Ama çalışmam lazım çünkü yetişmez konular. Aynı şekilde daha kimya ve tarih var ki bunlara özellikle iyi çalışmam lazım en zorlandıklarım bunlar çünkü. Bir de şu aralar psikolojim çok berbat insanlardan dolayı. Bu yüzden de olabilir diye düşünüyorum.Benim sana tavsiyem aklındaki herşeyi unut düşünme zihnini dinlendir öncelikle canın ne istiyorsa onu yap bitir sonra rahat kafayla bir adet Türk kahvesi içip ders çalışmana bak arada 10dk lığına dinlen sonra devam et çok gürültülü ortamda ders çalışma
Sence yetişir mi salıya kadar hepsi?Kendini neşelendir moralin yerine gelsin öyle ders çalış
Merhaba;Salı günü sınavlarım başlıyor. Bugün fiziğe çalışmaya başladım. Çalışıyorum ama kafam uyuşuyor gibi oluyor. Psikolojik olabilir mi acaba? Böyle olunca sanki boşuna çalışıyorum gibi oluyor. Ne yapmalıyım?
Anlamamamın sebebi aklını başka şeykerle meşgul etmen olabilir. Herseyi bi kenara bırakmayı dene. Ancak o şekilde konsantre olabilirsin.Salı günü sınavlarım başlıyor. Bugün fiziğe çalışmaya başladım. Çalışıyorum ama kafam uyuşuyor gibi oluyor. Psikolojik olabilir mi acaba? Böyle olunca sanki boşuna çalışıyorum gibi oluyor. Ne yapmalıyım?
Fizikten de eksiklerim var çok. Neyse yarın da kimyaya çalışırımDüz mantıkla bakarsak ilk kimya oldugu icin kimyaya çalışmalısın.
SAna uygun olanı en iyi sen bilirsin.Fizikten de eksiklerim var çok. Neyse yarın da kimyaya çalışırım
İlk kimyala fiziği hallet zaten tarih haftada 2 ders. Derste hocayı dinlediysen çıkacak soruları vurguluyor.İlk hangisine çalışayım? Salı kimya çarşamba tarih perşembe fizik var.
Bizim tarihçi zor soruyor. Derste anlattıklarından bir şey anlamıyorum. Herkesin uykusu geliyor. Yani tarihten bir şey bilmiyorum. Sınavdan 1 gün önce çalışsam yeter mi?İlk kimyala fiziği hallet zaten tarih haftada 2 ders. Derste hocayı dinlediysen çıkacak soruları vurguluyor.
Bana yetiyor. Kaçıncı sınıfsınız?Bizim tarihçi zor soruyor. Derste anlattıklarından bir şey anlamıyorum. Herkesin uykusu geliyor. Yani tarihten bir şey bilmiyorum. Sınavdan 1 gün önce çalışsam yeter mi?
11Bana yetiyor. Kaçıncı sınıfsınız?
Yani sadece fizik ve kimya mı çalışayım?Bir şeyleri zamanında ters yapmışsın ki şuan böyle sorunlar yaşıyorsun, birden çok ders var çalışman gereken ve eminim bir sürü de konuları var hepsi sıkıştı tabiki, ee sonuç muhtemelen verimsiz bir çalışma aktiviten var şuanda bence hepsine çalışmak yerine kafanı bir boşalt gerçekten sınavların olduğunu kafandan çıkart ve sürenin ne kadar çok olduğunu fark et1 günde neler yapıyor insanlar yahu 2 derse çalışamayacak mısın? kendine güven lütfen hocalar genelde ne anlattıysa o konular ağırlıklı soru sorar önce hocalarının ne anlattığını fark et yaz çiz, daha sonra sakin bir şekilde çalış hepsine çalışabilirsin ve hocaların gerçekten öğretmen ise (burası önemli günümüzde pek yok malesef) senin çalıştığını fark edip inan yardımcı olacaklardır.
ders çalışmak zor değil, onu zorlaştırma yeter.
Biraz ara verebilirsiniz. Iyi olur sizin icinSabahtan beri çalışıyorum artık beynim yandı. 2 konu kaldı ne yapmamı önerirsiniz?
Daha demin 2 konu dinledim neredeyse hiç birşey anlamadım. Bomboşuna dinledim gibi oldu.Biraz ara verebilirsiniz. Iyi olur sizin icin
Dinlenirseniz daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.Daha demin 2 konu dinledim neredeyse hiç birşey anlamadım. Bomboşuna dinledim gibi oldu.
Inanmak başarmanın yarısıdır. Beyninizi buna imandırırsanız düşük almanız kacınılmaz olur.Off kesin düşük alacam.
Hoca hep ilk konudan sormuş ben son konulara çalıştımInanmak başarmanın yarısıdır. Beyninizi buna imandırırsanız düşük almanız kacınılmaz olur.