Ders Çalışıyorum Ama...

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
İlk hangisine çalışayım? Salı kimya çarşamba tarih perşembe fizik var.
Sen varya fazla ağlıyorsun bizim günde iki ağır dersimiz var iki hafta boyunca derdinin çaresi şu bir hafta önceden çalışmaya başlanılmaz her gün yaparsın tekrarını dersle orantılı olarak kaynaklarını bitirirsin sadece sınac günü bütün konuları gözden geçirirsin ve böyle sıkışmaz ve canını sıkmazsın

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
son güne bırakırsan endişe sarar insanı, ama şu kuralı da unutma ; "zararın neresinden dönülürse, kardır" ... vicdanın ve aklın son güne bıraktıkların için seni sorgular ayrıca yapamazsın, edemezsin, boşuna çalışma deyip duran başka vesvese kaynakları da olacaktır. Sakın ama sakın pes etme, 1 puan bile senin için çok önemli olabilir, sınırdan kurtarabilirsin!

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Sen varya fazla ağlıyorsun bizim günde iki ağır dersimiz var iki hafta boyunca derdinin çaresi şu bir hafta önceden çalışmaya başlanılmaz her gün yaparsın tekrarını dersle orantılı olarak kaynaklarını bitirirsin sadece sınac günü bütün konuları gözden geçirirsin ve böyle sıkışmaz ve canını sıkmazsın
Ben normalde son güne bırakmıyorum. İlk yazılılardan sonra böyle oldu.

Mahperi

Asistan
Reaksiyon puanı
410
Umarım bu durum sana ders olmuştur kardeşim,
Arkadaşlarda yazmış zaten;
bundan sonrasında her dersi derste dinleyip, günlük tekrarlarını yaparsan, herşey kendiliğinden çözülecektir.
Sinavdan önce Rabbiyessir duasını okursan, en azindan bildiklerini unutmazsin.
Tamamen Duadan mucize bekleme tabiki, bildiklerinle başarısın her hâlükârda :)
Allah zihin açıklığı ve ders çalışma şevki versin :)

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Aynıyız iştede bir gecede iki sınava çalışmak çok ağır oluyor
Aynen bir de en sinir bozucu durum çalıştığım sınavdan düşük alacam ona üzülüyorum. Çünkü hep ilk konulardan sormuş ben ilk sınavlardan sonra işlediklerimize baktım.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Düşük bekliyordum 70 almışım.