İnternetin sürekli gidip gelmesi

bayercan10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler TTNET AİRTİES 5650 Model Modemim var eski bir modem fakat şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı yapmamıştı. Yakın zamanda yaptığım hatalı bir format sonunda yapmaya başladı. Genelde ortalama 5-6 dakika da bir internetim 2-3 saniyeliğine gidip geliyor. Yazılımsal bir hata olduğunu söylediler. Windows'u tekrar kurdum fakat kâr etmedi.

Sağ alttaki internet simgesinde ilk olarak kırmızı bir "x" işareti hemen ardından Sarı "!" ve sonrasında internet geri geliyor ve dediğim gibi bütün bunlar sadece 2-3 saniye içerisinde oluyor. Deliricem en sonunda sebebi ne olabilir.

(Not: Team Wiever ile bağlanan Türk Telekomda çalışan bir abimiz, bilgisayardan detaylıca baktı fakat Modem ile alakalı bir sıkıntı bulamadı. Yazılımsal olduğunu söyledi.)

Yardım edin lütfen :)

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    1.2 KB · Görüntüleme: 1,035
  • 2.png
    2.png
    1.2 KB · Görüntüleme: 983

bayercan10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Formattan sonra internet ile ilgili herhangi bir driver yüklemedim Driver Booster ile bilgisayardaki eksik driverları tarattım ve hepsini güncelledim veya yükledim fakat düzelmedi.

MrE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sonuç nedir aynı sorun bende de var

bayercan10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sonuç nedir aynı sorun bende de var
Merhaba sıkıntı benim yaptığım hatalı bir format yüzünden internetime ait driverin eksik veya hatalı inmesi imiş. Windows 10 da sunulan ağ ayarları kısmında ki '' Ağı Sıfırla'' seçeneği ile driveri sıfırdan silip tekrar kurdum bu arada bunu Windows kendisi yapıyor ve yeniden başlatıyor bilgisayarını. Sorun düzeldi.