Deneyimlerimi paylaşıyorum iPhone 8 Plus

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
yıllardır android kullanıcısıyım ios'a geçicektim neyse lg g4 note 3 s8 deneyimledim sonra note 8 kafamı karıştırdı bi arkadaşım almıştı baktım inceledim. Sonra iphone 8 Plus almaya karar verdim baya endişeliydim ya hoşuma gitmezse alışamazsam diye 4 gün oldu sanırım kullandığım en iyi telefon diyebilirim fotoğrafa önem veririm inanılmaz fotoğraf çekiyo sonra düşer düşmez kırılsın istemem kılıf kullanmam kullanırsamda bumper o yüzden sağlamlığada önem veririm bi kere düştü cep hizasından tık yok ama iphone x yada note 8 olsaydı büyük bi darbe almıştı eminim sonra batarya performansı çok şaşırttı normalde sabah 7 de uyanırım eve 5 te varmış olurum okulda 3 kez şarj ederdim iphone 8 plusa geçtim geçeli eve geldiğimde % 40 şarjım kalmış oluyo iphone kulaklık ilk defa kullanıyorum bu arada kulağımdan ikide bir düşen bi kulaklık değil en çok bu sevindirdi beni ve çok temiz sesleri var gerçekten app store da çok iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları var onuda yeni öğrendim google playdekiler yetersiz kalıyomuşta boyun eğiyomuşum oyun deneyimi anlatılmaz çok fazla film izlerim gece yatmadan 2 saat önce falan bir film açıyorum sanarsın televizyonda izliyo gibi yalnız bu sadece önü siyah olan iphonelar için geçerli ben çok memnunum iyiki note 8 almamışım
note8 : 5,000
İphone 8 Plus : 4,699
o raddede bi para vericekseniz eğer kesinlikle 8 plus önerimdir
iphone x kırılma korkusundan dolayı almadım ha bide sadece animoji var fark olarak

M

Murat Burç

SDN Okuru
S8'İ nasıl ve kaç gün denedin sorması ayıp?
Note 8'in 8 Plus ile bir çok drop testi var ve 8 Plus'u tokatlıyor haberin olsun.

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
S8'İ nasıl ve kaç gün denedin sorması ayıp?
2 gün . zaten 4 yıldır note 3 kullanıcısıydım
5 bin lira verip hafif kasmalar yaşayınca bile insan sinir oluyo ki kamerası önemli benim için diyorum
note 8 kamerası güzel hoş ama cidden yarışamaz 8 plus la o portre moduyla vs

M

Murat Burç

SDN Okuru
2 gün . zaten 4 yıldır note 3 kullanıcısıydım
5 bin lira verip hafif kasmalar yaşayınca bile insan sinir oluyo ki kamerası önemli benim için diyorum
note 8 kamerası güzel hoş ama cidden yarışamaz 8 plus la o portre moduyla vs
Neye göre yarışamaz? :D :D Note 8 çatur çutur portre çekiyor düşük ışıkta 8 Plus'un içinden geçiyor. iPhone X'de de olduğu gibi ikinci kamerasında OIS var ve ikinci kamerada da düşük ışıkta ezip geçiyor. Daha hızlı netliyor testler mevcut. VB. şeyler kamera tarafında.

X dediğin cihaz 8 Plus'a nazaran çok daha modern tasarıma arka tarafta ikinci kamerada OIS'e ve çok bariz üstünlüğüe, ön kamerada porte moduna sahip bir cihaz (ön kamerada portre Note 8'de de var.)
Arada bilmediğin çok ve tahmin etmediğin kadar fazla fark var.
8 Plus , X'in ve özellikle Note 8'in seviyesinde bir cihaz değil hiç kusura bakma. :D

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Note 8 4200 TL şuanda.

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben memnuniyetimden bahsediyorum
almak isteyipte benim gibi 1 ay düşünen olan varsa düşünmesin diye bi başlık açtım sadece

M

Murat Burç

SDN Okuru
almak isteyipte benim gibi 1 ay düşünen olan varsa düşünmesin diye bi başlık açtım sadece
Memnunsunuzdur. Hayırlı olsun. Sevenine güzel cihaz. Ben beğenmiyorum bir kaç neden ötürü.
Ama kalkıpta X ve Note 8'e sallayıp 8 Plus'u aşırı yüceltmeyin lütfen.

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Memnunsunuzdur. Hayırlı olsun. Sevenine güzel cihaz. Ben beğenmiyorum bir kaç neden ötürü.
Ama kalkıpta X ve Note 8'e sallayıp 8 Plus'u aşırı yüceltmeyin lütfen.
niye kardeş sen mi ürettin onları
sende 8 plusu kötülüyon ben dalaşıyom mu sana banane istediğini kötülersen kötüle ben üretmedim ya telefonu

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Yanlış yönlerden değerlendirilmiş.HTC cihazı kullanıyorum gerek kendi Zoe Video Düzenleme uygulaması olsun gerekse Play Store dan indirdiğim uygulamalar olsun bilgisayarda düzenlediğim gibi bir sürü video düzenledim.Proje ödevini telefonla çekip düzenleyip 100 almışlığım vardır.Note 8 de kullanıp aşırı memnun olan insanlar var tamamen tercih meselesi.Ayrıca Note 3 veya LG G4 gibi bir cihazdan geçip de Iphone 8 ile kıyaslamak ne kadar mantıklı orasını bilemem.Hayırlı olsun cihazının uzun yıllar kullanmanız dileğiyle.

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Öncelikle hayırlı olsun. İphone 8 plus güzel cihaz fakat bu sene çıkan iphone lar bence alınacak türden değil. Hep aynı tasarımın üstüne sadece işlemci değiştirerek he bide unutmadan arka tarafı cam yaparak pazara sunmak rakiplerinin seneler önce telefonlarına eklediği hızlı şarj ve kablosuz şarj özelliğini ekleyip bu özellikleri kullanmak için ayrıca para isteyen bir şirketin telefonu alınmaz. İphone x tarafında tasarımda değişikliğe gidildi evet güzelde oldu fakat 6100 tl verilecek bir cihaz mı bilemem. Note 8 de yukarıda bahsettiklerinizin daha fazlasını yapardınız diye düşünüyorum. Film izlemek daha da zevkli olabilirdi ya da kendi görüşüm kamerası daha iyi gibi çok güzel fotoğraflar çekebilirdin. Note 8 4200 şuan cebine 400 tl kalır onunlada güzel bir kılıf alır üstünede bir kahve içer keyfine bakardın :D neyse tekrardan hayırlı olsun elinde eskisin

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Telefonun hayırlı olsun arkadaşım iyi günlerde kullanmanı diliyorum öncelikle.Her konuda olduğu gibi burda da note 8 ve samsung cihazların avukatlığına soyunmuş bir çocuğu görüyorum yaşına uygun yorumlar ve taraflı konuşmalarıyla adını yazmama gerek duymuyorum ki bu forumda sallamadığım bi çocuk sadece.sanada tavsiyem kastettiğim o küçüğü kaale alıp cevap vermemen.deneyimlerini paylaştığın için şahsen teşekkür ederim. @Burakkaya

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonun hayırlı olsun arkadaşım iyi günlerde kullanmanı diliyorum öncelikle.Her konuda olduğu gibi burda da note 8 ve samsung cihazların avukatlığına soyunmuş bir çocuğu görüyorum yaşına uygun yorumlar ve taraflı konuşmalarıyla adını yazmama gerek duymuyorum ki bu forumda sallamadığım bi çocuk sadece.sanada tavsiyem kastettiğim o küçüğü kaale alıp cevap vermemen.deneyimlerini paylaştığın için şahsen teşekkür ederim.
Beni sallamasaydın benim hakkımda konuşmazdın. :D sallamamak demek dikkate almamak demek. Kendinle çelişmemelisin. :D
X ile Note 8'in 8 Plus'dan bariz üstün cihazlar olduğu bir gerçek bunu tartışmanın bir alemi yok. :D
Konuşmalarını okuyan 50-60 yaşında biri sanır seni :D

M. Cevdet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
yıllardır android kullanıcısıyım ios'a geçicektim neyse lg g4 note 3 s8 deneyimledim sonra note 8 kafamı karıştırdı bi arkadaşım almıştı baktım inceledim. Sonra iphone 8 Plus almaya karar verdim baya endişeliydim ya hoşuma gitmezse alışamazsam diye 4 gün oldu sanırım kullandığım en iyi telefon diyebilirim fotoğrafa önem veririm inanılmaz fotoğraf çekiyo sonra düşer düşmez kırılsın istemem kılıf kullanmam kullanırsamda bumper o yüzden sağlamlığada önem veririm bi kere düştü cep hizasından tık yok ama iphone x yada note 8 olsaydı büyük bi darbe almıştı eminim sonra batarya performansı çok şaşırttı normalde sabah 7 de uyanırım eve 5 te varmış olurum okulda 3 kez şarj ederdim iphone 8 plusa geçtim geçeli eve geldiğimde % 40 şarjım kalmış oluyo iphone kulaklık ilk defa kullanıyorum bu arada kulağımdan ikide bir düşen bi kulaklık değil en çok bu sevindirdi beni ve çok temiz sesleri var gerçekten app store da çok iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları var onuda yeni öğrendim google playdekiler yetersiz kalıyomuşta boyun eğiyomuşum oyun deneyimi anlatılmaz çok fazla film izlerim gece yatmadan 2 saat önce falan bir film açıyorum sanarsın televizyonda izliyo gibi yalnız bu sadece önü siyah olan iphonelar için geçerli ben çok memnunum iyiki note 8 almamışım
iphone x kırılma korkusundan dolayı almadım ha bide sadece animoji var fark olarak
s8 in 2k ekranından sonra ip8 plus un ekranı daha mı güzel geldi gözlerini bir doktora göstermelisin :))))

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
iphone 8den memnun kalmaniz cok normal, o fiyat bandinda alacaginiz her telefondan memnun olursunuz zaten AMA bi kere s8in ya da note8in o genis ekraninda 21:9 oraninda film izlemenin keyfi bir baskadir, amoled ile film deneyimi cok daha iyi (ayni sey oyun icin gecerli degil bence, ips tercihimdir). bende cok film izlerim ve ip7 almadigima sukrediyorum. kamera konusunda ikisininde kamerasi gayet iyi, note8 ve s8in kamerasini sanki cok kotuymus gibi gostermeniz sacma olmus. portre note 8 de var s8e de yazilimla gelecek insallah. pile birsey demiyorum pil konusunda androidin ve S8in Allah belasini versin! hızlı şarj bence olmazsa olmazdır siz nasil 3.5 saat sarja tahammul edebiliyorsunuz bilmiyorum. 300tl farkla daha iyi bir telefona sahip olabilirdiniz hatta zaten ip8 cephesinin rakibi s8dir ben s8 tercih ederdim.

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
iPhone 8 Plus dehşet bir telefon. Harbiden ekranı çok kaliteli ya. Önü siyah olunca geceleri film izlemek adamı süper hissettirir be. Canım çekti şu telefonu şimdi. :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanmak nasip etsin Allah

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Hayırlı olsun kardeş elinde eskisin:)

Burakkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Yıllardır samsung xiaomi savunan biriyim ama apple kötülemedim bilmediğimden ilk defa geçtim ciddi bi farkla önde apple

daha dün yok yerine otomatik düzeltme YÖK yazıyodu uyudum uyandım güncelleme gelmiş o sorunlar gitmiş samsungda olsa 1 yıl beklerdik güncelleme için bu konular bence önemli ki herkes için önemli

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
2 gun once note 8 aldim iyikide almisim herseyiyle bir harika makina mutlu olmaya sadece ekrani ve kalemi yeter :) apple iphone 6 dan itibaren millete ayni kasa orani ve ayni ekran ile uzerine 2000 lira koyup yiteliyor bizim millette kezban zaten hemen yumuluyor o kasip donuyor diyen sahislar belliki s3- s4 kullanip akillarina kazimis o meshur "kasiyor" lafini. Alin note 8 s8 iphone aldiginiza pisman olursunuz appleye verilen paralar cok gereksiz ve apple ne ozellik koyarsa siz ona mahkumsunuz ilerisi yok sene 2017 daha yeni hucresel veri kisayolu geldi adamlar wifi ozelligini yazilimla kapatsa ayfanboycular sikayet etmezler bi bildikleri vardir diyip yine alirlar

BabaSchtroumpf

Asistan
Reaksiyon puanı
28
gule gule kullanin ama i6'dan beri ayni tasarimli bi telefon ile ne kadar mutlu olabilinir ki en azindan x olsaydi.

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Yıllardır samsung xiaomi savunan biriyim ama apple kötülemedim bilmediğimden ilk defa geçtim ciddi bi farkla önde apple

daha dün yok yerine otomatik düzeltme YÖK yazıyodu uyudum uyandım güncelleme gelmiş o sorunlar gitmiş samsungda olsa 1 yıl beklerdik güncelleme için bu konular bence önemli ki herkes için önemli
Ama samsungda oyle sacmaliklar yok olsa bile seceneklerin cok fazla baska klavye indir kullan

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
@Murat Burç seni samsung konularında 1 kişiye yardım ederken görmedim. Anca sen iphone konularında milletle dalaşo_O
Madem çok bilgilisin git insanların kafalarındaki soru işarerlerini gider
Aynen öyle bu kardeşimiz nerde bir iphone konusu var orda bitiyo yorumlarıda tamamen taraflı ve hakarete varabiliyo tek yaptığı iphone beğenen insanlarla dalaşmak ben yaşına veriyorum ama herşeyin bi sınırı var.

Bir diğer konu burda arkadaşımız 8plus almış kullanım deneyimini paylaşmak adına bi konu açmış birileri gelip burda başka marka veya modelleri anlatıyo kendisine.Burda 8 plus deneyimi anlatan adama ne diye note 8 veya başka bi telefon anlatmaya çalışıyosunuz ki 8 plus ile ilgileniyosanız okur bilgi alırsınız ilgilenmiyorsanız bakar geçersiniz bu kadar basit yani

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Yazı için sağ olun ama
1-Note8 o kadar pahalı değil.
2-İphone 8 ekranı güzelse Note8 i bir deneyimleyin derim.Bir asphalt 8 oynayın.Film izleyin.Farkı görün
3-O takılmalar artık pek yaşanmıyor.Hatta hiç yaşanmıyor.İos yeni sürümüde çok stabil değil.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Aynen öyle bu kardeşimiz nerde bir iphone konusu var orda bitiyo yorumlarıda tamamen taraflı ve hakarete varabiliyo tek yaptığı iphone beğenen insanlarla dalaşmak ben yaşına veriyorum ama herşeyin bi sınırı var.

Bir diğer konu burda arkadaşımız 8plus almış kullanım deneyimini paylaşmak adına bi konu açmış birileri gelip burda başka marka veya modelleri anlatıyo kendisine.Burda 8 plus deneyimi anlatan adama ne diye note 8 veya başka bi telefon anlatmaya çalışıyosunuz ki 8 plus ile ilgileniyosanız okur bilgi alırsınız ilgilenmiyorsanız bakar geçersiniz bu kadar basit yani
Hocam ben başka bir konuya değineceğim.Benim anlatmaya çalıştığım 8 Plusu kötülemek falan değil herkes ne istiyorsa onu alabilir ama G4 veya Note 3 gibi bir telefondan 8 Plus a geçip sonra Note 8 ile karşılaştırmak ne kadar doğru?Şimdi buraya telefonlar hakkında hiç bilgisi olmayan bir adam gelse Note 8 ile Iphone 8 arasında kalsa aklı Iphone 8 e gider çünkü yanlış değerlendirme var.Note gibi kalemi olan bir telefonda video ve fotoğraf düzenlemeden tutun da efekt ve ekranda not almaya kadar bir çok şey yapabilirken neden bu yönler kötüymüş gibi anlatılmış.Stabiliteden, hızdan, güncelleme desteğinden, malzeme kalitesinden falan kendince daha memnun kalabilirsin ama karşılaştırırken doğru cihazlarla yapmak lazım.Bu arada Samsung fanı da değilim hatta sevmem de ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Melih1216N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kac gb aldin
--- Gönderi Güncellendi ---
ben hala dushunuyorum iphone 8 plus ve note 8 arasinda

Reaksiyon puanı
892
kac gb aldin
--- Gönderi Güncellendi ---

ben hala dushunuyorum iphone 8 plus ve note 8 arasinda
8 plus güzeldir 5-6 yıl götürür.Samsung ancak 4 yıl götürür.İphone günceĺlemeleri çok hızlı alıyor.Yazılım desteği mükemmel iphonelarda. samsungun ekran deneyimi iyi ama s8 de bile ekranda çizgiler oluşabiliyor.Ben pek samsung sevmiyorum artık.Diğer firmalar ile alay ediyor.

Melih1216N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
8 plus güzeldir 5-6 yıl götürür.Samsung ancak 4 yıl götürür.İphone günceĺlemeleri çok hızlı alıyor.Yazılım desteği mükemmel iphonelarda. samsungun ekran deneyimi iyi ama s8 de bile ekranda çizgiler oluşabiliyor.Ben pek samsung sevmiyorum artık.Diğer firmalar ile alay ediyor.
sende nasil telefon var

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
arkadaş hç ıphone kullanmadıgı için bi an heyecanlanmış ıphone aşkı başlamış normal bişey , ama note 8 başka bi evren