Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Merhaba arkadaşlar. Bende note 8 aldım. Henüz elime ulaşmadı. Kılıf alacağım. Sizlere danışmak istedim. Aliekspress ten akıllı ayna görünümlü kılıf alsam verimli kullanabilir miyim=? Yada yine deri kılıf önünde penceresi olan bir kılıf mı alsam? Alacağım bu kılıflarda always on özelliğini kullanabiliyor muyuz? Teşekkürler

Spigenin kick standi bir kılıfı var onu öneriyorum Note 8 için kapaksız olması daha önce olmasını sağlıyor o arkadaki çubuk sayesinde telefonu düz bir zemine koyup onu açtığınız zaman telefon yan durabiliyor

Melike Nurperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spigenin kick standi bir kılıfı var onu öneriyorum Note 8 için kapaksız olması daha önce olmasını sağlıyor o arkadaki çubuk sayesinde telefonu düz bir zemine koyup onu açtığınız zaman telefon yan durabiliyor
kapaksız kılıfla sanırım ben kullanamam. Kesin düşürürüm telefonu. Ve ön camı çok dayanıksız gibi duruyor. Şuan s4 var elimde. onu kırılmaz camla yıllardır kullandım. ama note 8 e kırılmaz cam da tam olmuyormuş diye duydum

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
kapaksız kılıfla sanırım ben kullanamam. Kesin düşürürüm telefonu. Ve ön camı çok dayanıksız gibi duruyor. Şuan s4 var elimde. onu kırılmaz camla yıllardır kullandım. ama note 8 e kırılmaz cam da tam olmuyormuş diye duydum

Full Cover Glass diye bir ekran koruyucu var 3D bir cam onu tercih ederseniz oturacaktır zaten O sizin dediğiniz Always on display ile çalışan kılıflar aşırı pahalı ve gereksiz

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
merhabalar birşey sormak istiyorum.bende daha önce s7 edge ile beraber hediye edilen sanal gözlük gear vr var.bunu note 8 ile beraber kullanabilirmiyim yoksa note 8 için ayrı mı almak gerek ?

Avlanmaz405040

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. Note 8 cihazımdan çok memnunum gerek performans gerek görüntü ve vs herseyiyse samsung bu kez mükemmel bir cihaz yapmış. Bugün farkettigim birşeyi size sormak istiyorum . Cihazı elime alıp salladığım zaman kamera lens inin oradan ses geliyor bu hepinizde var mi normal mi ?

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar merhaba. Note 8 cihazımdan çok memnunum gerek performans gerek görüntü ve vs herseyiyse samsung bu kez mükemmel bir cihaz yapmış. Bugün farkettigim birşeyi size sormak istiyorum . Cihazı elime alıp salladığım zaman kamera lens inin oradan ses geliyor bu hepinizde var mi normal mi ?
Evet bu normal, S7 Edge kullanıyorum bende de var. Çünkü bildiğim kadarıyla o ses, kameradaki OIS'ten kaynaklanıyo, o yüzden Optik Görüntü Sabitleyici özelliği bulunan tüm telefonlarda o ses var. (Samsung harici markalar içinde geçerli)

ibrhmdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Normal OIS sallanıyor ses ondan geliyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Cevabı güzelce verilmiş görmemişim kusura bakmayın
--- Gönderi Güncellendi ---
merhabalar birşey sormak istiyorum.bende daha önce s7 edge ile beraber hediye edilen sanal gözlük gear vr var.bunu note 8 ile beraber kullanabilirmiyim yoksa note 8 için ayrı mı almak gerek ?
Note 8 için ayrı gear vr almanız gerekiyor nedeni ise s7 ve öncesi cihazların yanında verilen veya satın alınan gear vr sadece micro usb girişi desteklemesi note 7 ile beraber samsung hem micro usb hemde usb type-c girişi destekli gear vr çıkardı bu yüzden yeni nesil gear vr'ı almalısınız bir aparatla oluyor mu ama orasını bilmiyorum ben olmuyor diye biliyorum.

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Bir aydır note 8 kullanıyorum ve düşüncelerim şunlar:
Telefon çok hızlı ekranı gerçekten çok kaliteli ve şarjı harika. Şarj konusuna özellikle değinmek istiyorum çünkü şarjının kötü olduğunu söyleyen editörler var. Android telefonların en büyük özelliği siz telefonu aldıktan sonra kendiniz onu şekillendirirsiniz ve öyle kullanırsınız. İphone da ise aldığınız gibi kutudan çıktığı şekliyle kullanmaya devam edersiniz. Yani varmak istediğim nokta şu kendisine editör diyen insanlar kutudan çıktığı şekliyle Android telefonu test edip kullanıcılara yorumlarını iletiyorlar. Editör adamın bazı şeyleri bilmesi lazım ben birkaç YouTube videosu izleyip bazı ayarlar yaptım ve telefonum şuan çok hızlı ve çok güzel pil ömrüne sahip. Burda savunduğum şey marka değil inanın daha dün kuzenime 7 plus aldırdım ve LG hariç her markayı kullandım insanların beklentilerine göre telefon alması ve kullanması gerekiyor.
Bugün ekran sürem böyleydi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20171113-021230.jpg
    Screenshot_20171113-021230.jpg
    266 KB · Görüntüleme: 705
  • Screenshot_20171113-021219.jpg
    Screenshot_20171113-021219.jpg
    217.5 KB · Görüntüleme: 435
  • Screenshot_20171113-021208.jpg
    Screenshot_20171113-021208.jpg
    144.7 KB · Görüntüleme: 417

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Bir aydır note 8 kullanıyorum ve düşüncelerim şunlar:
Telefon çok hızlı ekranı gerçekten çok kaliteli ve şarjı harika. Şarj konusuna özellikle değinmek istiyorum çünkü şarjının kötü olduğunu söyleyen editörler var. Android telefonların en büyük özelliği siz telefonu aldıktan sonra kendiniz onu şekillendirirsiniz ve öyle kullanırsınız. İphone da ise aldığınız gibi kutudan çıktığı şekliyle kullanmaya devam edersiniz. Yani varmak istediğim nokta şu kendisine editör diyen insanlar kutudan çıktığı şekliyle Android telefonu test edip kullanıcılara yorumlarını iletiyorlar. Editör adamın bazı şeyleri bilmesi lazım ben birkaç YouTube videosu izleyip bazı ayarlar yaptım ve telefonum şuan çok hızlı ve çok güzel pil ömrüne sahip. Burda savunduğum şey marka değil inanın daha dün kuzenime 7 plus aldırdım ve LG hariç her markayı kullandım insanların beklentilerine göre telefon alması ve kullanması gerekiyor.
Android kullanıcıları için faydalı söylediklerin dikkate alırlar umarım

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Android kullanıcıları için faydalı söylediklerin dikkate alırlar umarım
Aslında daha yazacaklarım vardı ama yanlışlıkla mesajı gönderdim sonra da üşendim yazmaya :)

Edit: Bu arada arkadaşlar kutudan çıkan otg aparatı telefonuma uymuyor açıkçası zorlamadım telefona zarar vermesin diye ama sizinki nasıl deneyen oldu mu?

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Ölü piksel yok ışık sızması var. Buraya ilk atanlardanım ışık sızması fotoğrafını hatta. Başta yansıma falan deyip dalgageçercesine yorum yapanlar olmuştu fakat yansıma falan değil. Başka bir sorunum yok ışık sızması da beni rahatsız etmiyor açıkçası Samsung un şeffaf kılıfıyla kullanmama rağmen.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Ölü piksel yok ışık sızması var. Buraya ilk atanlardanım ışık sızması fotoğrafını hatta. Başta yansıma falan deyip dalgageçercesine yorum yapanlar olmuştu fakat yansıma falan değil. Başka bir sorunum yok ışık sızması da beni rahatsız etmiyor açıkçası Samsung un şeffaf kılıfıyla kullanmama rağmen.
Teşekkür ederim cevap için büyük bi problem değil öyleyse.kronik bi sorun mu acaba yani her cihazda olan bişey mi bu ışık sızması

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Teşekkür ederim cevap için büyük bi problem değil öyleyse.kronik bi sorun mu acaba yani her cihazda olan bişey mi bu ışım sızması
Bence kronik bir sorun ama belki yeni parti cihazlarda bu sorun giderilmiştir bilemiyorum. Şimdi kronik sorun deyince fanlar kızacak :D başta sızma deyince bizi görmezden geliyorlardı ama o zaman da yabancı sitelerde görmüştüm bu sorunun olduğunu.

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Bence kronik bir sorun ama belki yeni parti cihazlarda bu sorun giderilmiştir bilemiyorum. Şimdi kronik sorun deyince fanlar kızacak :D başta sızma deyince bizi görmezden geliyorlardı ama o zaman da yabancı sitelerde görmüştüm bu sorunun olduğunu.
Senin gibi objektif olamıyo malesef herkes bak sen aldığın halde note 8 i ne var ne yok anlatıyosun note 8 fancıları cihazı almamasına rağmen toz kondurmuyo :)

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Senin gibi objektif olamıyo malesef herkes bak sen aldığın halde note 8 i ne var ne yok anlatıyosun note 8 fancıları cihazı almamasına rağmen toz kondurmuyo :)
Bence marka fanı olmak kötü bişey değil marka fanlığını ayrı bi noktaya getirmek kötü. Mesela ben hep pc de oyun oynayan biriydim ve bir yıl önce playstation 4 pro aldım ve cihaz o kadar iyiydi ki ben artık sony yi ayrı seviyorum çünkü benim saygımı kazandılar. Ama telefon fanlığı nedense bizde ayrı bi yere taşındı çok saçma.

Reaksiyon puanı
113
SORU !!!!

Aramızda Note 8 S Cover kılıf kullanan var mı ? var ise tek elle kullanım için kapağını arka tarafa alabiliyor muyuz ? Hiç bir video da yapan görmedim.

Ekran koruyucu temin edilemediğinden ve markaların üretmiş olduğu ekran koruyucular çöp olduğundan maalesef bu yola başvurucam.

Kullanan var ise S COVER ' ı tecrübelerini bize aktarırsa sevinirim.

burakaltun

Asistan
Reaksiyon puanı
43
5-10 gün önce s8 aldım sıkıldım şimdide note 8 aldım ekran küçük geldi bana s8 in 7plus tan gectim ama apple daha almam sıkıldım aynı şey hep ekstra bise hic yok

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
SORU !!!!

Aramızda Note 8 S Cover kılıf kullanan var mı ? var ise tek elle kullanım için kapağını arka tarafa alabiliyor muyuz ? Hiç bir video da yapan görmedim.

Ekran koruyucu temin edilemediğinden ve markaların üretmiş olduğu ekran koruyucular çöp olduğundan maalesef bu yola başvurucam.

Kullanan var ise S COVER ' ı tecrübelerini bize aktarırsa sevinirim.

Atılır ama gereksiz çok kalın duruyor telefon Spigenin Özel kılıflarını kullanabilirsin onlar oldukça iyi eğer düşürürüm diyorsan 100 tl falan vermen gerekiyor bende kapaklı kılıf kullanıyordum başka bir telefonda o kapağı açıp kapaması arkaya atması falan uğraştırıyor insanı telefon oldukça ağırlaşıyor

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar elimde kullanmadığım iki adet kılıf var spigen ve baseus. Spigen bir hafta kullandım baseusu ise bir gün.Uygun fiyata verebilirim isteyen özelden mesaj atsın.Kiliflar bunlar

Ekli dosyalar

• 20171113_233735.jpg
    20171113_233735.jpg
    357.1 KB · Görüntüleme: 739
  • 20171113_233757.jpg
    20171113_233757.jpg
    406.1 KB · Görüntüleme: 771

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
-

Note 8 için ayrı gear vr almanız gerekiyor nedeni ise s7 ve öncesi cihazların yanında verilen veya satın alınan gear vr sadece micro usb girişi desteklemesi note 7 ile beraber samsung hem micro usb hemde usb type-c girişi destekli gear vr çıkardı bu yüzden yeni nesil gear vr'ı almalısınız bir aparatla oluyor mu ama orasını bilmiyorum ben olmuyor diye biliyorum.

evet sonradan aklıma geldi.s7 edge ile note 8 boyutları aynı değil.yani gözlüğe sığması mümkün değil.note 8 almaya karar verişimde bu sanal gözlükte etkili olmuştu.eskisini satabilsem iyi olur

Reaksiyon puanı
113
Atılır ama gereksiz çok kalın duruyor telefon Spigenin Özel kılıflarını kullanabilirsin onlar oldukça iyi eğer düşürürüm diyorsan 100 tl falan vermen gerekiyor bende kapaklı kılıf kullanıyordum başka bir telefonda o kapağı açıp kapaması arkaya atması falan uğraştırıyor insanı telefon oldukça ağırlaşıyor
Kılıftan yana bende Spigen taraftarıyım, zaten şuan hali hazırda kılıfım Spigen. Benim canımı sıkan olay ekran koyucu muhabbeti, başka ekran koruyucular Spigen kılıf ile uyumlu değil ( Spigen kılıf kesimi yüzünden ).

Yine Spigen ' in Neo Flex ' i var ancak oda kalem ile kullanım sonrasında ekran koruyucu üzerinde çökmeler meydana gelmesi ve sonrası kullanımlarda kalemin o çukurlara takılması beni çileden çıkarıyor.

Baseus set denememe rağmen ekran koruyucunun kalkma yapması, Türkiye topraklarında olan kılıfının çok ince olması beni o markadan soğuttu. Sonuçta ekranı koruyacağız derken cihazı gözden çıkaramayız.

Not: Spigen ile görüştüm, Neo Flex bu hafta geliyormuş ( Gün belli değil )
Not 2 : Farklı tarzda sert ekran koruyucu gelecek mi diye sorduğumda, hayır cevabını aldım. Liquid sıvıyı önerdiler zaten ben şuan onu kullanıyorum. Toz ve parmak izi tutmaz dediler ama şuan tutuyor. Çizilmeyi ne kadar korur bilmem.

Rica: Ben mükemmel bir set buldum diyen arkadaş varsa lütfen beni bilgilendirsin. ( Kılıf Spigen kalitesinde korumalı, ekran koruyucu hassasiyeti kaybettirmemeli )

gkhan.55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Kılıftan yana bende Spigen taraftarıyım, zaten şuan hali hazırda kılıfım Spigen. Benim canımı sıkan olay ekran koyucu muhabbeti, başka ekran koruyucular Spigen kılıf ile uyumlu değil ( Spigen kılıf kesimi yüzünden ).

Yine Spigen ' in Neo Flex ' i var ancak oda kalem ile kullanım sonrasında ekran koruyucu üzerinde çökmeler meydana gelmesi ve sonrası kullanımlarda kalemin o çukurlara takılması beni çileden çıkarıyor.

Baseus set denememe rağmen ekran koruyucunun kalkma yapması, Türkiye topraklarında olan kılıfının çok ince olması beni o markadan soğuttu. Sonuçta ekranı koruyacağız derken cihazı gözden çıkaramayız.

Not: Spigen ile görüştüm, Neo Flex bu hafta geliyormuş ( Gün belli değil )
Not 2 : Farklı tarzda sert ekran koruyucu gelecek mi diye sorduğumda, hayır cevabını aldım. Liquid sıvıyı önerdiler zaten ben şuan onu kullanıyorum. Toz ve parmak izi tutmaz dediler ama şuan tutuyor. Çizilmeyi ne kadar korur bilmem.

Rica: Ben mükemmel bir set buldum diyen arkadaş varsa lütfen beni bilgilendirsin. ( Kılıf Spigen kalitesinde korumalı, ekran koruyucu hassasiyeti kaybettirmemeli )
Kırılmaz cam konusunda çok araştırdım ve olixar markasını buldum cihaza tam uyum sağlıyo youtube da inceleme videoları var tek kötü tarafı türkiyeye göndermiyolar bi yolunu bulup almak lazım

Reaksiyon puanı
113
Kırılmaz cam konusunda çok araştırdım ve olixar markasını buldum cihaza tam uyum sağlıyo youtube da inceleme videoları var tek kötü tarafı türkiyeye göndermiyolar bi yolunu bulup almak lazım
Dün bir sitede görmüştüm fiyatı 200 TL civarıydı, bulabilirsem aynı siteyi sana link atarım.

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar Facebookta video izlerken 3 saniye sonra kendi otomatik durduruyor tekrar tiklayip devam ettiriyorum bazi videolardada birkac saniyede bir video duruyor ve kendim oynata bastiktan sonra devam ediyor sizdede varmi bu olay?

Mahmut Bolat

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Dün akşam 4800 tl ye notr 8 aldım. Kablosuz şarj ve kasko hediye olarak verildi. Telefonun arka kısmında led flaşın altında bir bölüm var chip görülüyor. Ne işe yarıyor bu acaba ?