Pasaport kayıtlı iphone 6s parmak okuyucusu hakkında

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yarın anlaştıgım yerden alacağım cihazı bugun görmeye gittim touch id ios 11 güncellemesinden sonra touch id girilmiyor dedi ben girmeyi denedim açmadı yeni güncelleme gelince düzelecekmiş apple ile görüştüm ben aradım dedi size doğrumudur ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Yarın anlaştıgım yerden alacağım cihazı bugun görmeye gittim touch id ios 11 güncellemesinden sonra touch id girilmiyor dedi ben girmeyi denedim açmadı yeni güncelleme gelince düzelecekmiş apple ile görüştüm ben aradım dedi size doğrumudur ?
Kesinlikle saçma birşey demiş Yok öyle birşey

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Konunun son kısmını anlamadım apple ile görüştüm kısmından sonrasını. Ben ıos 11 beta sürümünü yüklemiştim onda bile çalışıyordu düşünün beta sürümünün en çok hatalı kısmıydı

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Konunun son kısmını anlamadım apple ile görüştüm kısmından sonrasını. Ben ıos 11 beta sürümünü yüklemiştim onda bile çalışıyordu düşünün beta sürümünün en çok hatalı kısmıydı
Arkadaş apple müşteri hizmetlerini arayıp touch id çalısmıyor demiş yeni güncelleme gelince düzelecek demişler telefonu satan arkadaşa ios 11 yüklü cihazda şuan ?

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim sorudan anladığım kadarıyla öyle demek yakışmaz sizin için ama kandırmaya çalışmış diye bilirim ya da başka sorun vardır
Yani cihazı almamayı düşünüyorum sırf bu yüzden sizce ne yapmalıyım yarın apple müşteri hizmetlerinimi aramalıyım güncellemeden sonra bozulsa benım kendi kardeşimde 6s plus var onda touch id girmezdi bence kandırılıyorum

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
sizi kandırmaya çalışıyor , ne ios 11 de ne ios 11.1 de nede ios 11.2 beta da bu sorun mevcut , almayın.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Yani cihazı almamayı düşünüyorum sırf bu yüzden sizce ne yapmalıyım yarın apple müşteri hizmetlerinimi aramalıyım güncellemeden sonra bozulsa benım kendi kardeşimde 6s plus var onda touch id girmezdi bence kandırılıyorum
Bence de almadınız iyi olur tabi Yen'i den parmak izi kaydedip deneyip yine çalışmadıysa sıkıntılı bir de yurt dışı cihaz apple garanti dışı dese yapacak birşey kalmaz bence bütçenize göre farklı cihaz önerisi alabilirsiniz ya da temiz başka bir 2. El cihaz da bakabilirsiniz

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tamamdır çok sağolun Allah razı olsun bizi de salak yerine koyacaklardı almayacağım

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Tamamdır çok sağolun Allah razı olsun bizi de salak yerine koyacaklardı almayacağım
Rica ederim , estağfurullah öyle düşünmeyin , sadece kendisini akıllı sandı ama siz forumda konu açıp başkalarına danışarak en iyisini yaptınız.İyi forumlar...

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Rica ederim , estağfurullah öyle düşünmeyin , sadece kendisini akıllı sandı ama siz forumda konu açıp başkalarına danışarak en iyisini yaptınız.İyi forumlar...
Asıl salak kendileri keşke bu 2. El de herkes olanı söylese arabada telefonda daha kolay ve güvenilir bir alışveriş imkanı olurdu

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Asıl salak kendileri keşke bu 2. El de herkes olanı söylese arabada telefonda daha kolay ve güvenilir bir alışveriş imkanı olurdu
Maalesef bazı insanlar böyle , çok fazla sorgulamamak lazım , sonuçta herşey bittiğinde yastığa kafalarını koyduklarında vicdanlarıyla başbaşa kalacak olanlar onlar.

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Touch id aktifleşmiyormuş o yüzden apple yi aramış söylemiş gözünüzde çevreden söylenen laflara karşı dolandırıcı değiliz yanlış algı olmasın diyor başta çalısıyordu güncellemeden sonra böyle oldu diyip duruyor neyse dedim olan oldu artık dedim

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Touch id aktifleşmiyormuş o yüzden apple yi aramış söylemiş gözünüzde çevreden söylenen laflara karşı dolandırıcı değiliz yanlış algı olmasın diyor
Telefonda bir sıkıntı olmasa TouchID çalışmamazlık yapmaz.Demekki bir bit yeniği var o işin içinde.Ben almamanızı öneriyorum.TouchID çalışmıyor ama güncellemeyle düzelecek diye bir saçmalık olamaz.

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Telefonda bir sıkıntı olmasa TouchID çalışmamazlık yapmaz.Demekki bir bit yeniği var o işin içinde.Ben almamanızı öneriyorum.TouchID çalışmıyor ama güncellemeyle düzelecek diye bir saçmalık olamaz.
Zaten almayacağımı söyledim toparlamaya çalısıyor

Son düzenleme:

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Zaten almayacağımı söyledim toparlamaya çalısıyor resime bakarsan anlarsın Ekli dosyayı görüntüle 29335

Toparlamaya çalışıyor besbelli , bu arada yazdığınızın üzerine ufak bir araştırma yaptım , TouchID aktifleşmeme sorunu yaşayan birçok kişi soluğu serviste almış ve dokunmatik panel ve parmak izi okuyucu değişimi ile sorunları çözülmüş.

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Toparlamaya çalışıyor besbelli , bu arada yazdığınızın üzerine ufak bir araştırma yaptım , TouchID aktifleşmeme sorunu yaşayan birçok kişi soluğu serviste almış ve dokunmatik panel ve parmak izi okuyucu değişimi ile sorunları çözülmüş.
Yani güncelleme ile düzelecek bişey değil anlaşılan resimi büyüttüm okuyun sileceğim sonra

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Yani güncelleme ile düzelecek bişey değil anlaşılan resimi büyüttüm okuyun sileceğim sonra
okudum , kaldırabilirsiniz.Ucuz atlattınız diyelim.İsterseniz yeni konu açabilir , bütçeniz doğrultusunda telefon önerisi alabilirsiniz.İyi forumlar...

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
okudum , kaldırabilirsiniz.Ucuz atlattınız diyelim.İsterseniz yeni konu açabilir , bütçeniz doğrultusunda telefon önerisi alabilirsiniz.İyi forumlar...

Yarın için acil başka bir 6s bulmak zorundayım normalde cumartesi pazar tatilim var hafta içi sabah 5 akşam 6 7 de evde oluyorum İPhone den şaşmam teşekkürler ilginize

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Yarın için acil başka bir 6s bulmak zorundayım normalde cumartesi pazar tatilim var hafta içi sabah 5 akşam 6 7 de evde oluyorum İPhone den şaşmam teşekkürler ilginize
Rica ederim.Alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun.

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Rica ederim.Alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun.
Ayrıca dükkanın sahibide yazdı bakalım pazartesi ne sorunu varsa çözelim dedi olmazsa dedim başka telefonlara yönelicem ben dedim 1 gün daha beklerim dedim tamam ben sana haber veririm dedi adam çözerse alayım mı dostum telefonu ?

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
Ayrıca dükkanın sahibide yazdı bakalım pazartesi ne sorunu varsa çözelim dedi olmazsa dedim başka telefonlara yönelicem ben dedim 1 gün daha beklerim dedim tamam ben sana haber veririm dedi adam çözerse alayım mı dostum telefonu ?

Sen bilirsin , ben olsam güvenemem bugün TouchID den sorun çıkar, yarın başka bir sorun çıkamayacağını bilemezsin.Tabiiki karar senin.Dediğim gibi ben olsam güvenmem ve başka yerden alırım.

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sen bilirsin , ben olsam güvenemem bugün TouchID den sorun çıkar, yarın başka bir sorun çıkamayacağını bilemezsin.Tabiiki karar senin.Dediğim gibi ben olsam güvenmem ve başka yerden alırım.

Zaten şuan arayış içerisindeyim bulursam alacağım anlaştığım kadar bulamazsam adam çözdüğünde bi karar vermem gerekicek çözemezse işime gelir

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
O sekilde konusarak,yaniltici bilgi vererek; bozuk,hatali mal vermeye calisan bi yerle bir daha alisveris yapmayi dusunmuyorsunuz degil mi?

RianKillah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Para biriktirip sıfır iphone 7 plus almaya karar verdim ilginiz için teşekkürler.