Turkcell menü Pop Up saçmalığı

Mertcan39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Herkese iyi akşamlar S8+ kullanıyorum Turkcell hattım var Turkcell menü saçmalığından bezdim artık mesela birini arıyorum meşgul ise kapatıyorum ekranı arkadan bir pop up bildirimi gönderiyor ben görmediğim sürece ekran hep açık kalıyor bunu kapatmanın yolu yok mudur turkcell den yanıt alamadım

osnakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
maalesef yok ben de aynı konudan müzdaripim. bazen benim telefonum bu yüzden kilitleniyor.

faruk117

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sim kartınızı alalı ne kadar süre oldu? Ben 4.5G için yeni sim kartına geçtiğimde her seferinde çıkan pop-up çok daha nadir çıkmaya başladı. Eğer sim kartınız eski ise yenisi ile değiştirmenizi tavsiye ederim.

Mertcan39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
2 yıllık sanırım her seferinde çıkmıyor biri aradığımda meşgulse geliyor yada bazen başka bişey için ama ekran kapanmıyor bi kere gece uyandım ekran açıktı kim bilir ne kadar olmuş geleli süper amoled ekranı tam yakma şekli

faruk117

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 yıllık sanırım her seferinde çıkmıyor biri aradığımda meşgulse geliyor yada bazen başka bişey için ama ekran kapanmıyor bi kere gece uyandım ekran açıktı kim bilir ne kadar olmuş geleli süper amoled ekranı tam yakma şekli

Peki Pop-up bildiriminde kendi verdiği hizmetini tanıtıyor değil mi Turkcell?

Şu sayfada birkaç bilgi var. Hatta rootlu bir cihazda sim menüsünün tamamen kapatılmasının mümkün olduğunu yazmış.

Afolog

Umarım ihtiyacınızı karşılar.

Mertcan39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
evet kendi tarifeleri vs root malesef yok bi bakayım tşkrler

Mertcan39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu sabah turkcell den telefon geldi düzetmişler sorunu artık pop up gelmiyor :)

Mertcan39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Çok sevindim kardeşim hayırlı uğurlu olsun hepimize :)
teşekkür ederim sağolun :) bu arada kişiye özel özel pop up mesajları artık bana gelmiyor ama annemin telde var mesela sizede geliyorsa arayın durumy bildirin