bayercan10
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İyi Günler TTNET AİRTİES 5650 Model Modemim var eski bir modem fakat şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı yapmamıştı. Yakın zamanda yaptığım hatalı bir format sonunda yapmaya başladı. Genelde ortalama 5-6 dakika da bir internetim 2-3 saniyeliğine gidip geliyor. Yazılımsal bir hata olduğunu söylediler. Windows'u tekrar kurdum fakat kâr etmedi.
Sağ alttaki internet simgesinde ilk olarak kırmızı bir "x" işareti hemen ardından Sarı "!" ve sonrasında internet geri geliyor ve dediğim gibi bütün bunlar sadece 2-3 saniye içerisinde oluyor. Deliricem en sonunda sebebi ne olabilir.
(Not: Team Wiever ile bağlanan Türk Telekomda çalışan bir abimiz, bilgisayardan detaylıca baktı fakat Modem ile alakalı bir sıkıntı bulamadı. Yazılımsal olduğunu söyledi.)
Yardım edin lütfen
Sağ alttaki internet simgesinde ilk olarak kırmızı bir "x" işareti hemen ardından Sarı "!" ve sonrasında internet geri geliyor ve dediğim gibi bütün bunlar sadece 2-3 saniye içerisinde oluyor. Deliricem en sonunda sebebi ne olabilir.

(Not: Team Wiever ile bağlanan Türk Telekomda çalışan bir abimiz, bilgisayardan detaylıca baktı fakat Modem ile alakalı bir sıkıntı bulamadı. Yazılımsal olduğunu söyledi.)
Yardım edin lütfen