Merhaba,Merhaba Samsung m51 için Rugged armor kılıf beklemekteyim ne zaman çıkar?
Merhaba,Galaxy s8 tough armor kılıfındaki kick stand bozuldu en ufak dokunmada açılıyor ne yapmam gerek bir çözümü var mıdır
Merhaba,Merhaba, iPhone XR için aldığım kılıf, düzgünce kullanmama rağmen (güneşe ve sigara dumanına maruz kalmadı, ıslak mendille vs silinmedi) sararmış durumda. Spigen markasını severek kullanıyorum fakat bu durumda iade talep etmek durumundayım. Geri dönüşünüzü bekliyorum bir an önce.
Nerdeyse 1 ay geçti, geçmek üzere ama sizlerden bir gelişme yok, açıkçası çok yavaşsiniz, ve biz mecburen halen sizi bekliyoruz..Merhaba,
Önümüzdeki ay stoklarımızda olacaktır
Markamıza olan ilginiz için teşekkür eder,
İyi günler dileriz
Merhaba,Merhabalar. Samsung Galaxy S20 FE için kılıflarınız ne zaman çıkar?
Merhaba,Nerdeyse 1 ay geçti, geçmek üzere ama sizlerden bir gelişme yok, açıkçası çok yavaşsiniz, ve biz mecburen halen sizi bekliyoruz..
İki hafta oldu ama soruma cevap verilmemiş.Merhaba, iPhone SE (2. nesil) için almak istediğim iki kılıf ve bir ekran koruyucu var. Ama Türkiye sitenizde maalesef görünmüyor. Ne zaman stoklarınızda olur? En çok hoşuma giden ürünler sitenizde yok. Bekliyorum bir an önce gelmesini.
Ekran koruyucu
![]()
iPhone SE (2020) Screen Protector AlignMaster GLAS.tR
Less time, guaranteed alignment. The newest Glas.tR AlignMaster comes with an innovative tray designed to eliminate the time wasted to achieve the greatest alignment. Simply place the tray over the phone, press the center and watch the glass adhere in place. Shield the screen with 9H hardness...www.spigen.com
Kılıflar
![]()
iPhone SE (2020) Case Rugged Armor
Rugged Armor's signature look contains a timeless matte black surface with carbon fiber details. Air Cushion® Technology absorbs shock in every impact while strategically raised edges protect the screen and camera. Precise cutouts allow easy access to features with zero delay.www.spigen.com
![]()
iPhone SE (2020) Case Thin Fit Pro
Meet your everyday slim and minimal. Thin Fit® Pro preserves your love-at-first-sight feels. The coverage extends from top to bottom like the sound of your everlasting honeymoon season. [Long Description] [Section] Dimension 2.78 x 5.58 x 0.39 inches Product Weight 0.7 ounces Package Weight 4.3...www.spigen.com
Redmi note 9için ekran koruyucu ne zaman gelirSpigen Türkiye olarak bu başlık altında sorularınızı cevaplıyoruz.
Ayrıca bizim hakkımızda öneri ve geliştirmelerinizi de yine konumuz üzerinden yapabilir ve sizlere çok daha iyi hizmet sağlamamız noktasında bizlere yardımcı olabilirsiniz.
Ek olarak yine bu başlık altında sizlere güzel sürprizlerimiz de olacak.
Herkese merhabalar,
Yeni bir yarışma ile karşınızdayız! 3 kişiye kullandığı telefon modelleri için Spigen marka kılıf ediyoruz. Yarışmamız 11 Şubat tarihinde başlayıp 18 Şubat tarihinde sonlanacaktır!
Aşağıdaki linke tıklayarak yarışmaya katılabilirsiniz!
Katılım Linki
Bir hafta sürecek olan yarışmamızda, kazanan üç kişiye istedikleri Spigen kılıfını hediye edeceğiz! Tek şartımız, ürünlerin satışta olan ürünler olması. 11 Mart'ta başlayan yarışmamız tam 7 gün sürecek. 18 Mart 2019 tarihinde ise kazananları açıklayacağız!
Herkese bol şans!
Ben de s20 Fe kılıfınızı bekliyorum.Bu cevabı verdiğinizden sonra 1 ay geçmiş. Ayrıca telefon piyasaya çıkalı 4 ay oldu.Yurt dışında satışa sunulmuş.Daha net bir cevap verebilir misiniz?Merhaba,
Önümüzdeki ay stoklarımızda olmasını bekliyoruz
Teşekkür ederiz!
??xiaomi mi note 10 lite kılıf ve jelatinleri ne zaman alabileceğiz?