Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozgurtoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Daha farklı bir yerden alabilirdiniz O telefonunuz defolu üretim hatası veya hasar almış olabilir normalde öyle bir şey yok biliyorsun
Samsungun resmi ürünlerini satan resmi samsung magazasi defolu ürün mu satıyor neyse bu sorun baya uzadı ya dediğin gibi iki farklı note 8 var piyasada problemli cihazlar ve problemsiz cihazlar ama her ikisininde fiyatı 5 bin sen 5 bin veriyorsun problemsiz cihaz kullanıyorsun ben 5 bin veriyorum problemli

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hiçbir Fikrim yok Kamerada sıkıntılar var dediğinize göre kesinlikle o satan dükkanda bir çakallık var demektir

ercanbelul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Enteresan iki hal ise şimdi bizde hiç bir hal sıkıntı yok o zaman şükredelim elhamdülillah

Ozgurtoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Eşim de a5 2017 var teknosadan aldık aylar önce kamerasi ilk aldımiz gibi cekmiyor sonra geçen sene bende s7 edge vardı kamerasi bi süre sonra baya bozdu sattım sonra arkadaşımda note 5 vardı kamerasi geçenlerde kamerasi kotu çekiyor die servise verdi sensörünü değiştiler demem şu samsung 2,3 sezon öncesine kadar sony sensor kullanıyordu ama şimdi isocell adında kendi ürettiği sensörleri kullanıyor tüm telefonlarında buda isocell sensorlerde pek stabil çalışmıyor her zaman aynı kalitede resim cekmiyormiyor bunu hakkı alkanla note 8 incelemesi yapan tolga bile söyledi samsungun daha iyi sensör üreticileriyle iş birliği yapmalı die ama kimse anlamadı verdiği ince mesajı

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Dostlar teşekkür ediyorum ilgi ve alakanız için.
Tek söyleyebileceğim şey şu, ben Samsung Galaxy Note 8 öncesi akıllı telefon kullanamıyormuşum.
Akıllı telefonun ne olduğunu, üstüne basa basa söylüyorum Samsung Galaxy Note 8 kullanmaya başlayınca anladım.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Dostlar teşekkür ediyorum ilgi ve alakanız için.
Tek söyleyebileceğim şey şu, ben Samsung Galaxy Note 8 öncesi akıllı telefon kullanamıyormuşum.
Akıllı telefonun ne olduğunu, üstüne basa basa söylüyorum Samsung Galaxy Note 8 kullanmaya başlayınca anladım.

Al benden de o kadar yani Hayırlısıyla Kazasız belasız kullanırsın inşallah

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Al benden de o kadar. Kalem sayesinde ingilizcem gelişti

Reaksiyon puanı
113
DeX i denediniz mi? sizce işe yarar gerekecek bir şey varmıdır
DeX pc 'niz yoksa güzel bir şey, kablosuz hızlı şarj' a gelirsek Samsung dün tek kablosuz şarj cihazı üzerinden 2 3 cihazı şarj etmenin patentini aldı. Saat, telefon aynı anda :) Bence bu model beklenmeli.

Ama ofiste çalışıyorsanız alın derim. İlla şarj bitmeye yakın şarja koymanıza gerek yok. Örnek mesajını at, sonra koy yuvasına. Her zaman dolu olsun. kablosuz şarjın esprisi bu zaten. yoksa travel kit varken kablosuza gerek yok. ( Durmadan kabloyla uğraşma, koy yuvasına işin bitine hep dolu olsun yani, delirttiniz benii delirttiniz. :D

Ben aldım 9-7 ofisteyim, dışarı ne zaman çıkacağım belli olmuyor. Travel kitte evde duruyor.

ofisteyken şarjım % 95 altına düşmüyor. Bir şey olunca alıyorum telefonu elime çıkıyorum. :D

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Uzun pil kullanımı için ne yapmak, hangi ayarlarda kullanmak, hangi servisleri kapatmak gerekir ?
Kullandığınız bilgileri paylaşırsanız sevinirim. :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Dostlar, ekrana çift tıklayarak uyandırma ayarı nerede ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Uzun pil kullanımı için ne yapmak, hangi ayarlarda kullanmak, hangi servisleri kapatmak gerekir ?
Kullandığınız bilgileri paylaşırsanız sevinirim. :)
Dostlar, ekrana çift tıklayarak uyandırma ayarı nerede ?

Uzun pil kullanımı için telefonu fazla yormamak lazım çok ısındığı zaman bekletmek gerekir telefonu günde en az 1 kere yeniden başlatıp kapatmak gerekir Ram ı temizleyip sistemin daha stabil çalışması için şarj giriş portunu içini temizlemek gerekir içine toz kaçması şarj süresinin etkileyebilir o enerji akışının dengesini bozabilir

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ram ı temizleyip sistemin daha stabil çalışması için şarj giriş portunu içini temizlemek gerekir içine toz kaçması şarj süresinin etkileyebilir o enerji akışının dengesini bozabilir
Şu alintiladigim yeri hadi soket temizlemeyi geçtik Ram temizlemeyi kesinlikle yapmayın Android bilerek dolduruyor siz ellemeyin

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Şu alintiladigim yeri hadi soket temizlemeyi geçtik Ram temizlemeyi kesinlikle yapmayın Android bilerek dolduruyor siz ellemeyin

Niye ? Telefon arada yavaşlıyabiliyor uygulamalar da aynen öyle şarj desen telefonu yeniden başlatma normale göre hızlı bitmeye başlıyor daha ne yapabilirler

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ram temizleme doğru değil Android onu kendine göre ayarlıyor.

Herkesin telefonu üst segment ve güncel android 7 işletim sistemi kullanamayanlar maalesef bu yöntemi yapmak zorunda ancak günde 1 kere yeniden başlatılmalı telefon

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Uzun pil kullanımı için telefonu fazla yormamak lazım çok ısındığı zaman bekletmek gerekir telefonu günde en az 1 kere yeniden başlatıp kapatmak gerekir Ram ı temizleyip sistemin daha stabil çalışması için şarj giriş portunu içini temizlemek gerekir içine toz kaçması şarj süresinin etkileyebilir o enerji akışının dengesini bozabilir
Anlattıkların için tamam, peki ekrana çift tıklayarak uyandırma ayarı nerede ? :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
Anlattıkların için tamam, peki ekrana çift tıklayarak uyandırma ayarı nerede ? :(
O ayar LG'de var.
Markette uygulama ile belki yapabilirsiniz ama Samsung'da çift tıklama ile uyandırma yok.
Onun yerine ana ekran türünün olduğu bölgeye sert basıp uyandırabilirsiniz

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
O ayar LG'de var.
Markette uygulama ile belki yapabilirsiniz ama Samsung'da çift tıklama ile uyandırma yok.
Onun yerine ana ekran türünün olduğu bölgeye sert basıp uyandırabilirsiniz
Teşekkür ederim cevap için, telefonun yeni kurulumda ekranı uyandırmak için sert basma veya çift tıklama diyordu, onun için sormuştum çift tıklama ayarı nerede diye ?
Bu arada 80-150 dolarlık çin telefonlarında bile bu özellik varken Note 8 de niye yok anlayamadım ? :confused:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
2015-07-18 16.17.03.jpg

onu bunu bırakın bunun kamera sensörü ne marka?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Teşekkür ederim cevap için, telefonun yeni kurulumda ekranı uyandırmak için sert basma veya çift tıklama diyordu, onun için sormuştum çift tıklama ayarı nerede diye ?
Bu arada 80-150 dolarlık çin telefonlarında bile bu özellik varken Note 8 de niye yok anlayamadım ? :confused:
Firma tercihi

esless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Işık sızması problemi bende de var samsung la yazıştım telefon görüşmesi yaptım normal olduğunu söylediler içiniz rahat etmiyorsa teknik servise götürmemi söylediler sorun baya var arkadaşlar alacak olanlar iyi incelesinler telefonu normal değil bence baya baya farkediliyor

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

belkide vardır bilmiyoruz internetten araştır istersen
Ekli dosyayı görüntüle 29013
onu bunu bırakın bunun kamera sensörü ne marka?

Note 8 ile mi çektin

gorkemmalp

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Benim bildiğim kadarıyla çift tıklama özelliği yok ama Always On ekranında eğer bir bildirim varsa o bildirimin üzerine çift tıkladığınızda ekran açılıp bildirime gidiyor, belki kurulumda bahsettiği çift tıklama budur.

Mtnkts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar bugün spigen kılıfı çıkarıp şöyle bi telefona baktım da ne kadar güzel bir cihaz gerçekten bana göre şu ana kadar yapılmış en güzel tasarıma sahip telefon. Keyfini çıkarın.

Reaksiyon puanı
113
" Tek el kullanım modu " ile telefon gerçekten çok rahat bir şekilde tek elle kullanılıyor. Tavsiye ediyorum 2 gündür telefonu hiç 2 elle kullanmadım neredeyse.

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Dostlar, bu canavarın Knox sayacı,nasıl nereden ve nasıl bakacağız ?

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Phone info uygulamasında Knox sayacı gözüküyor ya da Download Mode'a girip te bakabilirsin.
Phone Info bölümünde sadece Knox Sürümü yazıyor.
Download Mode,a nasıl giriş yapılıyor ?