• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Normal ülkelerde, 9-10 yaşındaki küçük kızlardan tahrik olan insanlar, "pedofili" teşhisi konulup en yakın akıl hastanesine yatırılır, Türkiye'de ise RTÜK gibi kurumlarda çalışıyor."

Gördüğüm en iyi yorumlardan birisi.

Transistor

Kardeşim XRP aldın mı? :D NXT'den fena olmayan bir para kazandım. Şimdi Xrp'ye 72 den girdim. 91 oldu bile :D
91 mi oldu? 1.45 değil mi şuan. Ayrıca ben 0.70 den girdim 1.1 dan sattım iyi kâr ettim. Ama ben sattıktan 1hafta sonra 1.3 leri görünce kafamı duvarlara vurdum :(
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha dolar olarak diyorsun. Allah bereket versin. Ben Stellara bastım pusuda bekliyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden. Kısa sureli al sat işine mi girsem bende :D

91 mi oldu? 1.45 değil mi şuan. Ayrıca ben 0.70 den girdim 1.1 dan sattım iyi kâr ettim. Ama ben sattıktan 1hafta sonra 1.3 leri görünce kafamı duvarlara vurdum :(
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha dolar olarak diyorsun. Allah bereket versin. Ben Stellara bastım pusuda bekliyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden. Kısa sureli al sat işine mi girsem bende :D

BTC karşılığı yazdım. Malum btc'nin dolar karşılığı çok oynak bu ara. Eğer al sat düşünürsen güzel bir telegram grubu var. Bu forumdan bir tanıdıkta var orada. :D Linkini atarım istersen.

BTC karşılığı yazdım. Malum btc'nin dolar karşılığı çok oynak bu ara. Eğer al sat düşünürsen güzel bir telegram grubu var. Bu forumdan bir tanıdıkta var orada. :D Linkini atarım istersen.
Riskli al sat ya :D Ben yükselmesini tahmin ettiğim paraya basarım 1 hafta- 1 ay beklerim. Al sat ile yatırım arası bir şey. Zaten sürekli borsayı takip edecek zamanım yok. Ama başlarsam girerim gruba :) Bu arada sen az kâr etmedin :D

Riskli al sat ya :D Ben yükselmesini tahmin ettiğim paraya basarım 1 hafta- 1 ay beklerim. Al sat ile yatırım arası bir şey. Zaten sürekli borsayı takip edecek zamanım yok. Ama başlarsam girerim gruba :) Bu arada sen az kâr etmedin :D

Btc düştükçe ettiğim karın anlamı olmuyor. Geçenki düşüş kötü oldu. Ama Btc bi yükselsin o zaman kebap :D

spotify'yı çalışmayan bir tek benmiyim?
Ekran Görüntüsü 2017-12-28 21-25-31.png

ABD ile vize sona erdi.dolar/tl düşmeye başladı.sizce düşüş devam eder mi.tl ye cevirmeyi düşünüyorum ama neye yatırım yapacağımı bilmiyorum.hisse senetlerinden hiç anlamıyorum

meraktan soruyorum Mrtalg üyesi bu yıl içinde mesaj attımı yoksa sadece konuları mı denetliyor :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...