FearlessMagnate
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 27
Selam Millet! Bu Benim ilk İçeriğim ve bugün Bunu yazdığım için Çok mutluyum. neyse Uzatmadan konuya Geçeyim;
Size Birkaç gündür yaşadığım ve Sonunda Çözdüğüm problemle birlikteyim. Başlıkta gördüğünüz gibide Ekranın donup rastgele renk Gelmesini İnternette (Genellikle) bulma ihtimalinizin Zor olduğunu söyleyebilirim. Bu sıkıntı bende Bu hafta başladı. Çoğumuz bunu Genellikle oyun oynarken yaşar ve bende onlardan biriyim
Size bir Günlük gibi anlatayım ; Şimdi ben Birgün Çok sıkılmıştım. Ve arkadaşımla Minecraft Adlı oyunu oynamak istemiştim. Başta baya güzeldi; Arkada discordda açıktı Daha sonra Ekran birden gidip Rastgele bir renk geldi yani renk dediğim harbiden Renk sarı turuncu olur ya hani
Bu sorundan sonra Bilgisayarım açıldı fakat Robloxa girdiğimde bile yapıyordu. Yani Oynamayan insan bile bilir Roblox'un Düşük grafikli bir oyun olduğunu. Sonra ben bir 1, 2 gün kadar bir süre Yazılımsal olarak Birkaçşey yaptım. İşte Başlangıç Programı silme ,CPU kullanımı düşürme Vesayre yapmıştım. Sonra oynayabildim Fakat bu sorunla yine Karşılaştım. Tam ümidi kesecekken En sonunda Bilgisayarın (kasanın) İÇİNDE Bir şeyin sallandığını farkettim. En başta Kabloalrın Fana sürttüğünü düşündüm fakat Yanılmışım. Ekran kartı yerinden Oldukça sallanıyordu ve ben Tümden söktüm ve Ekran kartını inceledim. Kuru bir Bez ile tozun üstünden hafifçe geçtim ve Yeniden Sıkı ve Sağlam taktım. Zaten vidayı çıkarırken Gevşediğini farketmiştim. Ve daha sonra daha sıkı taktım. Performansı incelediğimde eski haline Döndüğünü Gördüm Yani Burdan öğrenmemiz gereken Şey Ekran kartını kullanırken Daha dikkatli davranmamız gerektiğidir. Umarım işinize yaramıştır. Okuduğunuz için teşekkürler
Made By: Batuhan SAVAŞ
Size Birkaç gündür yaşadığım ve Sonunda Çözdüğüm problemle birlikteyim. Başlıkta gördüğünüz gibide Ekranın donup rastgele renk Gelmesini İnternette (Genellikle) bulma ihtimalinizin Zor olduğunu söyleyebilirim. Bu sıkıntı bende Bu hafta başladı. Çoğumuz bunu Genellikle oyun oynarken yaşar ve bende onlardan biriyim

Made By: Batuhan SAVAŞ