M
Murat Burç
SDN Okuru
O da olacak yakındır.Adama bak, Fatih Sultan Mehmet sanki.
Yarın bana da posta koyar, eğer admin sensen foruma gel. Yok admin bensem emrediyorum Apple bölümünü sil.

O da olacak yakındır.Adama bak, Fatih Sultan Mehmet sanki.
Yarın bana da posta koyar, eğer admin sensen foruma gel. Yok admin bensem emrediyorum Apple bölümünü sil.
Hocam bir adres versene senle birlikte benim yeni AK-47'yi deneriz.Ben varken mi ?![]()
İçerdeyim de hala ban atma tuşunu bulamadım. Beyler bana bir el atsanız nerede bu?@Murat Burç yönetici adayı olmuş değerli kardeşime burdan görevinde başarılar dileyim dedim kendisi beni çok sever .
İçerdemisin genç![]()
ekran resmi vereyim istersen eski xenforo culardan kim kaldı tabiİçerdeyim de hala ban atma tuşunu bulamadım. Beyler bana bir el atsanız nerede bu?![]()
Olur valla lazım olur.ekran resmi vereyim istersen eski xenforo culardan kim kaldı tabi![]()
bak bu ben admin olduğum zamandan kalmakolay kullanılır her türlü alkole dayanıklıdır sağlam klavyedir..
![]()
Bak işte @Muratburc bol seçmeli [emoji16]![]()
Bence bu daha iyi ne diyosun ?)
Bak işte @Muratburc bol seçmeli [emoji16]
neyse ban yemeden ihtiyar kaçar selametle herkese hayırlı geceler
Sonunda herşeyi geride bırakayım dedim
[emoji16]
![]()
Teşekkürler efenim kuralım bakalım @Muratburc yönetici oldu diye aldım [emoji16]Ooo sizin mi hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun.Sonunda herşeyi geride bırakayım dedim
[emoji16]
![]()
ne trollü?mod adayları neye göre seçiliyor merak ettim troll bile mod adayı olmuş...
Bana diyor. Reyiz ben troll müyum?ne trollü?
Bana diyor asıl. Yakinda ban geliyor @imhotepBana diyor. Reyiz ben troll müyum?
--- Gönderi Güncellendi ---
Ilk permayı bastım hayırlı olsun.![]()
Seninki gene iyi ben %90 nını sevmiyorumEtrafımdaki insanların %50 sini sevmiyorum.
Oh be![]()
Yok ben % 50sini seviyorum. O kadar cok kişiyi sevmezsem kalbim katılaşabilirSeninki gene iyi ben %90 nını sevmiyorum![]()