Transistor
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,085
Bir anlık mutlu ol diye mesajını alıntıladımbildirim ve konu az gelince sıkılıyorum başka yapacak bir şey yok

Bir anlık mutlu ol diye mesajını alıntıladımbildirim ve konu az gelince sıkılıyorum başka yapacak bir şey yok
Keşke yarın yazılı var nalet ders almanca keşke herkesin iyi geçseBugünüm iyi geçti ya![]()
Keşke yarın yazılı var nalet ders almanca keşke herkesin iyi geçse
91 mi oldu? 1.45 değil mi şuan. Ayrıca ben 0.70 den girdim 1.1 dan sattım iyi kâr ettim. Ama ben sattıktan 1hafta sonra 1.3 leri görünce kafamı duvarlara vurdum@cern99
Kardeşim XRP aldın mı?NXT'den fena olmayan bir para kazandım. Şimdi Xrp'ye 72 den girdim. 91 oldu bile
![]()
91 mi oldu? 1.45 değil mi şuan. Ayrıca ben 0.70 den girdim 1.1 dan sattım iyi kâr ettim. Ama ben sattıktan 1hafta sonra 1.3 leri görünce kafamı duvarlara vurdum
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha dolar olarak diyorsun. Allah bereket versin. Ben Stellara bastım pusuda bekliyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden. Kısa sureli al sat işine mi girsem bende![]()
Riskli al sat yaBTC karşılığı yazdım. Malum btc'nin dolar karşılığı çok oynak bu ara. Eğer al sat düşünürsen güzel bir telegram grubu var. Bu forumdan bir tanıdıkta var orada.Linkini atarım istersen.
Riskli al sat yaBen yükselmesini tahmin ettiğim paraya basarım 1 hafta- 1 ay beklerim. Al sat ile yatırım arası bir şey. Zaten sürekli borsayı takip edecek zamanım yok. Ama başlarsam girerim gruba
Bu arada sen az kâr etmedin
![]()
Benim çalışıyor.spotify'yı çalışmayan bir tek benmiyim?
Ekli dosyayı görüntüle 31638
Turkcell ile? bizim her şey Turkcell onunla açılmıyor...Benim çalışıyor.
Yok Türk Telekom ile çalışıyor benim Turkcell'i bilememTurkcell ile? bizim her şey Turkcell onunla açılmıyor...
işin yoksa Turk Telekom'a numara taşı otomatik yüklemeden olmak var kalsın ısıran kedi mi? tırmalayan kedi mi? olayı gibi ısırması daha iyi olur bizim koca kafa ısırmacı sert girmiyor...Yok Türk Telekom ile çalışıyor benim Turkcell'i bilemem![]()
Tırmalayınca daha çok acıyorişin yoksa Turk Telekom'a numara taşı otomatik yüklemeden olmak var kalsın ısıran kedi mi? tırmalayan kedi mi? olayı gibi ısırması daha iyi olur bizim koca kafa ısırmacı sert girmiyor...
koca kafalı sarı iki patisinin 10 tırnaığnı dizime geçirince gördüm ve hissettim tekrarlamadı ama oğlum ağaç değilim dedim durdu hasar yok kot pantalon durdurdu ...Tırmalayınca daha çok acıyor
nedenmodemden sorumlu kişi dövmeye gidiyordum durdurdun...
adam spotify'a düşman engellemek için elinden geleni yapıyor...
söyleyip rahatlayacağım bi konu yok![]()