• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Normal ülkelerde, 9-10 yaşındaki küçük kızlardan tahrik olan insanlar, "pedofili" teşhisi konulup en yakın akıl hastanesine yatırılır, Türkiye'de ise RTÜK gibi kurumlarda çalışıyor."

Gördüğüm en iyi yorumlardan birisi.

Transistor

Kardeşim XRP aldın mı? :D NXT'den fena olmayan bir para kazandım. Şimdi Xrp'ye 72 den girdim. 91 oldu bile :D
91 mi oldu? 1.45 değil mi şuan. Ayrıca ben 0.70 den girdim 1.1 dan sattım iyi kâr ettim. Ama ben sattıktan 1hafta sonra 1.3 leri görünce kafamı duvarlara vurdum :(
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha dolar olarak diyorsun. Allah bereket versin. Ben Stellara bastım pusuda bekliyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden. Kısa sureli al sat işine mi girsem bende :D

91 mi oldu? 1.45 değil mi şuan. Ayrıca ben 0.70 den girdim 1.1 dan sattım iyi kâr ettim. Ama ben sattıktan 1hafta sonra 1.3 leri görünce kafamı duvarlara vurdum :(
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha dolar olarak diyorsun. Allah bereket versin. Ben Stellara bastım pusuda bekliyorum 1 haftadır ne gelen var ne giden. Kısa sureli al sat işine mi girsem bende :D

BTC karşılığı yazdım. Malum btc'nin dolar karşılığı çok oynak bu ara. Eğer al sat düşünürsen güzel bir telegram grubu var. Bu forumdan bir tanıdıkta var orada. :D Linkini atarım istersen.

BTC karşılığı yazdım. Malum btc'nin dolar karşılığı çok oynak bu ara. Eğer al sat düşünürsen güzel bir telegram grubu var. Bu forumdan bir tanıdıkta var orada. :D Linkini atarım istersen.
Riskli al sat ya :D Ben yükselmesini tahmin ettiğim paraya basarım 1 hafta- 1 ay beklerim. Al sat ile yatırım arası bir şey. Zaten sürekli borsayı takip edecek zamanım yok. Ama başlarsam girerim gruba :) Bu arada sen az kâr etmedin :D

Riskli al sat ya :D Ben yükselmesini tahmin ettiğim paraya basarım 1 hafta- 1 ay beklerim. Al sat ile yatırım arası bir şey. Zaten sürekli borsayı takip edecek zamanım yok. Ama başlarsam girerim gruba :) Bu arada sen az kâr etmedin :D

Btc düştükçe ettiğim karın anlamı olmuyor. Geçenki düşüş kötü oldu. Ama Btc bi yükselsin o zaman kebap :D

ABD ile vize sona erdi.dolar/tl düşmeye başladı.sizce düşüş devam eder mi.tl ye cevirmeyi düşünüyorum ama neye yatırım yapacağımı bilmiyorum.hisse senetlerinden hiç anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...