Raşit İri
Öğrenci
Gece youtube da film izlerken uyuyakalmışım.Bu sıradada telefonumun şarjı bitip kapanmış.Sabah kalktığımda şarja taktığımda telefonum açılmıyor.Sadece bildirim led i kırmızı şekilde 5 saniye aralıkla yanıp sönüyor.Ne yapabilirim ?
Hafıza kartı kullanmıyorum deneyecektim dediğinizi.Aynı olmasada benzer bi sorunu bende yaşamıştım. Telefonumun markası aynı 2 ay önce gece müzik açmıştım şarjı bitip kapanmış şarja taktım açılmıyo sürekli mavi ışık yanıp sönüyo led. Şehir dışında olduğum için tamirede gönderemedim. 3 gün sonra hafıza kartını çıkardım. ışık artık yanmıyordu şarja taktım düzeldi.
garantiden kaç günde geliyor acaba ?Geçen gün tekrar aynı oldu. Merkezdeydim gönderdim yapılıp geldi. Artik olmadı.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bi gösterin telefoncuya. Garantisi varsa garantiye gönderin.
Merhaba;Gece youtube da film izlerken uyuyakalmışım.Bu sıradada telefonumun şarjı bitip kapanmış.Sabah kalktığımda şarja taktığımda telefonum açılmıyor.Sadece bildirim led i kırmızı şekilde 5 saniye aralıkla yanıp sönüyor.Ne yapabilirim ?
Peki mavi ışık yanıp sönüyosa ne olmuşturMerhaba;
Kırmızı ışık yanıp sönüyorsa cihaz şarj olmuyordur. Başka bir şarj aleti ile deneyin.
Cihazın bataryası ile ilgili bir problem olabilir. Bunu düzeltmek için Güç+Ses tuşuna 5-7 saniye basmak gerekir ya da Güç+Home+Ses tuşuna 5-7 saniye basmak gerekir.Peki mavi ışık yanıp sönüyosa ne olmuştur
denedim ama 5 7 saniye beklemedim galibaCihazın bataryası ile ilgili bir problem olabilir. Bunu düzeltmek için Güç+Ses tuşuna 5-7 saniye basmak gerekir ya da Güç+Home+Ses tuşuna 5-7 saniye basmak gerekir.
Sonuç olarak düzeldi mi?denedim ama 5 7 saniye beklemedim galiba
İki defa böyle olmustu ilkinde 3 gün sonra düzeldi. 2. De tamire gönderdim aynı gün yapıldı. Ama tli hiç kapatmıyorum tekrar olursa diye. Şu anda iyi
Cihazda problem olabilir. Bir taminciye götürün. Ya da batarya da problem olabilir. Bataryayı da değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Rica ederim. İyi forumlar...Tekrar ederse garantiye göndermeyi düşünüyorum teşekkürler.
Büyük ihtimal şarj aletinde cihazın pili veya usb jak girişi bozulmaya başlamıştır
Üç aylık telefon ve aldiğım ikinci gunden beri boyle
evet orjinalOrjinal şarj aleti ile şarj ediyorsunuz öyle değil mi?
iyi forumlarRica ederim. İyi forumlar...![]()
evet orjinal
iyi forumlar![]()
Yazılımsal bir hata söz konusu tekrarlanırsa servise götürün derim
Evet götürdüm 2. Gün götürdüm yazılımda bi hata var deyip düzelttiklerini söylediler aynı gün tamir edip verdiler. Ama tekrar ediyo. Farklı farklı sorunlar.
aynenBilemiyorum artık Samsung'un bu konu hakkında bir güncelleme yapması lazım sanırım
verdiğiniz bilgi için tesekkür ederim. Bugün gene telefonum dedigim gibi oldu ve bunu uyguladım açıldı.Cihazın bataryası ile ilgili bir problem olabilir. Bunu düzeltmek için Güç+Ses tuşuna 5-7 saniye basmak gerekir ya da Güç+Home+Ses tuşuna 5-7 saniye basmak gerekir.
Rica ederim. Sizin telefonunuz da donanımsal bir problem var. Genellikle sorun batarya da olabiliyor. Telefoncuya götürün ama bundan önce cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin.verdiğiniz bilgi için tesekkür ederim. Bugün gene telefonum dedigim gibi oldu ve bunu uyguladım açıldı.![]()
evet sıfırladım uygulamaları foto ve müzikleri sd karta taşıdım. Foto ve müzikleri geri yükledim ama uygulamaları bulamıyorum.Rica ederim. Sizin telefonunuz da donanımsal bir problem var. Genellikle sorun batarya da olabiliyor. Telefoncuya götürün ama bundan önce cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin.
Uygulamalar cihazı sıfırladağınız için silindi.evet sıfırladım uygulamaları foto ve müzikleri sd karta taşıdım. Foto ve müzikleri geri yükledim ama uygulamaları bulamıyorum.
Sd karta taşımıstım amaUygulamalar cihazı sıfırladağınız için silindi.
SD Karta taşıdınız ama uygulamanın kısayolu silindi ise uygulama da gitmiş demektir. Yeniden yüklemeyi deneyin.Sd karta taşımıstım ama