Burakkaya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
yıllardır android kullanıcısıyım ios'a geçicektim neyse lg g4 note 3 s8 deneyimledim sonra note 8 kafamı karıştırdı bi arkadaşım almıştı baktım inceledim. Sonra iphone 8 Plus almaya karar verdim baya endişeliydim ya hoşuma gitmezse alışamazsam diye 4 gün oldu sanırım kullandığım en iyi telefon diyebilirim fotoğrafa önem veririm inanılmaz fotoğraf çekiyo sonra düşer düşmez kırılsın istemem kılıf kullanmam kullanırsamda bumper o yüzden sağlamlığada önem veririm bi kere düştü cep hizasından tık yok ama iphone x yada note 8 olsaydı büyük bi darbe almıştı eminim sonra batarya performansı çok şaşırttı normalde sabah 7 de uyanırım eve 5 te varmış olurum okulda 3 kez şarj ederdim iphone 8 plusa geçtim geçeli eve geldiğimde % 40 şarjım kalmış oluyo iphone kulaklık ilk defa kullanıyorum bu arada kulağımdan ikide bir düşen bi kulaklık değil en çok bu sevindirdi beni ve çok temiz sesleri var gerçekten app store da çok iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları var onuda yeni öğrendim google playdekiler yetersiz kalıyomuşta boyun eğiyomuşum oyun deneyimi anlatılmaz çok fazla film izlerim gece yatmadan 2 saat önce falan bir film açıyorum sanarsın televizyonda izliyo gibi yalnız bu sadece önü siyah olan iphonelar için geçerli ben çok memnunum iyiki note 8 almamışım
note8 : 5,000
İphone 8 Plus : 4,699
o raddede bi para vericekseniz eğer kesinlikle 8 plus önerimdir
iphone x kırılma korkusundan dolayı almadım ha bide sadece animoji var fark olarak
note8 : 5,000
İphone 8 Plus : 4,699
o raddede bi para vericekseniz eğer kesinlikle 8 plus önerimdir
iphone x kırılma korkusundan dolayı almadım ha bide sadece animoji var fark olarak