Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
"Normal ülkelerde, 9-10 yaşındaki küçük kızlardan tahrik olan insanlar, "pedofili" teşhisi konulup en yakın akıl hastanesine yatırılır, Türkiye'de ise RTÜK gibi kurumlarda çalışıyor."

Gördüğüm en iyi yorumlardan birisi.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
@cern99

Kardeşim XRP aldın mı? :D NXT'den fena olmayan bir para kazandım. Şimdi Xrp'ye 72 den girdim. 91 oldu bile :D

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
@cern99

Kardeşim XRP aldın mı? :D NXT'den fena olmayan bir para kazandım. Şimdi Xrp'ye 72 den girdim. 91 oldu bile :D
91 mi oldu? 1.45 değil mi şuan. Ayrıca ben 0.70 den girdim 1.1 dan sattım iyi kâr ettim. Ama ben sattıktan 1hafta sonra 1.3 leri görünce kafamı duvarlara vurdum :(
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha dolar olarak diyorsun. Allah bereket versin. Ben Stellara bastım pusuda bekliyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden. Kısa sureli al sat işine mi girsem bende :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
91 mi oldu? 1.45 değil mi şuan. Ayrıca ben 0.70 den girdim 1.1 dan sattım iyi kâr ettim. Ama ben sattıktan 1hafta sonra 1.3 leri görünce kafamı duvarlara vurdum :(
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha dolar olarak diyorsun. Allah bereket versin. Ben Stellara bastım pusuda bekliyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden. Kısa sureli al sat işine mi girsem bende :D

BTC karşılığı yazdım. Malum btc'nin dolar karşılığı çok oynak bu ara. Eğer al sat düşünürsen güzel bir telegram grubu var. Bu forumdan bir tanıdıkta var orada. :D Linkini atarım istersen.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
BTC karşılığı yazdım. Malum btc'nin dolar karşılığı çok oynak bu ara. Eğer al sat düşünürsen güzel bir telegram grubu var. Bu forumdan bir tanıdıkta var orada. :D Linkini atarım istersen.
Riskli al sat ya :D Ben yükselmesini tahmin ettiğim paraya basarım 1 hafta- 1 ay beklerim. Al sat ile yatırım arası bir şey. Zaten sürekli borsayı takip edecek zamanım yok. Ama başlarsam girerim gruba :) Bu arada sen az kâr etmedin :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Riskli al sat ya :D Ben yükselmesini tahmin ettiğim paraya basarım 1 hafta- 1 ay beklerim. Al sat ile yatırım arası bir şey. Zaten sürekli borsayı takip edecek zamanım yok. Ama başlarsam girerim gruba :) Bu arada sen az kâr etmedin :D

Btc düştükçe ettiğim karın anlamı olmuyor. Geçenki düşüş kötü oldu. Ama Btc bi yükselsin o zaman kebap :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
spotify'yı çalışmayan bir tek benmiyim?
Ekran Görüntüsü 2017-12-28 21-25-31.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yok Türk Telekom ile çalışıyor benim Turkcell'i bilemem :D
işin yoksa Turk Telekom'a numara taşı otomatik yüklemeden olmak var kalsın ısıran kedi mi? tırmalayan kedi mi? olayı gibi ısırması daha iyi olur bizim koca kafa ısırmacı sert girmiyor...

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
ABD ile vize sona erdi.dolar/tl düşmeye başladı.sizce düşüş devam eder mi.tl ye cevirmeyi düşünüyorum ama neye yatırım yapacağımı bilmiyorum.hisse senetlerinden hiç anlamıyorum

Master Yoda

Profesör
Reaksiyon puanı
234
meraktan soruyorum Mrtalg üyesi bu yıl içinde mesaj attımı yoksa sadece konuları mı denetliyor :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...