Burak Yasin Yıldız
Profesör
6S var bende gayet iyi.Bana yetiyor, mükemmel. 8 plus mükemmelin daha da üstü.sende nasil telefon var
6S var bende gayet iyi.Bana yetiyor, mükemmel. 8 plus mükemmelin daha da üstü.sende nasil telefon var
yıllardır android kullanıcısıyım ios'a geçicektim neyse lg g4 note 3 s8 deneyimledim sonra note 8 kafamı karıştırdı bi arkadaşım almıştı baktım inceledim. Sonra iphone 8 Plus almaya karar verdim baya endişeliydim ya hoşuma gitmezse alışamazsam diye 4 gün oldu sanırım kullandığım en iyi telefon diyebilirim fotoğrafa önem veririm inanılmaz fotoğraf çekiyo sonra düşer düşmez kırılsın istemem kılıf kullanmam kullanırsamda bumper o yüzden sağlamlığada önem veririm bi kere düştü cep hizasından tık yok ama iphone x yada note 8 olsaydı büyük bi darbe almıştı eminim sonra batarya performansı çok şaşırttı normalde sabah 7 de uyanırım eve 5 te varmış olurum okulda 3 kez şarj ederdim iphone 8 plusa geçtim geçeli eve geldiğimde % 40 şarjım kalmış oluyo iphone kulaklık ilk defa kullanıyorum bu arada kulağımdan ikide bir düşen bi kulaklık değil en çok bu sevindirdi beni ve çok temiz sesleri var gerçekten app store da çok iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları var onuda yeni öğrendim google playdekiler yetersiz kalıyomuşta boyun eğiyomuşum oyun deneyimi anlatılmaz çok fazla film izlerim gece yatmadan 2 saat önce falan bir film açıyorum sanarsın televizyonda izliyo gibi yalnız bu sadece önü siyah olan iphonelar için geçerli ben çok memnunum iyiki note 8 almamışım
note8 : 5,000
İphone 8 Plus : 4,699
o raddede bi para vericekseniz eğer kesinlikle 8 plus önerimdir
iphone x kırılma korkusundan dolayı almadım ha bide sadece animoji var fark olarak
Ben sana 10000000 kere 7 Plus al demiş adamım 8 Plus ayrı bir şey. Hani iOS şu an o kadar stabil değilmiş ya, 8 Plustaki o işlemci iOS 11'i havada kaldırır uzaya çıkarır.bu yazıyı okuduktan sonra keşke note 8 yerine ıp 8 plus alsaydım diyorum.meğerse tam benim istediğim telefonmuş.ama tasarımını bir türlü sevemedim.note 8 geldikten sonra hiç açmadan geri yollayıp bunu mu alsam![]()
Note8 i geri gönderin.İstediğiniz telefonu almalısınız bence
--- Gönderi Güncellendi ---
2 sene sonra note8 unutulur ama 8 plus hala konuşulur..
Hala güncelleme alır,samsung 2 senede unutuyor bir telefonunu o yüzden diyorum bi güvenlik veriyor 2 seneden sonrakonuşulsa nolacak?
10000001 kez note 8 al diyende var.hem niye 8 değil de 7 al dedin.11.11 kampanyasında fiyatların yakın olacağını tahmin edemedim.ayrıca nıye almak istemediğimi de 1000000 kez yazdım.ama note 8 de herhangi bir sorun çıkarsa özellikle kronik olarak görülen ışık yansıma olayı direk iade edip para talebinde bulunacağım ve bütçeme göre bu sefer hiç düşünmeden 7 yada 8 plus alacağım.artık samsung son şansı.note seriside iyi çıkmazsa başka modeli de çıksa almam.Ben sana 10000000 kere 7 Plus al demiş adamım 8 Plus ayrı bir şey. Hani iOS şu an o kadar stabil değilmiş ya, 8 Plustaki o işlemci iOS 11'i havada kaldırır uzaya çıkarır.![]()
ne kadar ipjone fanboy olsamda note 8 abi asırı güzel kamerası var. Cift odaklama kendini cok hissediriyor. . Kamera iphonede kat kat iyi özellikle ön kamera da düşük ışıkta foto cekilme .
Note 8 mi aldın sen ?bu yazıyı okuduktan sonra keşke note 8 yerine ıp 8 plus alsaydım diyorum.meğerse tam benim istediğim telefonmuş.ama tasarımını bir türlü sevemedim.note 8 geldikten sonra hiç açmadan geri yollayıp bunu mu alsam![]()
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınBende Andoridden İos'a 8 plus İle geçiş yaptım bende gayet memnunum![]()
evet dün siparişi verdim gelmesini bekliyorumNote 8 mi aldın sen ?
Hayırlı olsun inşallah beklediğini karşılayan bi cihaz olur iyi günlerde kullanırsın.s8 s8 plus ve iphone 7 plus düşünüyodun ona ne zaman karar verdinde aldın şaşırdımevet dün siparişi verdim gelmesini bekliyorum
teşekkürler.Hayırlı olsun inşallah beklediğini karşılayan bi cihaz olur iyi günlerde kullanırsın.s8 s8 plus ve iphone 7 plus düşünüyodun ona ne zaman karar verdinde aldın şaşırdım![]()
Bi arkadaş samsunga ışık sızması ile ilgili mail atmış cevapta ışık sızmasının normal olduğu bi sorun olmadığı söylenmiş.Ağabeyim aldı 2 hafta oluyo s8 plus telefon gerçekten çok güzel note 8 ile arasında normal kullanan biri için kamera ram dışında çok aşırı bi fark yoktur.sen kararını note 8 den yana kullanmışsın inşallah dediğin gibi kötü şansına denk gelmemiştir ne zaman sana ulaşacak cihaz ?teşekkürler.
s8 bana küçük geldiği için vazgeçtim . s8 plus almaya karar verdim.sonra dedim s serisinde sorun yaşadığım için note 8 alayım dedim.bunda da pi ve ışık sızma sorunu varmış bakalım ne olacak.benim teknolojik ürünlerden yana şansım yok.bilgisayarım ,laptobum hep sorunlu
Çok terbiyesizce bir yaklaşım bari iPhone un üstün olduğu yönleri söyleyerek gönderme yapsaydın gerçi iPhone un üstün yönü ne olabilir ki ederinin 2 katına satılıyorTelefonun hayırlı olsun arkadaşım iyi günlerde kullanmanı diliyorum öncelikle.Her konuda olduğu gibi burda da note 8 ve samsung cihazların avukatlığına soyunmuş bir çocuğu görüyorum yaşına uygun yorumlar ve taraflı konuşmalarıyla adını yazmama gerek duymuyorum ki bu forumda sallamadığım bi çocuk sadece.sanada tavsiyem kastettiğim o küçüğü kaale alıp cevap vermemen.deneyimlerini paylaştığın için şahsen teşekkür ederim. @Burakkaya
Forumda ki moderatörler bile illallah etti bahsettiğim o kişiden ayrıca terbiyesizliğin daniskasını o önüne gelene yapıyor ben terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum kim hangi dilden anlıyorsa o şekilde konuşuyorum sadece taraflı bakmayalım olaylara lütfenÇok terbiyesizce bir yaklaşım bari iPhone un üstün olduğu yönleri söyleyerek gönderme yapsaydın gerçi iPhone un üstün yönü ne olabilir ki ederinin 2 katına satılıyor
Neden o zaman onu kaale alıp şöyledir böyledir diye yorum yazıyorsunuz ki burada olay büyüyor işte engelleme tuşu var engelleyin gitsin. Hem kendinizi yıpratmayın hem de olay büyümesinForumda ki moderatörler bile illallah etti bahsettiğim o kişiden ayrıca terbiyesizliğin daniskasını o önüne gelene yapıyor ben terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum kim hangi dilden anlıyorsa o şekilde konuşuyorum sadece taraflı bakmayalım olaylara lütfen
Nedeni çok basit ben kendisini görmezden geldiğimi söylediğim halde benim yorumlarımdan altıntı yapıp kafasına göre konuşmaya devam ediyor hatırlamıyorum bi konuda note 8 i beğenmediğimi söylediğim için saçma sapan cümleler kurdu bana sanki babasının şirketi anlamış değilim o çocukta ki travmayı Allah yardımcısı olsun.ben zaten engelledim ciddiye de almıyorumNeden o zaman onu kaale alıp şöyledir böyledir diye yorum yazıyorsunuz ki burada olay büyüyor işte engelleme tuşu var engelleyin gitsin. Hem kendinizi yıpratmayın hem de olay büyümesin![]()
Evet yaptığı ayıp olmuş gerçekten. Neyse siz yine de boşverin herkesin fikirleri birbirine uymak zorunda değil sonuçta. Üyeyi tanıyorum aslında doğru söylüyor samsung u yerin dibine soktuğu yorumları da var ama üslup tarzı bazen yanlış bu konuda haklısınız.Nedeni çok basit ben kendisini görmezden geldiğimi söylediğim halde benim yorumlarımdan altıntı yapıp kafasına göre konuşmaya devam ediyor hatırlamıyorum bi konuda note 8 i beğenmediğimi söylediğim için saçma sapan cümleler kurdu bana sanki babasının şirketi anlamış değilim o çocukta ki travmayı Allah yardımcısı olsun.ben zaten engelledim ciddiye de almıyorum
Benim kimseyle bi sorunum yok olamazda dediğin gibi herkesin kendi fikri eğer insanların farklı görüş ve fikirlerine saygı duymak yerine patavatsızca hakaret eder gibi üslub kullanılırsak malesef gereksiz tartışmalar doğabiliyo en azından senin gibi olaylara olumlu yaklaşabilenler var bak birileri örnek alsınEvet yaptığı ayıp olmuş gerçekten. Neyse siz yine de boşverin herkesin fikirleri birbirine uymak zorunda değil sonuçta. Üyeyi tanıyorum aslında doğru söylüyor samsung u yerin dibine soktuğu yorumları da var ama üslup tarzı bazen yanlış bu konuda haklısınız.
firma tam olarak ne zaman kargoya verecek bilmiyorum.en geç salı günü yazıyoır mesaj attım en geç çarşamba diyor.kargoya vewrdikten sonra 3.günü telefon bende olur.bu ışık sızma olayını sım kart takmadan da anlayabılırmıyız ?yani sım kart kullanmadan telefonun özellıklerıne bakılabiliyor mu?Bi arkadaş samsunga ışık sızması ile ilgili mail atmış cevapta ışık sızmasının normal olduğu bi sorun olmadığı söylenmiş.Ağabeyim aldı 2 hafta oluyo s8 plus telefon gerçekten çok güzel note 8 ile arasında normal kullanan biri için kamera ram dışında çok aşırı bi fark yoktur.sen kararını note 8 den yana kullanmışsın inşallah dediğin gibi kötü şansına denk gelmemiştir ne zaman sana ulaşacak cihaz ?
Sim kart takmadan da cihaza bakabilirsin tabi ki ama bu ışık sızması hemen gelişen bi durum mu yada her cihazda olacak bi problem mi onu bilmiyorum önce bunu öğrenmek gerekli bencefirma tam olarak ne zaman kargoya verecek bilmiyorum.en geç salı günü yazıyoır mesaj attım en geç çarşamba diyor.kargoya vewrdikten sonra 3.günü telefon bende olur.bu ışık sızma olayını sım kart takmadan da anlayabılırmıyız ?yani sım kart kullanmadan telefonun özellıklerıne bakılabiliyor mu?
Neden 8 demedim o zaman 7 Plus ya da S8 Plus arasında kalmıştın da ondan. Note 8 olayı sonradan çıktı. 8 Plus alabilecek olsam hiç durmazdım...10000001 kez note 8 al diyende var.hem niye 8 değil de 7 al dedin.11.11 kampanyasında fiyatların yakın olacağını tahmin edemedim.ayrıca nıye almak istemediğimi de 1000000 kez yazdım.ama note 8 de herhangi bir sorun çıkarsa özellikle kronik olarak görülen ışık yansıma olayı direk iade edip para talebinde bulunacağım ve bütçeme göre bu sefer hiç düşünmeden 7 yada 8 plus alacağım.artık samsung son şansı.note seriside iyi çıkmazsa başka modeli de çıksa almam.
--- Gönderi Güncellendi ---
önce note 8 aşırı güzel kamerası var ,sonra kamera ıphone de kat kat iyi.. şeklinde devam etmişsiniz.ortada bir çelişki var.
Hayatının hatasını yapmış olursun elindeki canavarın keyfini çıkar boşver 8 plusı emin ol note 8 i eline aldığın zaman bidaha bırakmak istemeyeceksinbu yazıyı okuduktan sonra keşke note 8 yerine ıp 8 plus alsaydım diyorum.meğerse tam benim istediğim telefonmuş.ama tasarımını bir türlü sevemedim.note 8 geldikten sonra hiç açmadan geri yollayıp bunu mu alsam![]()