Gurkan86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle iyi günler. Ben iphone 5 kullanıma sunulduğu günden bu yana spigen kullanıcısıyım. Bumper cam filmi derken bugün telefon aksesuarlarımın tümü spigen. Şikayet değil ama bir kaç gözüme çarpan konu mevcut. Öncelikle iphone 7 glas.tr slim hd ve jetblack ultra thin fit kılıf kullanıyorum. Kılıfım tamam camın kayganlık ve dokunma hissiyatı süper fakat her daim köşelerden ince de olsa kırılmalar oluyor. Buna bir yol olarak liquid tercih edebilirim fakat camın ilk abzorbesini karşılamayacağı fikrindeyim. İkinci olarak lightining kablo yedek olarak sürekli cebimde işlevsellik olarak sorunsuz fakat bir iki silmeden sonra kablo adeta sarı tabiki önemli olan iş görmesi. Araç ekipmanı olarak kullandığım mıknatıslı araç tutacağı muazzam fakat şöyle bir sorun var aracın havalandırma ızgaralarına bağlanan aparat sıcak ve soğuk görmekten ötürü plastik malzeme demir tutucu ayaklarından ayrılıyor daha güçlü yapıştırılabilir. Ve son olarak spor ekipmanı olan pazu bandının iphone 7 kordon çıkışı mevcut değil daha evvelden satışa sunulduğunda iphone 7 uyumlu denmişti fakat değilmiş. Neyseki onuda tam soketin çıkış noktasından iki makas darbesiyle uyumlu hale getirmiş bulunmaktayım :) fakat her üründe olduğu gibi bu ürünlerde de küçük problemler olabilir. Neyseki @spigentürkiye burda ve yüksek kalite ürünlerle bizi destekliyor. Herkese tek tek teşekkür ederim.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Hiç kullanmadım fakat yeni alacağım telefonuma almayı düşünüyorum hem göze hoş gelen hemde sağlam hissi veren ürünler gibi görünüyor ilk bakışta alıp tecrübe edecez bakalım eksik bişey görürsem mutlaka öneride bulunurum :)

SmtSvm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk kez Samsung Galaxy S8 Plus telefonum için kılıf aldım ve çok memnun kaldım yalnız aynı şeyi ekran koruyucuları için söyleyemeyeceğim kullandığımın birinci ayında kendi kendine açıldı Onun dışında kılıftan çok memnunum

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Öncelikle iyi günler, ben telefonda zerafeti severim ince ama dayanıklı kılıf olması çok önemli . Ve note 8 için jelatin aldım 60 tl ye ama üzerinde kalem iz bırakıyor ve dalga dalga daha iyisini yapabilirsiniz bence. İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba,

Değerli yorumunuz ve Markamıza olan güveniniz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili önerilerinizi yetkililerimiz ile paylaşacağız.

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Bende ve eşimde toplamda 2 tane iPhone 7 ve iPhone x olmak üzere hepsinde Spigen kılıflar var ve son derece memnunum

iPhone x’de kullandığım kırılmaz cam maalesef çok kısa sürede enterasan bir şekilde çizikler oluştu

Onun dışında dediğim gibi ürünlerinizden son derece memnunum
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Ekran koruyucu ürünlerimizde kullanıma bağlı olarak çizikler oluşabilmektedir, Ürün ile ilgili bir hata veya sorun olduğunu düşünüyorsanız irtibat bilgilerinizi mesaj yoluyla iletebilir misiniz?

Anlayışınız için teşekkür eder,
İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Telefona düşünmeden alışveriş yaptığım tek marka.
Kullanmadığım ürününüz kalmadı sanırım iPhone ürünlerinde.. :) (eski gri Powerbankler dahil)
Bu zamana kadar tek hoşuma gitmeyen ürün "iPhone X Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Kapalı" oldu.
1. Çok kalınlaştırıyor cihazı (7Plus için olan modeli daha ince)
2. Arka tarafı çok kolay çiziliyor
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. iPhone 7 Plus ve iPhone X cihazları arasında bir kalınlık farkı olduğu için ürünlerimizde bahsettiğiniz gibi kalınlaşması gibi bir hissiyat oluşturabilir, iPhone X diğer modellere göre biraz daha kalın bir cihaz. Her iki ürünümüzde aynı kalınlıktadır. Ürünümüz muadilleri gibi şeffaf bir kılıf olduğu için hassas bir üründür. Üründe bir hata veya sorun olduğunu düşünüyorsanız irtibat bilgilerinizi mesaj yoluyla iletebilir misiniz?

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Spigen 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı - SGP11739 urunum usb girisleri bozuldu. Servisin falan var mi?
Merhaba,

Ürün ile ilgili yaşadığınız sorunu ve iletişim bilgilerinizi tarafımızla paylaşabilir misiniz?

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Biz sizden üst segment modellere verdiğiniz önemi giriş ve orta segment modellerede vermenizi istiyoruz.İyi çalışmalar.
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Çok yakın bir zamanda çok daha farklı cihazlar için ürünlerimiz olacak, bu nedenle orta ve alt segment cihazları da ürün gamımıza dahil edeceğiz.

İyi günler dileriz.

CWMEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
stand eksıklıgı var urunlerınız kalıtelı ama ıpone 7 plus ıcın olan kılıflarınızda kalıte eksıklıgı var kusura bakmayın ama estetık ve dayanıklılıga dıkkat edıyoruz bız kulanıcılar ve kolaylıga tabıkı fıyat konususda var ındırımlerı ve sosyal medyada bıraz daha aktıf olmanız sızın tanılmanıza ve satıslarınızın artmasına sebep ola bılır ornek olarak avmlerde bıraz daha tanıtıma onem gosterın 3 cu sınıf urun gıbı bahsedıyorlar tskler bu bir oz elestiridir kusura bakmayın

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Merhaba minik bir öneri olarak slimarmor modellerinde kickstandlari da armor modellerindeki gibi aynı renk yapmanız olabilir
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Yeni çıkardığımız Slim Armor ürünlerimizde de Stand kısmı ürün rengi ile aynı renkte olacak şekilde satışa çıkardık. Bundan sonraki Slim Armor ürünlerimiz bahsettiğiniz gibi olacaktır.

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
stand eksıklıgı var urunlerınız kalıtelı ama ıpone 7 plus ıcın olan kılıflarınızda kalıte eksıklıgı var kusura bakmayın ama estetık ve dayanıklılıga dıkkat edıyoruz bız kulanıcılar ve kolaylıga tabıkı fıyat konususda var ındırımlerı ve sosyal medyada bıraz daha aktıf olmanız sızın tanılmanıza ve satıslarınızın artmasına sebep ola bılır ornek olarak avmlerde bıraz daha tanıtıma onem gosterın 3 cu sınıf urun gıbı bahsedıyorlar tskler bu bir oz elestiridir kusura bakmayın
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Spigen Türkiye olarak her zaman müşteri memnuniyeti bizim için 1. önceliğimizdir. Avmlerde Media Markt, D&R, Teknosa ve çeşitli operatör firmalarında standlarımızla sizlere hizmet vermekteyiz. Ürünlerimizde eksik veya değiştirilmesini düşündüğünüz bir konu var ise bunu bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Merhabalar,
bazı kılıflar ekran koruyucu camların yerinden cıkmasına sebep oluyor, biliyorsunuz ki kılıf kadar önemli olan diger unsurda ekran koruyucu kırılmaz camlardır. Bu camlar yerinden kalktıktan sonra bir daha oturmuyor ne yapmalıyız bu durumlarda veyahut bu kılıflar test edilmiyormu acaba cünkü bu durumdan ötürü kılıf almak istesemde cekimser davranmak zorunda kalıyorum...Teşekkür ederim
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Ekran Koruyucu ürünlerimiz Spigen Marka kılıflarımız ile tamamen uyumludur. Yaşadığınız sorun ile ilgili iletişim bilgilerinizi rica etsem tarafımızla paylaşabilir misiniz?

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Spigen kılıfların her açıdan çok kaliteli olduğu doğrudur katılıyorum fakat ürün yelpazesini geniş tutarsa daha iyi olacağı kanaatindeyim özellikle de ithal cihazlar için fazla bir seçenek bulunmamaktadır. Ne kadar küçük gibi görünse de buna benzer isteklerin dikkate alınıp değerlendirilmesi müşteri portföyünü geliştirme konusunda firmanız menfaatine olacaktır.
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Önümüzdeki aylarda çok daha farklı cihazlar için ürünlerimiz ile sizlerle olacağız. Bunların arasında Xiaomi'nin olduğunu da sizlere rahatlıkla söyleyebilirim.

Sizlerden gelen yorumları dikkate alıyor ve önemsiyoruz. Markamızı geliştirmeye devam edeceğiz.

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Sahip olduğum her akıllı telefon modelinde olabildiğince spigen kılıf kullandım. İç katmanın yumuşak, dış katmanın sert kaplı olduğu kılıflar en beğendiğim modeller. destek çubuğu film seyrini keyifli kılıyor.
Kılıf ve ekran koruyucularınız sağlam ancak her modele uygun kılıf bulamıyoruz. Mesela son telefonuma sizin sitenizde de dâhil orjinal kılıf bulamayınca benzetme olanını aldım...
Merhaba,

Değerli yorumunuz ve markamıza olan ilginiz için teşekkür ederiz. Önümüzdeki aylarda çok daha farklı cihazlar için ürünlerimiz ile sizlerle olacağız.

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Merhaba .

Ürün bulunurluk çerçevesini genişletmeyi de göz önüne alınız . Çoğu insan son model cihaz kullansa dahi online siparişi bilmiyor. Kurumsal firmalarla çalışmanız gerekiyor
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Ürün bulunurluğu konusunda D&R, Teknosa, Media Markt gibi Kurumsal firmalarda sizlere hizmet vermekteyiz. Satış kanallarımızı genişletmeye devam edeceğiz.

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Merhaba, Note 8 kullanıcısıyım, Nano Liquid ve Kılıfınızı kullanıyorum ancak daha önceki telefonum ZTE Axon 7'de olduğu gibi kılıflar belli bir müddet sonra esniyor ve telefon içinde neredeyse oynuyor. Nano Liquid ekran koruyucusu gerçekten başarılı. Kolay gelsin
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Rica etsem sorun yaşadığınız kılıfın model bilgilerini bizimle paylaşabilir misiniz?

İyi günler dileriz.

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81

SpigenTürkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
81
Spigen in araç telefon tutucusunu aldık ve çok memnun kaldık.NOTE 4 için de kılıfınız var mı?
Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Note 4 cihazı için olan ürünümüz maalesef bulunmamaktadır.

Anlayışınız ve Markamıza olan ilginiz için teşekkür eder,
İyi günler dileriz.