J7 Prime Açılmama Sorunu

Raşit İri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gece youtube da film izlerken uyuyakalmışım.Bu sıradada telefonumun şarjı bitip kapanmış.Sabah kalktığımda şarja taktığımda telefonum açılmıyor.Sadece bildirim led i kırmızı şekilde 5 saniye aralıkla yanıp sönüyor.Ne yapabilirim ?

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Aynı olmasada benzer bi sorunu bende yaşamıştım. Telefonumun markası aynı 2 ay önce gece müzik açmıştım şarjı bitip kapanmış şarja taktım açılmıyo sürekli mavi ışık yanıp sönüyo led. Şehir dışında olduğum için tamirede gönderemedim. 3 gün sonra hafıza kartını çıkardım. ışık artık yanmıyordu şarja taktım düzeldi.

Raşit İri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı olmasada benzer bi sorunu bende yaşamıştım. Telefonumun markası aynı 2 ay önce gece müzik açmıştım şarjı bitip kapanmış şarja taktım açılmıyo sürekli mavi ışık yanıp sönüyo led. Şehir dışında olduğum için tamirede gönderemedim. 3 gün sonra hafıza kartını çıkardım. ışık artık yanmıyordu şarja taktım düzeldi.
Hafıza kartı kullanmıyorum deneyecektim dediğinizi.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Geçen gün tekrar aynı oldu. Merkezdeydim gönderdim yapılıp geldi. Artik olmadı.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bi gösterin telefoncuya. Garantisi varsa garantiye gönderin.

Raşit İri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Geçen gün tekrar aynı oldu. Merkezdeydim gönderdim yapılıp geldi. Artik olmadı.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bi gösterin telefoncuya. Garantisi varsa garantiye gönderin.
garantiden kaç günde geliyor acaba ?

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Aldığınız yere götürün garantiye göndermezler. Anında yapıp verirler. Yani benim öyle oldu

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Gece youtube da film izlerken uyuyakalmışım.Bu sıradada telefonumun şarjı bitip kapanmış.Sabah kalktığımda şarja taktığımda telefonum açılmıyor.Sadece bildirim led i kırmızı şekilde 5 saniye aralıkla yanıp sönüyor.Ne yapabilirim ?
Merhaba;
Kırmızı ışık yanıp sönüyorsa cihaz şarj olmuyordur. Başka bir şarj aleti ile deneyin.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
İki defa böyle olmustu ilkinde 3 gün sonra düzeldi. 2. De tamire gönderdim aynı gün yapıldı. Ama tli hiç kapatmıyorum tekrar olursa diye. Şu anda iyi

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
İki defa böyle olmustu ilkinde 3 gün sonra düzeldi. 2. De tamire gönderdim aynı gün yapıldı. Ama tli hiç kapatmıyorum tekrar olursa diye. Şu anda iyi

Cihazda problem olabilir. Bir taminciye götürün. Ya da batarya da problem olabilir. Bataryayı da değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Büyük ihtimal şarj aletinde cihazın pili veya usb jak girişi bozulmaya başlamıştır

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Evet götürdüm 2. Gün götürdüm yazılımda bi hata var deyip düzelttiklerini söylediler aynı gün tamir edip verdiler. Ama tekrar ediyo. Farklı farklı sorunlar.

Bilemiyorum artık Samsung'un bu konu hakkında bir güncelleme yapması lazım sanırım

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Cihazın bataryası ile ilgili bir problem olabilir. Bunu düzeltmek için Güç+Ses tuşuna 5-7 saniye basmak gerekir ya da Güç+Home+Ses tuşuna 5-7 saniye basmak gerekir.
verdiğiniz bilgi için tesekkür ederim. Bugün gene telefonum dedigim gibi oldu ve bunu uyguladım açıldı.:)

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
verdiğiniz bilgi için tesekkür ederim. Bugün gene telefonum dedigim gibi oldu ve bunu uyguladım açıldı.:)
Rica ederim. Sizin telefonunuz da donanımsal bir problem var. Genellikle sorun batarya da olabiliyor. Telefoncuya götürün ama bundan önce cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin.

Süpürgesiz cadı

Profesör
Reaksiyon puanı
617
Rica ederim. Sizin telefonunuz da donanımsal bir problem var. Genellikle sorun batarya da olabiliyor. Telefoncuya götürün ama bundan önce cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin.
evet sıfırladım uygulamaları foto ve müzikleri sd karta taşıdım. Foto ve müzikleri geri yükledim ama uygulamaları bulamıyorum.