- Reaksiyon puanı
- 1,459
Biz sizden üst segment modellere verdiğiniz önemi giriş ve orta segment modellerede vermenizi istiyoruz.İyi çalışmalar.
Spigen kılıfların her açıdan çok kaliteli olduğu doğrudur katılıyorum fakat ürün yelpazesini geniş tutarsa daha iyi olacağı kanaatindeyim özellikle de ithal cihazlar için fazla bir seçenek bulunmamaktadır. Ne kadar küçük gibi görünse de buna benzer isteklerin dikkate alınıp değerlendirilmesi müşteri portföyünü geliştirme konusunda firmanız menfaatine olacaktır.Spigen Türkiye olarak bu başlık altında sorularınızı cevaplıyoruz.
Ayrıca bizim hakkımızda öneri ve geliştirmelerinizi de yine konumuz üzerinden yapabilir ve sizlere çok daha iyi hizmet sağlamamız noktasında bizlere yardımcı olabilirsiniz.
Ek olarak yine bu başlık altında sizlere güzel sürprizlerimiz de olacak.
GÜNCELLEME
Herkese merhabalar,
Üç adet Spigen kılıf hediye edeceğimiz ikinci yarışmamız başladı: 3 adet Spigen kilif hediye ediyoruz - #2
Bu sefer sizlerden gelen geri bildirimlere istinaden, kazanan üç kişiye istediklerin Spigen kılıfını hediye edeceğiz! Tek şartımız, ürünlerin satışta olan ürünler olması. 9 Ocak Salı günü saat 11:00'de başlayan yarışmamız tam 1 hafta sürecek ve kazananlar ShiftDelete.Net Facebook hesabında yapılacak canlı yayınla belirlenecek.
Herkese bol şans!
Merhaba,Huawei p10 Plus Rugged armor kılıf çok sade ve güzel her telefon aldığımda tek tercihim bu kılıftır
Merhaba,Öncelikle iyi günler, ben telefonda zerafeti severim ince ama dayanıklı kılıf olması çok önemli . Ve note 8 için jelatin aldım 60 tl ye ama üzerinde kalem iz bırakıyor ve dalga dalga daha iyisini yapabilirsiniz bence. İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba,Bende ve eşimde toplamda 2 tane iPhone 7 ve iPhone x olmak üzere hepsinde Spigen kılıflar var ve son derece memnunum
iPhone x’de kullandığım kırılmaz cam maalesef çok kısa sürede enterasan bir şekilde çizikler oluştu
Onun dışında dediğim gibi ürünlerinizden son derece memnunum
Merhaba,Telefona düşünmeden alışveriş yaptığım tek marka.
Kullanmadığım ürününüz kalmadı sanırım iPhone ürünlerinde..(eski gri Powerbankler dahil)
Bu zamana kadar tek hoşuma gitmeyen ürün "iPhone X Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Kapalı" oldu.
1. Çok kalınlaştırıyor cihazı (7Plus için olan modeli daha ince)
2. Arka tarafı çok kolay çiziliyor
Merhaba,Spigen 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı - SGP11739 urunum usb girisleri bozuldu. Servisin falan var mi?
Merhaba,Biz sizden üst segment modellere verdiğiniz önemi giriş ve orta segment modellerede vermenizi istiyoruz.İyi çalışmalar.
Merhaba,Merhaba minik bir öneri olarak slimarmor modellerinde kickstandlari da armor modellerindeki gibi aynı renk yapmanız olabilir
Merhaba,stand eksıklıgı var urunlerınız kalıtelı ama ıpone 7 plus ıcın olan kılıflarınızda kalıte eksıklıgı var kusura bakmayın ama estetık ve dayanıklılıga dıkkat edıyoruz bız kulanıcılar ve kolaylıga tabıkı fıyat konususda var ındırımlerı ve sosyal medyada bıraz daha aktıf olmanız sızın tanılmanıza ve satıslarınızın artmasına sebep ola bılır ornek olarak avmlerde bıraz daha tanıtıma onem gosterın 3 cu sınıf urun gıbı bahsedıyorlar tskler bu bir oz elestiridir kusura bakmayın
Merhaba,Merhabalar,
bazı kılıflar ekran koruyucu camların yerinden cıkmasına sebep oluyor, biliyorsunuz ki kılıf kadar önemli olan diger unsurda ekran koruyucu kırılmaz camlardır. Bu camlar yerinden kalktıktan sonra bir daha oturmuyor ne yapmalıyız bu durumlarda veyahut bu kılıflar test edilmiyormu acaba cünkü bu durumdan ötürü kılıf almak istesemde cekimser davranmak zorunda kalıyorum...Teşekkür ederim
Merhaba,Spigen kılıfların her açıdan çok kaliteli olduğu doğrudur katılıyorum fakat ürün yelpazesini geniş tutarsa daha iyi olacağı kanaatindeyim özellikle de ithal cihazlar için fazla bir seçenek bulunmamaktadır. Ne kadar küçük gibi görünse de buna benzer isteklerin dikkate alınıp değerlendirilmesi müşteri portföyünü geliştirme konusunda firmanız menfaatine olacaktır.
Merhaba,Sahip olduğum her akıllı telefon modelinde olabildiğince spigen kılıf kullandım. İç katmanın yumuşak, dış katmanın sert kaplı olduğu kılıflar en beğendiğim modeller. destek çubuğu film seyrini keyifli kılıyor.
Kılıf ve ekran koruyucularınız sağlam ancak her modele uygun kılıf bulamıyoruz. Mesela son telefonuma sizin sitenizde de dâhil orjinal kılıf bulamayınca benzetme olanını aldım...
Merhaba,Merhaba .
Ürün bulunurluk çerçevesini genişletmeyi de göz önüne alınız . Çoğu insan son model cihaz kullansa dahi online siparişi bilmiyor. Kurumsal firmalarla çalışmanız gerekiyor
Merhaba,Merhaba, Note 8 kullanıcısıyım, Nano Liquid ve Kılıfınızı kullanıyorum ancak daha önceki telefonum ZTE Axon 7'de olduğu gibi kılıflar belli bir müddet sonra esniyor ve telefon içinde neredeyse oynuyor. Nano Liquid ekran koruyucusu gerçekten başarılı. Kolay gelsin
Merhaba,2 senelik cihazların stoklarını biraz daha bulundursanız güzel olabilir. Note 5 için kılıfı yenilemek istiyorum.
Merhaba,Spigen in araç telefon tutucusunu aldık ve çok memnun kaldık.NOTE 4 için de kılıfınız var mı?